Ask.fm is now owned by Ask.com and will move to Ireland as of December 1, 2014. As of this date, the Ask.fm service will be provided by Ask.fm Europe, Ltd., who is responsible for your data. By continuing to use the service on or after December 1, 2014, you are agreeing to our new Privacy Policy, Cookies Policy and Terms of Use.
Rest assured you will continue to get the same great service and features for free.
Adaa Syada @AdaaCadaa

You have to login to ask this user a question.

RSS answers
awak kapel ngn haziq kinda ke?  JamilaSyuhada
Saya lupa.
56 people like this
maksud playgirl ape? :')  ANNE
Sejenis binatang liar dua alam yang yang patut dihapuskan :(
63 people like this
Crush datang dan ucap ' i love you'. Apa yang anda akan lakukan?  ~ Justin Bieber ~
*datang dekat* then bisik *iloveyoutoooooooooooooo* :*
67 people like this
Esok hari ape? Hahah  Syada Ahmad
Esok hari raya, yeayyy! Selamat hari raya, hari untuk kita bersuka ria~
46 people like this
awak nmpk org buad date kt skolah . awak tu prefect . then diberi amanah untuk lapor benda tuh kt cikgu . tapi awak tak sanggup sbb dya kwn baik awak . *then .. apa awak nk buad*  ~ Justin Bieber ~
Saya join date jugak. Sebab kalau mereka berduaan, syaitan lah orang ketiga tu. So lebih baik saya yang teman mereka even saya pishangggggggg tengok dorang date. Eh? Haha :P
58 people like this
fakta : najib dan rajagopal masing2 dye rambut diorang warna putih .... soalan : antara najib dan rajagopal, yg mne lagi handsome  Nad Amo
Hmm saya lebih pilih kak ton :*
49 people like this
Paling banyak banyak binatang kat dalam hutan belantara ... . Binatang ape yang pemalas ?  norfatihah norddin
Babi hutannnnnn :P
51 people like this
Akk nk link blog ^^  ~ Nur Farah Hazirah Fared ~
hagemarugemok.blogspot.com :)
25 people like this
background belakang tu sape kak?
Cousin akak :)
50 people like this
Ohh, okey. Selalu tk bagi num kat fans akak?
Fans? Akak mana ada fans, semua kawan :)
55 people like this
Selalu text or otp dengan haziq kinda tk? Korang sweet sangat. Serious tk tipu :)
Ada text, ada call.......... Hah hah? hmmm Hahaha merepek jelah awak ni :')
63 people like this
Akak selalu bagi number fon kat siapa selalu nya eh? :)
Hmmm dekat orang yang kenal dan boleh dipercayai :')
47 people like this
awak sambung form 6 ke ?
Iyeahh, saya sambung form6 :)
41 people like this
Ala, biarkan jelah mereka. Akak ramai lagi fans tau. Best tau baca. Hmm ingatkan haziq suruh delete.. :(
Haziq suruh delete? Ishh takde lah. Sebab akak tanak orang cakap macammacam dah, perampas or what. So better biar kami je tahu, haha lol :(
31 people like this
semalam nak call kak adaa . Tapi takut lah :/
Alaa kenapa nak malu pulak? Nak call, call jelah :)
23 people like this
assalamualaikum adaa. suke tgk mta kak adaa.. bulat
Waalaikumsalam :) Akak pun suka tengok mata adik :*
22 people like this
Kenapa delete cerita pasal haziq kinda? :( Nak baca......
Akak tak delete, cuma save dekat draft je :P Bukan tanak bagi orang baca, cuma....... Hm iyeahh karang ada orang cakap akak perampas pulak kan :')
25 people like this
Kak Adaa,Kenapa en3 akak dlm blog,yang pasal haziq tu hilang?Bukak bukak je blog akak,naik en3 lama): kenapa?
ada lah sebabnya kenapa akak delete entry pasal dia :')
16 people like this
Hi kak adaa :**
Oh hi adik :*
10 people like this
hey kak Adaa :')  Maryam ᵔᴥᵔ
Heyyy adik :*
10 people like this
Adaa Syada Muacchh =*
Yee sayaaaa? :O Muahhhhh muahhh :*
16 people like this
akak ada blog x
Ada ada! Hagemarugemok.blogspot.com :)
12 people like this
adaa omeyy
Awak lebih omeyy :*
12 people like this
Assalamualaikum Sis Adaa .. sihat ?? >..<  ✌▲ⒹⒶⓉⓘⓃ ⒺⓎⓁⒶ▼✌
Waalaikumsalam adik, sihat Alhamdulillah :)
9 people like this
awak lahir tahun berapa?
1994 :)
16 people like this