Fiera Montana @FieraMontana
Fiera Montana @FieraMontana
Malaysia
A teenager who loves pink. Batch 96's! Chic, friendly and trustworthy XD
Make a gift
Saya tak makan sayur dan manusia. Nothing to be scared of! ^__^
RSS Report answers
What product or service do you think is ridiculously overpriced?
hair cutting. maybe! :)
2 people like this
soalannya : bolehkah awak bagi satu gambar yang awak paling suke ? boleh? kalau tak boleh tak pe saya tak paksa anda. terima kasih. :) #ask or boom me maybe thanksss :) ^_^  Nor Amira
nak upload,line tngh slow la..,tp saya suka sngat dkt gambar2 pemandangan..:)
terima kasih, hey! awk pun comel jgk :)
2 people like this
dalam bnyak+ binatang .. binaatangg apakah yang awk suka dan mengapa? (100 markah) sya suka awklah :D  ← Sp0иGᴇB0b ™
awk suka saya? tapi saya bkn binatang..hahaha:D
1 person likes this
pesanan hari ini, usah cinta si dia yang tidak cintakan allah. kalau dia boleh tinggalkan allah, maka dia juga boleh tinggalkan kamu #imam as-syafie  ← Sp0иGᴇB0b ™
thank u sbb sampaikan :)..
1 person likes this
sanggupkah dikau berjuang untuk negara dan agama?
insyaALLAH :)
4 people like this
how to control love??
i dont know.. <3
1 person likes this
HYE TOLONG LIKE PIC NI.. DAN BOOM SAYA OR ASK OKEY http://ask.fm/NashitaFatia/answer/51311824030
hyee, boom boom pow :D
1 person likes this
Hi! Korang simpan nama contact number orang yang korang sayang ape ekh? Share sikit. Nak jugak tahu :D  sakura
macam2 nama ada..contohnya, iqah comel ...camtula,lebih kurang :D
2 people like this
Post a picture of your sch bag 2013.
beg plastik je..byangkan beg plastik giant.ha!tu, la
anda minat membaca puisi ??  Akhi Taqiyuddin :)
tak,novel pun tak minat :)
buat apa tu ?  alang :)
menjawab semua soalan2 yang terkumpul dkat ask.fm ni,setelah berbulan2 tak bkk...wah!mcm pertandingan dkt radio pulak "soalan terkumpul" :D
2 people like this
awak awak , sama sama kasih :)  alang :)
amboi..hoho :)
2 people like this
cantik nya awak :)  alang :)
awak2, terima kasih .. :)
2 people like this
perasaan anda bila dpt hadiah mini cooper kerna dpt UPSR 5A /PMR 8A /SPM 9A???  Akhi Taqiyuddin :)
menangis kegembiraan setahun..happy sangat tersangot..
Assalamualaikum . Hai ^^ Dah sambut birthday ke belum ? Kalau dah , hadiah apa yang paling awak tak suka ? Kalau belum , hadiah apa yang paling awak tak nak ? Haa , ce jawab :P Ask/Boom me . Thankyou :)  VIOLET ◕‿◕
wasalam :) ,hai.. belum lagila, birthday kita bulan 4. aloo,knapa tanya benda yang kita taknak..tanyalah apa yang kita nak..,kalau tak nak rasanya katak kot..aww!tak suka..
whats your nickname?? :D
syafiera . :)
insta User ? may Follow mine ? Intagram : Jieyha94 *ask n boom me back  ❤ Miss_Braces ❤
ini pulak kita punya = fieramontana(instagram)
oit2 kenal x ni sape?
oit2, tak tau la sape..knock knock, siapa tu? :D
nama sebenar apa ?
nursyafiera :)
Who's the closest person to you now? Literary
my twin.. been separated with her for 5 years was like crazy.,she went to boarding school n now, after the final exams, she's comes home. i spending my time doing everything with her :)
Hye :) Soalan > Masa kecil - kecil dulu , cita - cita kamu nak jadi apa eh ? hehe :D Btw , ask or boom me back , maybe ? Thanks ^-^  Dahlia ♥
hai :) wktu kecik2 dulu,nak jadi doraemon. yeya :D
Kalau x ingat susahlah.... Mestilah ingat... Bdk yg sgt sukakan pink colour and Hannah Montana :p
yeya! ni safwan kan ? :) sorry, kt dah lama tak bukak ask.fm , skrang br nak balas
1 person likes this
Post a pussy picture pls :P
:P hoho
1 person likes this