Iman Syippo @ImanSyippo
Iman Syippo @ImanSyippo
Kedah-Mai :D
di sini kaunter pertanyaan, jangan mintak order pizza plak
tanya bakhang ,
RSS Answers
awak kat mano awak awak kat mano pehe dok slang kelate ? HAHA
huuuuu pehe benor , kawe dulu kija kat kelate haha
1 person likes this
Main game apa ? Maksud ceq main game apa ? Tak tahu. Takpaqlah soalan jadah sikit.  tikah
mario
1 person likes this
Jom makan cendoi dengan justin beleber
semalam JB call dia ngidam laicikang
2 people like this
Hai , nak pizza satu ? Pizza cheese , ada tak bang ?
makan sini tidoq sini
2 people like this
weh dah lama sy suke kat awak awak suke sy tak ?
suke suke sukewww
1 person likes this
Assalamualaikum... Selalu bangun tido hang buat pa??
waalaikumusalam, tidoq balik
2 people like this
spm berape A?
straight A's
2 people like this
Abang iman . Abang iman handsome sgt . Tapi sy rasa abang iman akan botak nanti . Percaya tak ?
haha aku tau hang sapa
2 people like this
antara facebook dengan twitter mana satu yang iman prefer?
tidoq
2 people like this
rahsia kecomelan hang?
qu puteh qu puteh baru lah putih
2 people like this
kalau abg iman boleh bela 1 je haiwan seumur hidup,apakah haiwan itu?? p.s. gile cool video abg iman XD
tapir
what usually a guy wants for his birthday ?
a time to spend together
Iman baru on askfm nampak?
dah ada lama dah, cuma tak aktif hehe
kalau kita adore someone but dia dah berpunya, what should we do?
tembak partner dia
3 people like this
apa pendapat kau tentang kahwin awal ?
good thing kalau dah prepare semua dari segi mental dan duit
1 person likes this
fakta : najib dan rajagopal masing2 dye rambut diorang warna putih .... soalan : antara najib dan rajagopal, yg mne lagi handsome  i`m zul
rosmah mansor
19 people like this
Rambut Justin Bieber yang baru ke yang lama menjadi pujaan anda atau sedap mata memandang?
sapa dia tu ? .
8 people like this
kalau orang tu nak bagi hadiah, dia suruh pilih antara DSLR dan RM1,111.11 , yang mana satu anda pilih?
saya pilih RM 11111.11 . Boleh beli tudung hana tajima banyak-2 :3
17 people like this
ABANG :D Saya minat sangat kat abang :) Abang kreatif buat video video tu. Seriously, your videos make me happy :D Untung kak auni :')
terima kasih ;)
9 people like this
tumpang tanya . ehem , kalau awak sakit hati kan , ape awak buat ? #share sikit  Anna
tidoq
6 people like this
abg iman syippo . cer buat video couple 1 minggu tuh :3
tak boleh , skrg depa dah 2 minggu setengah ._.
12 people like this
hujung minggu salalu buat apa ? :D Berapa bnyk jumlah kawan yg anda follow di ask fm setakat ni??dan berapakah jumlah soalan yg anda dah jawab sekarang??Boom and ask me back maybe ? :DD  S.A.M.S.E ツ
Tidoq. Taktau . 1406 soalan . InshaAllah :)
13 people like this
Semalam saya accident , saya terlanggar hati awak . Then saya tak tau pulak jalan keluarnya . Boleh tak saya stay sini lama-lama ? ♥  Anna
woa . Rare soalan ni . hahah >.<
18 people like this
Iman ! Cakap video baru keluaq 8 Feb. Takdak pun :O
Saya cakap kalau takdak halangan inshaAllah keluaq . Tapi terlalu banyak halangan . So tak da lah . haha
18 people like this
Iman ! You're so romantic.Untunglah Auni !
:))
10 people like this