Ask.fm is now owned by Ask.com and will move to Ireland as of December 1, 2014. As of this date, the Ask.fm service will be provided by Ask.fm Europe, Ltd., who is responsible for your data. By continuing to use the service on or after December 1, 2014, you are agreeing to our new Privacy Policy, Cookies Policy and Terms of Use.
Rest assured you will continue to get the same great service and features for free.
Fiera Montana @FieraMontana
Fiera Montana @FieraMontana
Malaysia
A teenager who loves pink. Batch 96's! Chic, friendly and trustworthy XD
Saya tak makan sayur dan manusia. Nothing to be scared of! ^__^
RSS answers
What product or service do you think is ridiculously overpriced?
hair cutting. maybe! :)
2 people like this
soalannya : bolehkah awak bagi satu gambar yang awak paling suke ? boleh? kalau tak boleh tak pe saya tak paksa anda. terima kasih. :) #ask or boom me maybe thanksss :) ^_^  Nor Amira
nak upload,line tngh slow la..,tp saya suka sngat dkt gambar2 pemandangan..:)
terima kasih, hey! awk pun comel jgk :)
2 people like this
dalam bnyak+ binatang .. binaatangg apakah yang awk suka dan mengapa? (100 markah) sya suka awklah :D  ← Sp0иGᴇB0b ™
awk suka saya? tapi saya bkn binatang..hahaha:D
1 person likes this
pesanan hari ini, usah cinta si dia yang tidak cintakan allah. kalau dia boleh tinggalkan allah, maka dia juga boleh tinggalkan kamu #imam as-syafie  ← Sp0иGᴇB0b ™
thank u sbb sampaikan :)..
1 person likes this
sanggupkah dikau berjuang untuk negara dan agama?
insyaALLAH :)
4 people like this
how to control love??
i dont know.. <3
1 person likes this
HYE TOLONG LIKE PIC NI.. DAN BOOM SAYA OR ASK OKEY http://ask.fm/NashitaFatia/answer/51311824030
hyee, boom boom pow :D
1 person likes this
Hi! Korang simpan nama contact number orang yang korang sayang ape ekh? Share sikit. Nak jugak tahu :D  sakura
macam2 nama ada..contohnya, iqah comel ...camtula,lebih kurang :D
2 people like this
Post a picture of your sch bag 2013.
beg plastik je..byangkan beg plastik giant.ha!tu, la
anda minat membaca puisi ??  Akhi Taqiyuddin :)
tak,novel pun tak minat :)
buat apa tu ?  alang :)
menjawab semua soalan2 yang terkumpul dkat ask.fm ni,setelah berbulan2 tak bkk...wah!mcm pertandingan dkt radio pulak "soalan terkumpul" :D
2 people like this
awak awak , sama sama kasih :)  alang :)
amboi..hoho :)
2 people like this
cantik nya awak :)  alang :)
awak2, terima kasih .. :)
2 people like this
perasaan anda bila dpt hadiah mini cooper kerna dpt UPSR 5A /PMR 8A /SPM 9A???  Akhi Taqiyuddin :)
menangis kegembiraan setahun..happy sangat tersangot..
Assalamualaikum . Hai ^^ Dah sambut birthday ke belum ? Kalau dah , hadiah apa yang paling awak tak suka ? Kalau belum , hadiah apa yang paling awak tak nak ? Haa , ce jawab :P Ask/Boom me . Thankyou :)  VIOLET ◕‿◕
wasalam :) ,hai.. belum lagila, birthday kita bulan 4. aloo,knapa tanya benda yang kita taknak..tanyalah apa yang kita nak..,kalau tak nak rasanya katak kot..aww!tak suka..
whats your nickname?? :D
syafiera . :)
insta User ? may Follow mine ? Intagram : Jieyha94 *ask n boom me back  ❤ Miss_Braces ❤
ini pulak kita punya = fieramontana(instagram)
oit2 kenal x ni sape?
oit2, tak tau la sape..knock knock, siapa tu? :D
nama sebenar apa ?
nursyafiera :)
Who's the closest person to you now? Literary
my twin.. been separated with her for 5 years was like crazy.,she went to boarding school n now, after the final exams, she's comes home. i spending my time doing everything with her :)
Hye :) Soalan > Masa kecil - kecil dulu , cita - cita kamu nak jadi apa eh ? hehe :D Btw , ask or boom me back , maybe ? Thanks ^-^  Dahlia ♥
hai :) wktu kecik2 dulu,nak jadi doraemon. yeya :D
Kalau x ingat susahlah.... Mestilah ingat... Bdk yg sgt sukakan pink colour and Hannah Montana :p
yeya! ni safwan kan ? :) sorry, kt dah lama tak bukak ask.fm , skrang br nak balas
1 person likes this
Post a pussy picture pls :P
:P hoho
1 person likes this