Belqaiyum Taufik @itsqaiyum
Ask me a question
RSS answers
Lagi setahun je hoke
Hoke? Hahaha apa benda tu
Diam ah, tau la dh habis spm ek ele
Ni mesti jealous cause dia kecik lagi kena sekolah
Sofiiya la bel, boo tolak 10 markah
At least still ingat au. Tambah lagi 10
Ala  nurul aiman
Kenapa ala ala ni? Haha
Hi bel, ingat lynna tak bel
Hi, ingat ingat. Lynna sofia kann
macamana nk tau if the guy you whatsapp tu dh loSe interest and dh bosan
If dia tak layan you
awak pakai handfone apa? bukan apa sbb saya nak beli handfone baru :)
Iphone 4s
not korang means you :)
What are you talking about?
Bila nk tgur? Mention laa i.
spm nak focus duluuu
Pergilah tegur sabrina. Hahaha
hahah yeye
Good luck on your spm :)
thankkk youuu heheh
Do you think puppies or kittens are cuter?
kittens
hahaha xrasa ayat ni you mcm pernah dengar ke
pernah byk kali. cehh
awak suka saya ke tak?
kalau awak orang yang saya suka the saya suka lah
suka sgt sampai sayang.siapa tu yg u sayang
siapa yg sesuai
siapa crush awak?
crush siapa rahsia saya
1 person likes this
untung lah ada gf yg lawa nak mampus
alhamdulilah
ohhh so gf u mcm tu ke?
yes
suka ke tak perempuan yg kecik,pendek but comel,lawa nak mampus ?
hahaha suka sgt sampai sayang pun ada
Pap with your friends
kawan
Pap with your friends
hmmmm I love you
if you were my gf then i love you too
1 person likes this
Good luck spm ♥♥ i love youu
hehe thanks! love you too who ever you are
X dtg sekolah dah ke
hahah datang je setiap harii
Hello
hello :)
how many ex you got?
mm less than 15
1 person likes this