Adaa Syada @AdaaCadaa

You have to login to ask this user a question.

RSS Report answers
awak kapel ngn haziq kinda ke?  JamilaSyuhada
Saya lupa.
56 people like this
maksud playgirl ape? :')  ANNE
Sejenis binatang liar dua alam yang yang patut dihapuskan :(
63 people like this
Crush datang dan ucap ' i love you'. Apa yang anda akan lakukan?  ~ Justin Bieber ~
*datang dekat* then bisik *iloveyoutoooooooooooooo* :*
67 people like this
Esok hari ape? Hahah  Syada Ahmad
Esok hari raya, yeayyy! Selamat hari raya, hari untuk kita bersuka ria~
46 people like this
awak nmpk org buad date kt skolah . awak tu prefect . then diberi amanah untuk lapor benda tuh kt cikgu . tapi awak tak sanggup sbb dya kwn baik awak . *then .. apa awak nk buad*  ~ Justin Bieber ~
Saya join date jugak. Sebab kalau mereka berduaan, syaitan lah orang ketiga tu. So lebih baik saya yang teman mereka even saya pishangggggggg tengok dorang date. Eh? Haha :P
58 people like this
fakta : najib dan rajagopal masing2 dye rambut diorang warna putih .... soalan : antara najib dan rajagopal, yg mne lagi handsome  Nad Amo
Hmm saya lebih pilih kak ton :*
49 people like this
Paling banyak banyak binatang kat dalam hutan belantara ... . Binatang ape yang pemalas ?  norfatihah norddin
Babi hutannnnnn :P
51 people like this
Akk nk link blog ^^  ~ Nur Farah Hazirah Fared ~
hagemarugemok.blogspot.com :)
25 people like this
background belakang tu sape kak?
Cousin akak :)
50 people like this
Ohh, okey. Selalu tk bagi num kat fans akak?
Fans? Akak mana ada fans, semua kawan :)
55 people like this
Selalu text or otp dengan haziq kinda tk? Korang sweet sangat. Serious tk tipu :)
Ada text, ada call.......... Hah hah? hmmm Hahaha merepek jelah awak ni :')
63 people like this
Akak selalu bagi number fon kat siapa selalu nya eh? :)
Hmmm dekat orang yang kenal dan boleh dipercayai :')
47 people like this
awak sambung form 6 ke ?
Iyeahh, saya sambung form6 :)
41 people like this
Ala, biarkan jelah mereka. Akak ramai lagi fans tau. Best tau baca. Hmm ingatkan haziq suruh delete.. :(
Haziq suruh delete? Ishh takde lah. Sebab akak tanak orang cakap macammacam dah, perampas or what. So better biar kami je tahu, haha lol :(
31 people like this
semalam nak call kak adaa . Tapi takut lah :/
Alaa kenapa nak malu pulak? Nak call, call jelah :)
23 people like this
assalamualaikum adaa. suke tgk mta kak adaa.. bulat
Waalaikumsalam :) Akak pun suka tengok mata adik :*
22 people like this
Kenapa delete cerita pasal haziq kinda? :( Nak baca......
Akak tak delete, cuma save dekat draft je :P Bukan tanak bagi orang baca, cuma....... Hm iyeahh karang ada orang cakap akak perampas pulak kan :')
25 people like this
Kak Adaa,Kenapa en3 akak dlm blog,yang pasal haziq tu hilang?Bukak bukak je blog akak,naik en3 lama): kenapa?
ada lah sebabnya kenapa akak delete entry pasal dia :')
16 people like this
Hi kak adaa :**
Oh hi adik :*
10 people like this
hey kak Adaa :')  Maryam ᵔᴥᵔ
Heyyy adik :*
10 people like this
Adaa Syada Muacchh =*
Yee sayaaaa? :O Muahhhhh muahhh :*
16 people like this
akak ada blog x
Ada ada! Hagemarugemok.blogspot.com :)
12 people like this
adaa omeyy
Awak lebih omeyy :*
12 people like this
Assalamualaikum Sis Adaa .. sihat ?? >..<  ✌▲ⒹⒶⓉⓘⓃ ⒺⓎⓁⒶ▼✌
Waalaikumsalam adik, sihat Alhamdulillah :)
9 people like this
awak lahir tahun berapa?
1994 :)
16 people like this