firstclass yang kakak share di instagram itu reality show kayak keeping up with kadarshian gitu yaa?

Are you curious about our new journey? Get ready! & Prepare yourself! Cause we're gonna explore the new journey of first Class Production!
.
Full trailer video 👉

Whats your most annoying habit?

my most annoying habit is annoying people around

lo kok mau jadi homo sih? gak takut tuhan ya? jangan ngerusak populasi manusia dong

lah lo homophobic ya? ga takut sama gue?

pacar baru kak?

hm.. gossip baru apa lagi sih? hihh

Dedicate a song to your crush and @tag them if you're brave!

okay so.. i'm in love with "lets play a love scene" from musical FAME.
so
anyway
@zemyname

How to tell someone that you can't be friends with them any longer?

"dude i'm sorry, but you're so Cady Heron, and Regina George never be friends with Cady Heron. so bye, felicia"

pap makanan dong, tapi kalau suka makan janji palsu jangan di pap thanks. ig : @themuhamar

ini.. makanan mevvah anak kostan di akhir bulan..

DASAR LULU KAMU BAWA BAWA NAMA SAYA CARI OM OM 😤😤😤 Hany Dayatan

bhay

Happy middleweek! Guys✌🏻️💕 Snapchat: itszaka

happy middleweek jugaa

saran EO yang bagus buat sweet seventeen an dong

NYAHAHA PAS BANGET
ga pas banget sih karna lo ask ini ke gue 2 bulan yang lalu
anw
.
.
We are Firstclass production
we're more than just an Event Organizer
we're more than just a production house
we are a family
and our client is our children
we'll take care of our children so we know they'll get what they want and they sure will be satisfied.
for more information and package contact me on line : davi5n
ig: firstclass.p
email: eofirstclass@gmail.com
#itstimetoparty

pap w/ teman

teman mencari om om ryt @hanydayatan

wdyt about free sex?

well sex is free
if you have a paid sex then one of you is a hoe..

You should do a cover of Hamilton's Burn since it's a breakup song, pretty please 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

just you wait
just you wait~

Bete amat, pms yha

ini nyambung sama yang happy international anti homophobic day ya?
ga gitu cuma masalahnya it's funny how people suddenly care about lgbt in one day and when it's over they spend the next 364 days hating lgbt people lagi
kesannya jadi kayak muka dua banget.
itu muka atau happy call bisa dua sisi?

pap todayyy!

liat gue sok cantik ariana wannabe~

Good (middle) night ! 😴 ig : @themuhamar

okay so i'm not that kind of guy yang takut akan makhluk halus.
until tonight
malem ini gue sendirian dirumah
orang tua dan adik lagi ke rumah tante di cibinong dan belum sampe rumah
kebetulan hari ini jadwal gue adalah ke pondok labu, ke kostan limun (nama kost an bos eo gue) untuk ngomongin masalah package acara (whatsoever)
terus setelah itu gue balik kerumah, udah malem dan keadaan komplek gue emang selalu sepi. sampe rumah gue mungkin karna kecapean jadi gue cuma bales balesin chat abis itu ketiduran, lupa berdoa. suddenly gue kebangun (jam 1.30 lah kira kira).
tiba tiba badan gue kayak shaking ga jelas gitu, tiba tiba ada suara tajem (kayak suara feedback mic) dari kecil makin louder and louder till i cant take it anymore. terus gue langsung masuk ke dalam selimut. gue coba tidur tapi gabisa. badan gue tiba tiba shaking lagi dan tiba tiba ada suara ketawa in a very high frequency menggema deket banget sama kuping gue, it goes for 10 seconds. god that is the shittiest shit i've ever experienced.. dan sampe sekarang gue masih gabisa tidur.. masih serem jir.. jangan lupa berdoa sebelum tidir guys. it's important..

Happy international day against homophobia!

happy happy
*keluar*
*ciuman sesama jenis*
*disirem minyak tanah*
*dibakar*
even tho ini hari international against homophobic tapi tetep aja diluar sana masih banyak kaum lgbt yang di bully
élah

ahhh ganteng Debby Samora Silabang

makasih looh aku dibilang ganteng 2 kalii :*

Describe your day in emojis!

mabuu nih mabuu

kak kalo ditembak marco ponari ntar diterima gak?

hi, did i just ask hi ??? ig : @themuhamar

no.. you just say hi..
"hi" cant be a question...

hai pler

no i aint pierre, i'm Davin.

What.... Kamu gak mirip Blaine... Kamu lebih mirip si cakep Nick Robinson . :) Jemi W. Jenson

YEALAH JIMAYU !!

If one day everybody has to adopt (married or unmarried), but you can only pick one option, which one would you rather choose, a human baby or an animal baby? Thanks in Advance, Have a nice Wednesday! #CuriousTime Chris Derek

can i adopt beyoncé instead?

How do you deal with the lame haters?

Loading…

Ask @alonelylamb:

About Christian Davin Ramadhan:

WHY ALONELYLAMB? : https://alonelylamb.wordpress.com/2016/01/23/why-alonelylamb/ name's davin. Dave, Chris, whatever. Glad to be here. it's cool. Snapchat & Instagram : alonelylamb, line : davi5n

somewhere beyond the rainbow

www.soundcloud.com/alonelylamb2

More