Belqaiyum Taufik @itsqaiyum
Ask me a question
RSS Report answers
Do you think puppies or kittens are cuter?
kittens
hahaha xrasa ayat ni you mcm pernah dengar ke
pernah byk kali. cehh
awak suka saya ke tak?
kalau awak orang yang saya suka the saya suka lah
suka sgt sampai sayang.siapa tu yg u sayang
siapa yg sesuai
siapa crush awak?
crush siapa rahsia saya
1 person likes this
untung lah ada gf yg lawa nak mampus
alhamdulilah
ohhh so gf u mcm tu ke?
yes
suka ke tak perempuan yg kecik,pendek but comel,lawa nak mampus ?
hahaha suka sgt sampai sayang pun ada
Pap with your friends
kawan
Pap with your friends
hmmmm I love you
if you were my gf then i love you too
1 person likes this
Good luck spm ♥♥ i love youu
hehe thanks! love you too who ever you are
X dtg sekolah dah ke
hahah datang je setiap harii
Hello
hello :)
how many ex you got?
mm less than 15
1 person likes this
Ok so you cpuple dengan that Chinese girl ke?
siapa tanya ni
Are you a prefect at your school?
nope. never was
You're pretty handsome in your appearance. Do you notice that?
hahaha maybe just a bit
Do you think you are cool enough?
ive been called a nerd a few times. so nope not cool
As belquzairi's brother, do you know how many girlfriends he has right now?
nope,
now you couple ngn budak cina tu eh?
budal cina... elokkkk sikittty
List kan atleast top 10 form 2
hahaha grow up
dah tak couple ngn akak syameera ? why? so now she with whom?
yeah. haha adalah. mana lah tahu tanya lah dia
What makes you really nervous?
question asking what makes me nervous
HAHA tu lahh aritu kata seriuss ngn syameera wakahkahkahkah sekrg apa jdi hahahahA lawak tgk korang!!!!
hahaha nak buat mcm mana. bagus lah kau happy kan lol
Form 1 ke form 2 lagi banyk cute girls
tah lah mcm sama jee