kenapa panggil patung hidup?

Patung hidup ? Nak dipendekkan cite, nama tu zaman2 fb orang letak nama pelik2 pastu saye addict pulak kat patung time tu . Tu yang letak patung hidup .

Nak tukar brand ap ? The nano white tak ok ?

Nano white tu okay je . Dm lah saye kat twitter . I dont mind :)

What brand of moisturizer? Sebelum malas nak jaga muka pakai pecuci muka apa? Sorry if i annoyed you. Cuz you flawless and please share your baeury secret if you dont mind :D

Moisturizer nano white . Promoter tu ckp kulit kering so beli tu tapi lpas ni nak tukar beli lain . Flawless ke ? Haha make up je tu .

namakan kumpulan muzik atau band favorite anda.

Band feveret is band ten i mean ben ten hahahahahaha

apa yang anda buat bile anda bosan?

Homework zzzz

Your comment to people who love to ignore

Entah

What is better the truth even if it hurts, or a lie?

Hurt

Guna skincare ape?

Skrg pakai moisturizer je . Cuti malas nak jaga kulit

mrsm mersing eh?

Yup

Post A pic

Panda say hi

How many hours do you sleep at night?

Aku tak tidoooo

desc kalau mampu ☺

rsh

Arisha ask me this question later okay ? Sorry . Tapi nak describe arisha ni jenis yang berkepimpinann. Yeah :)

describe ur one of a kind BIRO ;)

Biro ketua ke anak2 dia ? Lolzz keliru lah betweek exco and biro

Desc nashaa

Nasha is my classmate . Member baik aku xD dia satu kepala ngan aku . Baik, nakal, pandai and body model . Tak dpt dinafikan xD dia senang dibuat kawan yeah kire friendly lah . Kalau bab selfie ambil gmba dia number 1 . Kecik mcm ibar . Comel what pendek2 ni xD kaki jalan . Adik dia sebiji muka mcm dia . Aku tengok mcm twins . Kalau ckp twin pun org caya . Aku suka kawan ngan dia sbb dia agak memahami . Thanks for being my friend dear nasha . Lapchuu xx

Desc Hani ur ex classmate

Hani is anak cikgu fadhilahhhh . Siapa je tak knal mak dia xD dia kawan rapat syikin qamarina hanani and so on . Putih mcm mat saleh . Kurussss. Pandaii weh . Cantik . Dia selalu tegur tukar tudunh sbb pendek sejak dia knal aku . Tapi tak tukar pun smpai pindah sekolah baru huhu xD sorry hani . Nmpk tak dia baik situ ? Hani kadang2 spoile tentang tudung dia xD tapi still okay sbb cantik enn. Sorry hani xD berkeyakinan tinggi and baik . Penyayang and dia pernah suka budak laki sederet dengan rumah dia and aku . Ekekekeke lolololozzzzzz

dana describe syasya

Syasya? Baik oranhnye, hati dia jujur, kadang2 nakal . First time nmpk aku mcm takut nak kawan tapi sebenarnya dia baik sbb aku je boleh nmpk hahaha xD aku baru knal syasya baru je beberapa bulan . Dia roomate rice. Muka manis ans cute ! Hati dia lmbut smpai kadang2 dia nangis xD ni based aku nmpk lah . Pandai gilakkkk, budak mrsm ken ken xD tapi yang paling penting aku percaya dia baik okay :))

dana dana dana dana dana dana

Ye ?

Hai dana haii haiii

Haii

Tak perlu tahu ni sape . Awat tk tido lg ?

Bye . You annoyed me sorry to say .

Sometimes i hope tht u will be mine . Would u ?

??? Siapa ni Zzzz

Did u know that i love you ?

ermm no . Who is this ?

kenapa mean sangat dana :(

Gurau lah . Jangan ambil hati .

hai dana

Heyy anonymousssssaa

Do you prefer to ski or snowboard?

Snowboard hahaha

Sebab kentut biasanya diam2 sama dgn cinta. Cinta mula2 pun diam2

Mcm kau lah hahahaha

Loading…

Ask @HidanaRahim:

About Patung Hidup:

Malaysia