Stradivarius/Bershka? kiera laura

no, i'm capricorn

Did you ever fall asleep in school?

yes
nope
kidding
lol
nope
actually did that
almost everyday..
joking!
nope
not joking

BKJ 2016 ga di upload ke YouTube ya? 🙁

noo

pap didepan kalian

lagi di pim nih.. ada yang lagi di pim?

ganteng banget mirip robby purba

makasih... tapi.. mirip darimana nya....

i love you:)) arnesha

masyaallah jangan lesbi napa anti bgt w ewh zzz -_-

Hi... How was ur day? Jemi W. Jenson

hey jemi,i'm great, how are you?

What's the best movie you've seen lately?

btw about movie,
yuk vote @Paul_Agusta (Copy of My Mind) untuk Pemeran Pembantu Pria Favorit di Indonesian Movie Actors Award dengan kode: C3
Cara voting sebagai berikut, Ketik: IMAA Spasi C3
Kirim ke 95151 tarif 2.200/sms (Include ppn) provider: telkomsel, indosat, XL, 3. Voting SMS akan dimulai tgl 30 April sd 30 mei.
bantu sebarluaskan juga ya guuys

udah putus ma derek ya?

do i even? ugh

How would you like to be remembered?

like "fame"
you know
even tho her name is not "fame"
but she keeps pushing people to remember her name as "Fame"

Titip salam buat kak chris. Dia manis banget sih :3

what
so
ever

adult stuff, tapi nyimpen kondom dimana-mana ya say :* Ferren

anak perawan harus selalu jaga jaga bawa perlindungan

fuck me boy

no
that's adult stuff
i'm still a teenager
i dont want to make myself like an adult so quickly
sorry

pap chat sama pacar dong ka

go fuck yourself

Hey folks :) I've been looking to add to my collection of fun covers. I'd like you to pick one song you like a lot and then pick 3 of your favorite cover versions and share the with us :) Thanks! Kuma-Sensei

i'm in love with when we were young by adele
and these re my top 3 covers of this song
1) Jacob Whitesides :

2) Leroy sanchez :

3) Alice Olivia :

omg you guys should check these cover out!

@ellicharlesx ganteng gak menurut kamu?

akunnya ga ada aku gatau :(

najis

jangan jahat dong :(
aku kan marshmallow :(

pap shirtless

itu tidur sama kucing? lucu bangeeeet

enak, anget anget gitu soalnya :) gemeeeeeees

Davin gue butuh temen temen lo yg bisa dance ala ala kaya zombie gitu .. oh ya anw hari kamis minggu ini kita ada technical meeting jam 2 siang di fikar, we hope u come Muhammad Irfan

okay i'll come
anw
guys ini ada yang bisa ikut bantu dance lyk zombie? pm me asap on line : davi5n thankyouu

Would you consider yourself good at giving advice?

orang terakir yang minta saran sama gue sekarang udah jadi top 5 touchable whore di jaksel so.... i dunno, why you ask?

Gimana caranya ngadepin pacar yang lagi bosen sama kita? padahal kita sayang banget

give em some time, that's enough, bosen itu wajar, tp lebih baik dia bosen dari pada dia sama orang lain kan?

no no what I meant was, it's kinda rare seeing a name like yours... there's christian and there's ramadhan as well. while those represent 2 different religions hehehee

yas my mom is lady gaga so....

hello everyone! tell me about your top5 favorite and unfavorite movies. thankyou, happy saturday night! IG: dafaradityaa

top 5 fav
- (500) days of summer
- a mother's nightmare
- the perks of being wallflower
- juno
- finding neverland

top 5 un favorites
- evita
- the dead season
- street dance
- vampire sucks
- dance flick

Christian D Ramadhan? Christian? Ramadhan? 😄

ya! ya!

Loading…

Ask @alonelylamb:

About Christian Davin Ramadhan:

WHY ALONELYLAMB? : https://alonelylamb.wordpress.com/2016/01/23/why-alonelylamb/ name's davin. Dave, Chris, whatever. Glad to be here. it's cool. Snapchat & Instagram : alonelylamb, line : davi5n

somewhere beyond the rainbow

www.soundcloud.com/alonelylamb2

More