Chris Dave @alonelylamb
Chris Dave @alonelylamb
Bintaro
name's davin. Dave, Chris, whatever. glad to be here. it's cool. I'm gay so.. if you're single and gay feel free to say hi and we could mingle. omg i sounded so bitchy. Snapchat and Line : alonelylamb
My ask.fm would sucks without you
RSS Answers
What will you never do?
Nge gombal di mall..
"Mas, boleh minta tisyu gak?"
"Wah ga ada bang"
"Kalo minta kiss you boleh ga?"
"Aaaaaaaaaaaaaanjeng"
1 person likes this
thoughts on "yang like gua doain masuk surga" dkk
Maksudku gini
Sering banget tuh ya muncul di tl yang jenis kaya gitu
Kadang suka ada gambar yg kalo kita likes bibir kita berarti kayak macem bibir barbie, kalo kita ignore bakal pecah pecah and stuff..
Kenapa ga ada yg bikin "yang like bakal lancar poop"?
Ah
dave, wdyt bout this? jd ada temen gw di sekolah yang sering banget ngebully gw... gw gangerti apa salah gw sampe dia ngebully gue mulu. rasanya pengin di bunuh kalo ngeliat dia..
Jadi gini
Pas gue smp gue selalu di bully sama orang ini,
Dulu gue juga rasanya sampe males masuk sekolah gara gara mereka.
But times gone by,
People change
Yang dulu suka nge bully gue sekarang malah berubah jadi sahabat gue
Dia lah yang selalu nonton gue di setiap show gue,
Bahkan saat orang tua ga bisa nonton show gue, dia rela relain dateng, demi gue.
Bahkan saat gue lagi sakit hati gara gara satu cowo pun orang pertama yg rela minjemin pundaknya untuk gue nangis ya dia doang.
I remember what he said to me pas gue lagi deket sama satu cowo.. dia bilang "make sure he's not a jerk, i'm happy for you."
Man, 5 tahun lalu dia adalah orang yang nge bully gue, sampe bikin gue hampir mau bunuh diri, tapi sekarang dia jadi sahabat gue, hell.. no, he's becoming my brother.
Dulu dia ngebully gue karna gue gay
Sekarang dia ngesupport gue 100%
Just give em (your bully) some times.
People change.
Just.... you kno... be patient.
Okay dude?
Chill :)
1 person likes this
what color and brand undies are you wearing?
Lol...
Uhm
GT man..
Is there anything you care less about as you have grown up? What is it?
Is there anything you care less about as you have grown up? What is it?
1 person likes this
yaallah ajaran siapa sih tuh anjing ber jas.. ga make sense banget.. :") #lupadiri‎  Rachelle Hwang
Yha..
Mau gimana lagi...
Inilah hidup...
ANJAS
Anjing ber jas
1 person likes this
suka duka kenal‎  Indira
Iya... suka duka gue kenal lo...
SUKA DUKA...
SUKA BERDUKA...
AHAHA
GADENG CANDA!!
1 person likes this
Dear Basic Bitches...
Pleas upgrade yourself..
1 person likes this
If the world was going to end tomorrow, What is one crazy thing you would do? And Why?‎  Rizki Juliantov
I'm gonna sleep, you know what them people say
"Die in your sleep is the best way to die"
pap buat gua dong!😹‎  arnesha
Ya betch
pap buat gua dong!😹
1 person likes this
pap dong lagi ngapain ?
With indra bektii
pap dong lagi ngapain ?
3 people like this
DESC UWEEEE‎  Samuel Nababan
Okay so.. You actually pretty cute i once hv a crush on you but dont worry, those days are gone lol
I dunno how to desc you cuz tge last time we meet itu pas masih 7th grade or something..
But i guess you get taller yha..
1 person likes this
pernah ga sih kamu punya ide gila yang kamu mau lakuin untuk mengejutkan orang? apa itu?‎  Deni Febry
Jadi gue tuh really bad ubtuk ngasih surprise ke orang..
You know..
Waktu itu pas mau ngesurprise in temen gue, gue malah nge bbm temen gue yang ultah gini:
"Eh lo kebawah dong, ada temen temen nih"
PADAHAL MAU NGESURPRISE IN!
YA LANGSUNG GAGAL LAH!
maaf ya teman teman..
1 person likes this
It's World UFO Day! What's the first thing you'd ask an alien?
"Do you know who britney spears is?"
1 person likes this
kehudupan lu terliat asik deh, jalan ceritanya begitu, jadi pengen punya hidup kayak gituuuuu
Okay so are you missing the"bullying" part?
My friends, almost all of em, already go to college, and i'm still in high school, mana enaknya?
And once again, being bullied is never seems that cool like in movies. You know, because, in the real life, you literally get hit, and those words that coming out from them, they all real, not a script.
my heart goes numb after that you know?
its not good.
My life story,
It's not cool
At all
Okay?
2 people like this
What was your greatest success?
This post is goes to all my friend in X.A class.
thankyou for accepting me for who i really am
The real reason why i'm still in the 10th grade is because i always get bullied.. a lot.
That's why i never hv any interest in high school.
But you guys.
You guys change my mindset about it
Gue inget pas dulu kokoh dkk dipindahin ke kelas X.A, dan gue mulai males karena gue kira mereka lah yg bakal bully gue di sekolah ini.
It turns out mereka tuh anak anak cowok yg extraordinary. Ga ngebeda bedain gue sama anak yg lain nya and i thank you for that.
I remember when i was teaching the dancing for our school's festival, and i was mad at y'all boys because you guys wont do what i told you, AHAHA i'm so sorry for that.
And also the girls!
You guys always be there for me
I dunno what to say
You guys are amazing!
i know my jokes may have crossed the lines sometimes, but you guys somehow still laugh at it AHAHHAANJIR
Kita pernah berantem, but in times kita membaik lagi. (No offense nesh)
You guys juga selalu ngebantu gye ngerjain soal math fisika kimia yg sangat susah itu dengan sabar.. dan dengan ketidak sabaran.. karna sama sama fa ngerti soalnya.. (no offense miss maria, miss icha, miss dewi) AHAHAHANJIR
and last but not least
I wanna thank miss maria for being a great tutor.
Satu satunya guru tutor yang bikin gue nyaman pergi ke sekolah setiap harinya dan ga bikin bosen selama pelajaran.
I remember our little fight about my phone AHAHAHANJIR!
Uhm
But still.
You keep us untuk selalu kompak bersama setiap saat.
Thankyou for that.
My first directing a play is actually with you guys, inget kan pas assembly?
I was so tough on you all, SORRY FOR THAT AGAIN AHAHAHANJIR!
tapi abis ngedirect kalian, gue jadi tau tujuan hidup gue, gue jadi tau gue mau kuliah dimana.
I will work my ass off so i can get into a performing arts college someday, because, after directing you guys i feel like i need to be a director, you kno.. sejenis sutradara.
Yup. This is so cool,
Soo.. i guess i'll see you in the 11th grade?
:)
#nb: sorry kalo bahasanya berantakan.. i'll try my best AHAHAHANJIR
What was your greatest success?
7 people like this
wdyt about #LOVEWINS‎  Barbie boy✨
gaguna kalo ga ada yg di love in
bnran ga ada yg dikangenin???
U shouldn't fall in love cos everything that fall is broken
Kak menurut kakak Tuhan marah gk krn kakak gay ?
maksud ku gini, kalo dari mata aku sih engga, because mo gimana pun juga, lo terlahir seperti itu, dan itu emang udah takdir lo, emang sih lo bisa ngubah, tapi gausah dipaksa kalo ga bisa, love choose love. so no. its not a sin
Kak, emang beneran pernah di rape? Kok bisa?
its a really long story, if you want to know ot you better add my line id alonelylamb i'll tell you the story
Sebutkan 5 nama mantan terakhir
ngapain sih..
1 person likes this
UDAH ADA SUMPAH!!! Org w dah donlot tgl ntn wkwk liat di utube keknya seru bgd, kepo aq >.<‎  Divana P.
AH DEMI AH TAE AH AH MO NONTON POKONYA MINGGU DEPAN GUE HARUS KE POINS SQUARE!
Watch Teen Beach Movie 2!!!!!! Pls!‎  Divana P.
BELOM KAN MASIH JULY ITU OMG
What makes you worry?
uhm .. almost everything?
Do you dance like crazy when no one is looking? What music makes you dance the most?
no but like.. i cry a lot when nobody notice or when i'm alone..i dunno why.. but yeah.. grande&sykes's almost is never enough always makes me cry a river lol.. ahaha.. omg.. hm..
1 person likes this