Adaa Syada
Latest answers

awak kapel ngn haziq kinda ke?

Saya lupa.

View more

maksud playgirl ape? :')

ANNE

Sejenis binatang liar dua alam yang yang patut dihapuskan :(

View more

Crush datang dan ucap ' i love you'. Apa yang anda akan lakukan?

Alya Aziz

*datang dekat* then bisik *iloveyoutoooooooooooooo* :*

View more

Esok hari ape? Hahah

Syada Ahmad

Esok hari raya, yeayyy! Selamat hari raya, hari untuk kita bersuka ria~

View more

awak nmpk org buad date kt skolah . awak tu prefect . then diberi amanah untuk lapor benda tuh kt cikgu . tapi awak tak sanggup sbb dya kwn baik awak . *then .. apa awak nk buad*

Alya Aziz

Saya join date jugak. Sebab kalau mereka berduaan, syaitan lah orang ketiga tu. So lebih baik saya yang teman mereka even saya pishangggggggg tengok dorang date. Eh? Haha :P

View more

fakta : najib dan rajagopal masing2 dye rambut diorang warna putih .... soalan : antara najib dan rajagopal, yg mne lagi handsome

i`m zul

Hmm saya lebih pilih kak ton :*

View more

Paling banyak banyak binatang kat dalam hutan belantara ... . Binatang ape yang pemalas ?

norfatihah norddin

Babi hutannnnnn :P

View more

Akk nk link blog ^^

~ Nur Farah Hazirah Fared ~

hagemarugemok.blogspot.com :)

View more

background belakang tu sape kak?

Cousin akak :)

View more

Ohh, okey. Selalu tk bagi num kat fans akak?

Fans? Akak mana ada fans, semua kawan :)

View more

Selalu text or otp dengan haziq kinda tk? Korang sweet sangat. Serious tk tipu :)

Ada text, ada call.......... Hah hah? hmmm Hahaha merepek jelah awak ni :')

View more

Akak selalu bagi number fon kat siapa selalu nya eh? :)

Hmmm dekat orang yang kenal dan boleh dipercayai :')

View more

awak sambung form 6 ke ?

Iyeahh, saya sambung form6 :)

View more

Ala, biarkan jelah mereka. Akak ramai lagi fans tau. Best tau baca. Hmm ingatkan haziq suruh delete.. :(

Haziq suruh delete? Ishh takde lah. Sebab akak tanak orang cakap macammacam dah, perampas or what. So better biar kami je tahu, haha lol :(

View more

semalam nak call kak adaa . Tapi takut lah :/

Alaa kenapa nak malu pulak? Nak call, call jelah :)

View more

assalamualaikum adaa. suke tgk mta kak adaa.. bulat

Waalaikumsalam :) Akak pun suka tengok mata adik :*

View more

Kenapa delete cerita pasal haziq kinda? :( Nak baca......

Akak tak delete, cuma save dekat draft je :P Bukan tanak bagi orang baca, cuma....... Hm iyeahh karang ada orang cakap akak perampas pulak kan :')

View more

Kak Adaa,Kenapa en3 akak dlm blog,yang pasal haziq tu hilang?Bukak bukak je blog akak,naik en3 lama): kenapa?

ada lah sebabnya kenapa akak delete entry pasal dia :')

View more

Hi kak adaa :**

Oh hi adik :*

View more

hey kak Adaa :')

the.marr

Heyyy adik :*

View more

Adaa Syada Muacchh =*

Yee sayaaaa? :O Muahhhhh muahhh :*

View more

akak ada blog x

Ada ada! Hagemarugemok.blogspot.com :)

View more

adaa omeyy

Awak lebih omeyy :*

View more

Assalamualaikum Sis Adaa .. sihat ?? >..<

✌▲ⒹⒶⓉⓘⓃ ⒺⓎⓁⒶ▼✌

Waalaikumsalam adik, sihat Alhamdulillah :)

View more

awak lahir tahun berapa?

1994 :)

View more

Loading…