Amy Hana Abdul Razak @Innallahmaana

You have to login to ask this user a question.

RSS Report answers
What time of day is your favorite?
Em em , not so sure -,-
Assalamualaikum dan selamat petang :D Nak tanya pendapat abang-abang kakak-kakak adik-adik, macamana kalau kita tersuka dkat kawan baik kita sendiri. Bila dah elok baik berkawan, tetiba jatuh suka, tapi kawan kita tu dah ada bf/gf. macamana kita nak jauhkan diri dari dia, serbasalah sebab kawan baik  ♥ Your Silent Lover ♥
Jadilah kawan baik sahaja :) Tak perlu jauhkan diri .
1 person likes this
Assalamualaikum ;) Salam Jumaat ;)  Sy▲ ĩΣyℕ▲ ❥
Maaf lambat balas , Waalaikumsalam :)
Do you already have Ask.fm app for iPhone?
I dont have iPhone .
, morning smue....  muhd fakhrul
Dah petang :)
Describe me :) - Ask me back- :)  imprfct.
Dunno lah >.<
Kalau kawan awak tgh sedih , mcm mana awk nak buat nak bagi dia happy balik? :) - Ask me maybe-  imprfct.
Pergi jalan-jalan .
Kalau awak ade duit RM10000 , ape awk nak buat dgn duit tu? - Ask me -  imprfct.
Bagi-bagi dekat family :)
Apa makanan dan minuman kegemaran awak? :) - Ask me maybe-  imprfct.
Mom's cook and barli :)
Kalau kawan baik awk yg awk percaya sgt jaja hal peribadi awak kat org lain , ape perasaan awak? Ape tindakan awak? :) -Ask me maybe-  imprfct.
Eh masalah betul .
Pernah rasa nak pukul orang tak . ?  Sy▲ ĩΣyℕ▲ ❥
Of course .
Apakah pendapat anda tentang lelaki yang pandai masak?? :)  Muhamad Rolzaimi Amy
Hebat :)
korang ada terfikir tak air ialah pengalir elektrik yang baik,tapi bila hujan (waktu kilat) kenapa air hujan yang turun kat bumi tu tak bawa cas elektrik skali??=_="  neutrino
Hmm .
2 people like this
Mana yang lebih setia . ? Lelaki or perempuan . ?  Sy▲ ĩΣyℕ▲ ❥
Depends .
hai hai dan hai all :D  ♥ Your Silent Lover ♥
Hai .
1 person likes this
*Zaman Dulu* → Bangun pagi → Tengok kartun → Lepak ngn kawan. *Zaman Sekarang* → Bangun pagi → Online → TV diabaikan → Online sampai malam ( Ask me maybe? )  imprfct.
Well , zaman kini .
Pernah tak rasa macam kehilangan sesuatu yang paling bermakna dalam hidup ?  Sy▲ ĩΣyℕ▲ ❥
Pernah sangat .
Gf Pengkid Bertanya kpda anda: ask fm .. muka buku .. twitter .. yg mana lgy famous ? ask and boom me back maybe :3  ♚♔ Afiqa Armani (✔) ♚♔
Mm .
Pernah couple dengan kawan sendiri tak . ?  Sy▲ ĩΣyℕ▲ ❥
Pernah , Yazid tu kawan saya mase form 2 . Kapel mase form 3 break mase form 5 Then saya kahwin dengan orang yg setia menunggu selama hampir 2 tahun .
Apa perasaan korang bila dikhianati oleh bestie korang sendiri . ?  Sy▲ ĩΣyℕ▲ ❥
Huh , sedih .
Awak minat cite kartun tak? Cite ape? Kenapa suke cite tuh? - Ask me maybe-  imprfct.
Upin ipin best sangat :)
sehebat-hebat manusia,manusia tak mampu lagi buat susu yang menyerupai susu ibu.ya?=_="  neutrino
Mm .
3 people like this
Pernah tak tersuka dekat kawan baik sendiri? (berlawanan jantina) :) -Ask me maybe? -  imprfct.
Pernah sangat .
Saya x suka bila ___________. (sambung) :) -Ask me maybe-  imprfct.
Orang tipu saya .