§§§Arjuna Nawri§§§ @IrwanShahTasara
§§§Arjuna Nawri§§§ @IrwanShahTasara
Malaysia-Indonesia-New Zealand
I love singging! Setiap lagu ada kisah, justeru penyanyi adalah pencerita.Andai penyanyi tak faham kisah, bagaimana pula mahu bercerita. Official Twitter
Ask me a question
RSS answers
What can’t be bought with money?
LOVE
Jangan nak bajet hot sial.
Bajet hot?okay tak bajet pun sebab bajet tu untuk duit!haha :P
What is your favorite month of the year?
10 because my birthday :)
What’s your favorite clothing brand?
Prada,Malleq Fusion,Haslam Maleeq and Fendi
What are the best holidays you have ever had in your life?
I'm holiday at wellington,New Zealand :)
Kau buat soalan sendiri kan ? Then jawab. Nampak sangat cari perhatian. Ingat orang bodoh sangat ke ? Takyah tipu lah..
ohhhhh ya ke?aku rase byk soalan yg masuk kt aku ni yg aku tk reply sbb aku just jawab soalan yg aku rase releven sahaja!so buat ape aku nk wat soalan sendiri sedangkan soalan yg ade pun aku tk terbalas... :)
Kau orang follow kat twitter,kau tak follow balik kan?batak!
ya ke?saya rase,saya tak follow orang yang tak guna gambar sendiri je dan satu lagi,awak tahu ape tu batak?batak tu satu suku kaum dekat singapore yang sempadan dengan indonesia tau so jangan salah guna okay :)
Kau dah nak mati ke?giler best dunia ni tanpa kau!
Sekiranya tuhan tu ingin menarik nyawa saya sekarang.Saya redha dengan ketentuannya dan sekirannya permergian saya ini membuat kan anda gembira,terus lah ketawa dan gembira :)
1 person likes this
Asal senyap tetiba kat twitter?
Tweetlimit lah!haha :)
Awak berkawan dengan Ayman Sani kerana die kaya kan?
Saya kenal die sebelum saya tahu dia kaya pun!dah kenape tanye macam ni?macam saya miskin pulak nak berkawan dengan orang kaya!lain kali mention lah weh!takyah kat ask.fm je! :D
Saya suka awak!sebab tulah saya tanye awak macam tu!
Ohhhhhhh really?thank but I'm single but not available :)
Jadi awak dah single lah ni?bila tanye pasal Eva awak macam buat2 tak tak kenal je!
Iya saya single!tapi Eva tetap kawan saya...awak siapa ya?kenape pertu tanye semua ni?
Siapa Eva Natasha?
Entahlah!macam pernah dengar name tu tapi dah lupa kat mane!kenapa ya?
Where will you go on your next trip?
Indonesia,Korea,Ausralia and New Zealand :)
How do you think the world will look in 100 years?
I don't know!
How are you feeling right now?
I'm so happy :)
What's one animal you would not want to come face to face with?
cat :) hehe
Who do you respect the most?
Papa :)
What did you watch on TV yesterday?
Muzik-muzik semi final...
What was the last thing that made you laugh?
Cup C with Apit... haha :)
Do you prefer fish or meat?
meat :)
What is the best way to deal with stress?
playing guitar or talk friend :)
What did you forget to do today?
online my youtube channel :)
What are your 5 most favorite Websites?
Twitter,Facebook,Ask.fm,Youtube,Omegle :)
Do you believe that everything happens for a reason?
yes :)