Aldona ♡ @AldonaJaku
Aldona ♡ @AldonaJaku
I adore ALL-LLAH, I love Muhammed as, I love my family, I love Albania&Kosovo♥ Don't ask here ↪ or there ↗ or there ↙ or there → or there ↲ but right here ↓ instagram: aldona.j
Munohen me m'rrzu; rrzohen tu u munu:3
RSS answers
Aldon cilet ja njerezit m t rendesishesh ne jeten tate ❤ (me emra)
Familja inesa tizi gloria dhe ca ttj
nga je me origjin ??
Hasi i Kukesit
Ckemiii
Hedhoww
O shpirt
Kush je
Ca esht timide ?
E turpshme
Oii sa i bukur Bekimi te ajo fotoja ne instaa :v
Faleminderiit
1 foto live me bekimin a.h
Na cmene
❤❤
❤️❤️
1 foto live me bekimin tlutem a.h
Sjam me t
1 foto live me bekimin tlutemm?
Sjam me t
Shpirtiii❤
❤️❤️
2 people like this
Shpirtoo edhe 100 t tjeraa , t kesh jeten e gjat.
Falemidnerit shuum kushdo tjesh❤️
1 person likes this
Edhe 100 :*
Falemidneriit:)
1 person likes this
Haha po po  mario
:pp
1 person likes this
ca do dhurat per dtl
Du amg/rolex/trendafila tkuq
2 people like this
Ku do e festosh dtl nsr?
Do dal me nacut
Aha bkr ;)  mario
Shum :)
A e ha fasulen me pasterma?
Definitivisht :p
A ke shku noj her nkukes?
Normaal po m shum rri nhas
Nga je :p  mario
Kuksi
<3  mario
:*
Kur ka kind bekimi 1999 Apo 2000?
2000
Je shum gahsbvswhzhhsjhdropqirebsbsnwjjxjdndeshemtuarndnndm <3 <3 <3
Hahha faleminderit shuum kush je
:p  mario
:pp
Hey  mario
Sup