§§§Arjuna Nawri§§§
Latest answers

What can’t be bought with money?

LOVE

View more

Jangan nak bajet hot sial.

Bajet hot?okay tak bajet pun sebab bajet tu untuk duit!haha :P

View more

What is your favorite month of the year?

10 because my birthday :)

View more

What’s your favorite clothing brand?

Prada,Malleq Fusion,Haslam Maleeq and Fendi

View more

What are the best holidays you have ever had in your life?

I'm holiday at wellington,New Zealand :)

View more

Kau buat soalan sendiri kan ? Then jawab. Nampak sangat cari perhatian. Ingat orang bodoh sangat ke ? Takyah tipu lah..

ohhhhh ya ke?aku rase byk soalan yg masuk kt aku ni yg aku tk reply sbb aku just jawab soalan yg aku rase releven sahaja!so buat ape aku nk wat soalan sendiri sedangkan soalan yg ade pun aku tk terbalas... :)

View more

Kau orang follow kat twitter,kau tak follow balik kan?batak!

ya ke?saya rase,saya tak follow orang yang tak guna gambar sendiri je dan satu lagi,awak tahu ape tu batak?batak tu satu suku kaum dekat singapore yang sempadan dengan indonesia tau so jangan salah guna okay :)

View more

Kau dah nak mati ke?giler best dunia ni tanpa kau!

Sekiranya tuhan tu ingin menarik nyawa saya sekarang.Saya redha dengan ketentuannya dan sekirannya permergian saya ini membuat kan anda gembira,terus lah ketawa dan gembira :)

View more

Asal senyap tetiba kat twitter?

Tweetlimit lah!haha :)

View more

Awak berkawan dengan Ayman Sani kerana die kaya kan?

Saya kenal die sebelum saya tahu dia kaya pun!dah kenape tanye macam ni?macam saya miskin pulak nak berkawan dengan orang kaya!lain kali mention lah weh!takyah kat ask.fm je! :D

View more

Saya suka awak!sebab tulah saya tanye awak macam tu!

Ohhhhhhh really?thank but I'm single but not available :)

View more

Jadi awak dah single lah ni?bila tanye pasal Eva awak macam buat2 tak tak kenal je!

Iya saya single!tapi Eva tetap kawan saya...awak siapa ya?kenape pertu tanye semua ni?

View more

Siapa Eva Natasha?

Entahlah!macam pernah dengar name tu tapi dah lupa kat mane!kenapa ya?

View more

Where will you go on your next trip?

Indonesia,Korea,Ausralia and New Zealand :)

View more

How do you think the world will look in 100 years?

I don't know!

View more

How are you feeling right now?

I'm so happy :)

View more

What's one animal you would not want to come face to face with?

cat :) hehe

View more

Who do you respect the most?

Papa :)

View more

What did you watch on TV yesterday?

Muzik-muzik semi final...

View more

What was the last thing that made you laugh?

Cup C with Apit... haha :)

View more

Do you prefer fish or meat?

meat :)

View more

What is the best way to deal with stress?

playing guitar or talk friend :)

View more

What did you forget to do today?

online my youtube channel :)

View more

What are your 5 most favorite Websites?

Twitter,Facebook,Ask.fm,Youtube,Omegle :)

View more

Do you believe that everything happens for a reason?

yes :)

View more

Loading…

Ask @IrwanShahTasara:

About §§§Arjuna Nawri§§§:

I love singging! Setiap lagu ada kisah, justeru penyanyi adalah pencerita.Andai penyanyi tak faham kisah, bagaimana pula mahu bercerita. Official Twitter

Malaysia-Indonesia-New Zealand

http://www.youtube.com/user/IrwanShahTasara?feature=mhee