Ask.fm is now owned by Ask.com and will move to Ireland as of December 1, 2014. As of this date, the Ask.fm service will be provided by Ask.fm Europe, Ltd., who is responsible for your data. By continuing to use the service on or after December 1, 2014, you are agreeing to our new Privacy Policy, Cookies Policy and Terms of Use.
Rest assured you will continue to get the same great service and features for free.
Iman Syippo @ImanSyippo
tanya bakhang ,
RSS answers
fakta : najib dan rajagopal masing2 dye rambut diorang warna putih .... soalan : antara najib dan rajagopal, yg mne lagi handsome  Nad Amo
rosmah mansor
17 people like this
Rambut Justin Bieber yang baru ke yang lama menjadi pujaan anda atau sedap mata memandang?
sapa dia tu ? .
7 people like this
kalau orang tu nak bagi hadiah, dia suruh pilih antara DSLR dan RM1,111.11 , yang mana satu anda pilih?
saya pilih RM 11111.11 . Boleh beli tudung hana tajima banyak-2 :3
15 people like this
ABANG :D Saya minat sangat kat abang :) Abang kreatif buat video video tu. Seriously, your videos make me happy :D Untung kak auni :')
terima kasih ;)
7 people like this
tumpang tanya . ehem , kalau awak sakit hati kan , ape awak buat ? #share sikit
tidoq
3 people like this
abg iman syippo . cer buat video couple 1 minggu tuh :3
tak boleh , skrg depa dah 2 minggu setengah ._.
9 people like this
hujung minggu salalu buat apa ? :D Berapa bnyk jumlah kawan yg anda follow di ask fm setakat ni??dan berapakah jumlah soalan yg anda dah jawab sekarang??Boom and ask me back maybe ? :DD  S.A.M.S.E ツ
Tidoq. Taktau . 1406 soalan . InshaAllah :)
11 people like this
Semalam saya accident , saya terlanggar hati awak . Then saya tak tau pulak jalan keluarnya . Boleh tak saya stay sini lama-lama ? ♥
woa . Rare soalan ni . hahah >.<
15 people like this
Iman ! Cakap video baru keluaq 8 Feb. Takdak pun :O
Saya cakap kalau takdak halangan inshaAllah keluaq . Tapi terlalu banyak halangan . So tak da lah . haha
15 people like this
Iman ! You're so romantic.Untunglah Auni !
:))
8 people like this
apa tema majlis perkahwinan nanti ? :*..
Kucing . hahahaahahhahahaahah k . XD
11 people like this
Assalamualaikum abg iman... Bile nak wat video baru?? Sye nie tggu jea abg iman wat video bru... Nnti klu dh wat video bru tlong inform kat sye tauu... Hehe xD
Waalaikumusalam . Abang dalam proses mencari idea . InshaAllah dalam masa yang terdekat . ok ok :)
7 people like this
HAHAHHAHAHAHA (Y) adik ipaq sihattt xD . Ehh , auni sakit ? Seriously :O ?
Adik ipaq sihat jaaa. hehe . Hmmm yelah . Dia tak sihat sikit :'(
6 people like this
Hai adik ipaqqq :) *kakak ipaq xD HAHAHHAHA
Haiiii Kakak ipaq xD . Haahahahahah k >.<
4 people like this
nanti bila khawin dengan auni...biar kita main kompang tau..wkwkkwkwkwk :D
Okay-2 . Berapa bayaran kompang ni ? Boleh bincang skrg ? XD
8 people like this
Iman mmg suka tidoq ah? :D
hobi
4 people like this
Abg iman nie jngn la sweet sngt dngn kak auni dlm twitter... Jelez sye dibuatnye... ;p
Hehehe xD
10 people like this
Patah seribu hati bila iman dah couple.Serious :')
Meow meow .__,
5 people like this
auni lawaa haha
^^
3 people like this
Auni sweet,Iman romantik.Padanlh tu XD
Aummmmm :))
6 people like this
You're rude yesterday. You saw us and know us but you ignored us.
Please don't misunderstand . I don't ignored you guys . I just don't talk to much lah . Nak rush . Sorry lah :\
6 people like this
siapa auni? hahaha XD
adalah <3
6 people like this
Antara homework ngan twitter, mana satu korang utamakan? Heh heh heh ᵔᴥᵔ  Nuadaaah
tido.
7 people like this
you are my crush
:)
3 people like this
Woi,buto pak hang!
.
3 people like this