Fadiah M Wadud @diahfadiah
Fadiah M Wadud @diahfadiah
wait, i forgot to fill this up
whydontyougoaskmeyourself.com
Make a gift
eh jadi gimana?
RSS Report answers
Hai. Ketika setiap sebab telah dimengerti, segala cara & akibat telah dipahami, seluruh waktu & tempat telah diketahui, siapa pun telah dikenali, masihkah ada tanya? Perlukah ia? Terima kasih & kuharap untukmu semuanya bisa lebih dari sekadar baik-baik saja.  Jawara D. Malela
There will always be a question about love. Always.
Apakah kamu setuju bahwa sifat egois itu manusiawi dan dibutuhkan untuk bertahan hidup?  Muhammad Aulia Anwar
I wouldn't say black or white cause it's actually depends on what kind of perspective we use as the way to see it, and on what kind of situation is this we're talking about.
To survive from what?
Besides, the word "selfish" itself just doesn't sounds quite right.
3 people like this
what is your thought about high school?
I get confuse every time people asks about this "thoughts of" thingy.
Why should i be bother to even have the thoughts of it?
Is my opinion counts as matter?
Is this got anything to do with those survey stuffs?
I hate to generalize anyway, and your question is not specific to which high school you wanted me to actually think about.
Sorry.
Ah, kita... Kenapa aku, bukan dia, tapi kau?
Ah, kita...
Kenapa aku, bukan dia, tapi kau?
I luv u kak fadi huw huw  Khasia Nihrasiyah
Luv u too darling. Those faceless anon needs to back off before even thinking to mess around with my lil sissy.
1 person likes this
In reality, sometimes we didn't aware to around. Do you aware that you have secret admirer?  Anak Unhas
Untuk mb/mz di Tamalanrea dan sekitarnya.
Saya hanyalah buliran jeruk pome di antara diamonds in the rough lainnya.
Walaupun, yha, taq bisa dipungkiri bahwasanya kenarsisan saya sudah ke ubun-ubun, tapi belum sampai pada level "ngerasa punya secret admirer".
Apalagi karna tidak adanya contoh baik itu berupa barang/quotes teranyar yang saya terima sebagai bukti nyata.
Nanti saya dikatain delusional, mz/mb-nya.
Alhamdulillah, masih sadar diri, dikit.
1 person likes this
Can you truly love more than one person?
In a romantic way, no.
There's no way in hell i could possibly love more than one person.
Makanya suka bingung sama yang selingkuh tuh....
Gimana rasanya....
Itu gapusing apa mikirin dua orang....
Gacape apa....
Tapi
B
O
D
O
A
M
A
T
Bukan urusan gue ini.
2 people like this
Hai! Bantu vote foto gue yuk, like di #HSEUI2014 bit.ly/horizonmimpiku bit.ly/pelukiskeinginan & bit.ly/satugelas. Every vote does matter to me. Thanks for help :)  Puti Cinintya Arie Safitri
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Hal apa yang kamu rindukan dari masa kecilmu?  Muhammad Aulia Anwar
-Being magically up in a bed when i fell asleep on the couch.
-Worried about nothing but my marbles colors or Sadam's first kiss that stoled by Sherina.
-Eat as much as i could (but still do though and it's kinda frustrates me now cause i just don't care hahaha)
-Scream over telenovela on SCTV by day after school.
-Sleeping with mom and dad.
-Morning kiss by mom just for the sake of waking me up.
-Got dropped by dad at the nearest Mosque for ngaji.
-Mom's homemade ice cream.
-Morning karaoke with mom at home every single Sunday (well, ini sampe SMA juga masih rutin sih dilakuin hahaha)
-Running around the block at 2 pm and chasing another kids without worrying about the summer heat that happened to be there every day, all the year.
-No gadgets. And i wasn't even give any shit about that. Geez.
Hahahaha
Anjir sedih
Udah ah segitu aja.
Salam #generasi90an
1 person likes this
Did you ever receive a racist or humiliating treatment from your peer circles?  Helmi Akbar Wangsi
ADUH SERING BANGET:))))
Sampe bosen dan kadang malah kangen sekalinya gadihina pasti lagi ada yg badmood.
Ibarat makanan, racist/humiliating comments itu sambelnya. Garame kalo gaada.
Lagian we never take it seriously. It's like our way to show the different kind of love to each other.
HUEEEE
Desc anak makassar coba?  Alfiansyah Pradipta Bakri
Dalam rangka males ngetik.
Silahkan di zoom.
Desc anak makassar coba?
5 people like this
Jadi jokowi dilantik jadi presiden hari ini. Apa yang kamu harapkan selama beberapa tahun ke depan?  Muhammad Aulia Anwar
Saya berharap bisa makan aja kak hari ini, gamuluk2 mikirin beberapa tahun ke depan mah *ngelirik dompet*
ka,kangen :(
Rindumu tidak akan tersampaikan dengan topeng anonimitas itu.
1 person likes this
au tau dong, akun instagram yang paling kamu suka! Happy Monday!   Devi Nasution
‎@joshuandrson
‎@nadynatasha
‎@idioteque_7
‎@satriabajuhitam19
‎@jaglever
‎@wiqypaliagung
‎@evacelia
‎@fachda
‎@ganialianda
‎@monitatahalea
‎@abigailcantika
‎@hezbyryandi
‎@munawirb
‎@annanooshin
‎@najyuma
‎@withinroots
‎@kathkrnd
‎@wearedumdumgirls
‎@fakhritrs
Honorable mention: ‎@teemrza (karena gue suka senyum2 genit najis gitu sambil nge-stalk instagram anak ini. I know, i'm that creepy)
9 people like this
What things you usually do at Sunday night?  Audi Manan
Hey Audi!
By day usually attend a lot of family gathering on sunday, and choir rehearsal.
If i don't feel like it, i'm just gonna go out by myself, driving around the town, chasing for sunset, observing people, talk to strangers or just gonna sit on a coffee shop alone with my little black book, trying to picture everything i saw and hear in words. Listen to my favorite songs and just let myself get drown by the melody.
Cause that's just how much i love to spend times with myself.
1 person likes this
(Ikutan ah) bukan ica kalau tidak....  Nur Azizah Azis
Sehati sama sayaaaaa:3:3
Kita hampir selalu suka hal yang sama huuuuuu:3
1 person likes this
What would be the title of your autobiography?
"The Flaws and All of The Officially Fucked Up Girl: You'd Know You're Fucked Up When You're In Love"
How's your week going so far? Have a great weekend!  Helmi Akbar Wangsi
has successfully exhaust me mentally and physically, like it's always been.
so, it's pretty normal, i guess?
have a great weekend to you too, Helmi!:)
hal apa yang kmu lakukan ketika kmu di kejar anjing di jalanan yang buntu?
terbang dek
saya kan bidadari
*digeplak warga sekampung*
Cuma donna yang...  Donna Alfyonita
rambutnya utjul bikin pengen jambak aku iri huuuu
1 person likes this
Apa hal terakhir yang membuat kamu menangis?  Muhammad Aulia Anwar
karna kangen orang
trus gabisa ngapa-ngapain
bisanya cuma kangen
dah aja
yha
secengeng itu
yha
Kamu lebih suka siang hari atau malam hari? mengapa?  Muhammad Aulia Anwar
Sore menuju senja dan malam menuju pagi.
Senyum ka :-)
Senyum ka :-)
8 people like this
bukan tami kalau tidak...  Dian Utami
confident:)
1 person likes this
cuma zaccil yang...  zaccil
Could pull out that long hair with bangs and chubby cheeks and looking super cute!!!!!
1 person likes this