Miri Nezaj @MiriNezaj
Miri Nezaj @MiriNezaj
Bona Jet Gengste Se Gengsta LinDaa
Amo Per Vec Zotit Kerkuj Sju Binda
Shkruni Anonima Se Perball Smuni
RSS Answers
ca menimi kie per elda mustafen ,ilda isufin,elsa gjocen,vanesa qeleopshin,dhe vanesa gjongecin yjet e klases tane
Si njoh 😉
1 person likes this
thujma shkronjen e par te mbiemrit te cikss si t'plq ?
jo
1 person likes this
Thumi 10 erma cikash q fillojn me "E"
Cha po do me pi dichka
1 person likes this
a t'pelqe noj qik ?
po
1 person likes this
\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx\zx
Qetsohu Karamele :P
1 person likes this
Ca i Ki Orlindin Klrerin Landin Lulin e tjert
I Kam Nlagje Edhe i Kam Shokk :))
1 person likes this
Pse ke ka haesh me nedin
Kur m ?
2 people like this
O mirr :)
Fol G
1 person likes this
te qifsha robt
Tqifsha Rracen Tqifsha Fisin Tqifsha Motren Tqifsha Tana femnat e fisit Tqifsha tan ka tkish femen nshpi
hahahhahahah <33333 ee 80 vjec npidh tsams hahahah <3
ahauhauhauhauahuahuahauha
ahahha mir nezaaa oo ty tkom <333 gjyshen njanit hahaha
ahahahhaha <3 tkomm ,,,,, e ka kurv gjyshen ahhahahahahhahaa
hahah ani <3 sh mire <3 ka trrihet ic ahha
Menzii Roptt Nk Shtyhet Hich
kuuu jeee mir <3 raaa
qe <3 knej ka londra
Mendimi jot per Klodi Isufaj Paola Dunisha ?
Klodi Isufaj - Fort Fort Fort Chik e Mir E Rrespektushme Me Tana Tmiratt <3
Paola Dunisha - Zmra Jeme Jeta Jeme E Due Frtt :*
o miri sa femna ki pas tan jeten zmr
0 :p
a do me ta lan :P
Huahuahauhauhauahuahauhauahuaha jo jo :P
o vks
A e ke msuee emrin tan a ? xp
Xbox or PlayStation?
Playstation
psee ?
Kott G
1 person likes this
po shoqe te ngushtaa ??
Stklxx :P
1 person likes this
sa cika te mira kie ne kll vetem 2 emraa :P :))
Hhahahhaha Skaa Shumm :P
What is something you want right now?
shqip lal
Cikat mat Mira Te Shkolla Ali Podrimja,Beslidhja e Malsis,Konferneca e Bujanit ?
ska
O Mir nezaj
Ku je ti
O varikarist :P
O Winston 10-sh :P
1 person likes this