Iman Syippo
Latest answers

awak kat mano awak awak kat mano pehe dok slang kelate ? HAHA

huuuuu pehe benor , kawe dulu kija kat kelate haha

View more

Main game apa ? Maksud ceq main game apa ? Tak tahu. Takpaqlah soalan jadah sikit.

tikah

mario

View more

Jom makan cendoi dengan justin beleber

semalam JB call dia ngidam laicikang

View more

Hai , nak pizza satu ? Pizza cheese , ada tak bang ?

makan sini tidoq sini

View more

weh dah lama sy suke kat awak awak suke sy tak ?

suke suke sukewww

View more

Assalamualaikum... Selalu bangun tido hang buat pa??

waalaikumusalam, tidoq balik

View more

spm berape A?

straight A's

View more

Abang iman . Abang iman handsome sgt . Tapi sy rasa abang iman akan botak nanti . Percaya tak ?

haha aku tau hang sapa

View more

antara facebook dengan twitter mana satu yang iman prefer?

tidoq

View more

rahsia kecomelan hang?

qu puteh qu puteh baru lah putih

View more

kalau abg iman boleh bela 1 je haiwan seumur hidup,apakah haiwan itu?? p.s. gile cool video abg iman XD

tapir

View more

what usually a guy wants for his birthday ?

a time to spend together

View more

Iman baru on askfm nampak?

dah ada lama dah, cuma tak aktif hehe

View more

kalau kita adore someone but dia dah berpunya, what should we do?

tembak partner dia

View more

apa pendapat kau tentang kahwin awal ?

good thing kalau dah prepare semua dari segi mental dan duit

View more

fakta : najib dan rajagopal masing2 dye rambut diorang warna putih .... soalan : antara najib dan rajagopal, yg mne lagi handsome

i`m zul

rosmah mansor

View more

Rambut Justin Bieber yang baru ke yang lama menjadi pujaan anda atau sedap mata memandang?

sapa dia tu ? .

View more

kalau orang tu nak bagi hadiah, dia suruh pilih antara DSLR dan RM1,111.11 , yang mana satu anda pilih?

saya pilih RM 11111.11 . Boleh beli tudung hana tajima banyak-2 :3

View more

ABANG :D Saya minat sangat kat abang :) Abang kreatif buat video video tu. Seriously, your videos make me happy :D Untung kak auni :')

terima kasih ;)

View more

tumpang tanya . ehem , kalau awak sakit hati kan , ape awak buat ? #share sikit

Ain

tidoq

View more

abg iman syippo . cer buat video couple 1 minggu tuh :3

tak boleh , skrg depa dah 2 minggu setengah ._.

View more

hujung minggu salalu buat apa ? :D Berapa bnyk jumlah kawan yg anda follow di ask fm setakat ni??dan berapakah jumlah soalan yg anda dah jawab sekarang??Boom and ask me back maybe ? :DD

S.A.M.S.E ツ

Tidoq. Taktau . 1406 soalan . InshaAllah :)

View more

Semalam saya accident , saya terlanggar hati awak . Then saya tak tau pulak jalan keluarnya . Boleh tak saya stay sini lama-lama ? ♥

Ain

woa . Rare soalan ni . hahah >.<

View more

Iman ! Cakap video baru keluaq 8 Feb. Takdak pun :O

Saya cakap kalau takdak halangan inshaAllah keluaq . Tapi terlalu banyak halangan . So tak da lah . haha

View more

Iman ! You're so romantic.Untunglah Auni !

:))

View more

Loading…

Ask @ImanSyippo:

About Iman Syippo:

di sini kaunter pertanyaan, jangan mintak order pizza plak

Kedah-Mai :D

http://www.youtube.com/user/starwars6751?feature=mhee