Luqman Hakim @LuqmannHakiimm
WHAT?
RSS answers
Nak kote
Pebenda kau
You're still with your girlfriend..?
No
cheer up
Aik
kat twitter kemain.Time cikgu suruh cakap kat depn malu malu pulak
Hahahahhaha sorry lah anon
kening kening nak nak
No no haha
i have big crush on tunku & you omgzzz
Omg, haha okay
Bae
Aik
Kau sial lah buat2 tak tahu weed tapi tweet 420 aku nak beli
Tweet 420 je pun hahahah
u look so adorable when you smile
Aw thank you hahahah
Tipu la tak jual weed
Donat donat
Dah lah tak private ig shahira ni gedang pulak tu jackpot bro!!!
Whattt
Donat? Aku tanya weed ada tak
Pebenda doh kau
Anon : ‎@shahiraidham
...
Donat? Is that weed?
No lah. Donat
Wey nak ig shahira
Cari sendiri!
Smoke weed? Or marijuana?
Donat
Wey apa anon tanya soalan centu do hahahaha
Hahahah tu lah
Nak i belanja tak luq
Nak nak
Why belum luq? Nanti keding1
No food u.u
Lol
Lipop
I see. Luq dah makan
Belum! haha
Hm tkpelah, sorry kalau tersakitkan hati kau tanya pasal nik. Mohon_clash dan jangan jilat ludah
Ok
Shahirah* i mean. Yg selalu tayang tetek tu
Aik
Kau pun baru nak masuk form 4... acah.
Ye, aku baru nak masuk form4 haih
Luq, why tak tidur
Tak ngantuk doh hahaha