Miza✨ @mizanabilah
LAI LAI !
RSS Answers
What talent would you like to have?
Hacking kot. Nak hack artis xD haha
Miza ad boyfriend x?
Nope and never will have one. :)
1 person likes this
Desc xD‎  Nabila Adlina
Okay fine ! Kau ni en haih tak tahu la nak cakap apa. Kau ni degil. -.- Feelingless. Haha. Kau tak layan/crush kat laki sbb kau cakap laki kat maktab takde yang hensem. xD Budak kaya wuu. Seorang yang pandai ofc. Suka ajar aku Maths. :) Hmm tahun ni kau dah start rajin xD tahniah. Haha. Haih bila lah aku nak rajin. Suka lari and kau lari laju. Pandai main bola ofc. Suka cristiano ronaldo. Everytime kau jumpa aku, mesti kau tendang aku :') Hobi eh ? Setiap maghrib, mata kau akan jadi merah xD High eh ? Haha. Kau tak minum air manis, strictly mineral water only. You're a good listener and a good friend too. We have so much in common lol Maybe sbb tu lah aku still kwn dgn kau haha. You can be a pain in the **** sometimes but takpelah aku sabar x) Kau comel lah gak. Muka baby face x) Tu je lah kot. Bye baby 😂
3 people like this
What is your goal for the next 24 hours?
Nak siapkan homework hoho
1 person likes this
thoughts on Saf yg comel :)
Puih. xD Dia ni en haih. At first takut gak ah nak cakap hi/tegur sbb takut kena marah xD But lama2 dh okay dh. Pandai menari. Tung ah. Budak debat, budak sastera, comel, caring, sometimes lengai, pendek, very friendly, mata bulat omg and you have a very good sense of humour xD Hahaha
1 person likes this
Describe me 😘‎  Nur Liyana
You're the first person I knew during our first day kat penjara. You have the most 'cutest' morning face 😂 Sangatlah annoying especially bila kau buat BT and gelak soz . Baik and sangatlah hot. Strictly kau tak kasi org pegang double chin kau. Kadang2 over and gedik :p Suka buat muka comel uwek. Lastly imyt. Kbye
1 person likes this
Ececece desc‎  afifa
Aih dia ni xD Orang panggil pipot eh ? x) Rapat dgn kak Acha. Comel and sangatlah friendly. Suka senyum. Teringin nak tgk afifa marah lolol jk. Pandai menari and pandai dlm akademik xD Ada minat dekat tutt tutt. Haha tu je kot 😁
1 person likes this
Latest thoughts on putut hehe
Putut ! Haih dia ni dh ada bae rasanya xD Putih dan lawa. Sangatlah tinggi masha allah dan merupakan seorang athlete. Pandai dalam akademik mahupun dalam main netball xD You're very friendly and kind :) Tu je kot x) Haha Goodluck for PT3 noh 😁
1 person likes this
desc‎  julie
Julie seorang ALK yang comel xD Baik & friendly. Ketinggian anda sangatlah comel haha. Pandai ofc. Tu je lah kot :) Goodluck for PT3 x)
1 person likes this
Describeee ✌✌‎  sxbrienx
Kak anum sabriena . You always call me 'sakai' smh. Saya kenal akak time form 1 thanks to yana. Dulu time jumpa akak mesti awkward but skrg dh kurang sikit lah. xD Seorang yang sangat pemalu and suka sangat diam. :p Seorang yang pandai & rajin study. Time kat surau selalu nampak akak study. Tak bosan ke ? -.- Hm what else ? Oh akak ni er... comel ah gak. Muka macam budak2 lagi xD Hm banyak lagi tapi malas nak type. 😁 Oh finally, you're one of my fav senior kat maktab.
1 person likes this
Desc hhhe‎  SofeaJoe
Wuish. My first thought about you is you looked like kak hannah xD haha. Semestinya tinggi and sangatlah friendly. Pandai main netball wuish. Haha tu je kot 😁
1 person likes this
desc 💕‎  saiyidahfeeha
Saiyidah Nafeeha Helmi.. Hmmm. Bilalah kau nak tinggi xD Try ah makan supplement xD Mata sepet nak mati tapi ada bagus jugak. Kalau kau tido dlm kelas cikgu tak perasan hoho. Sometimes banyak mulut and suka nagging mcm nenek. 😋 Kau.. er..., comel lah jugak sbb tu lah kau ramai org minat en ? :p Kuat sangat emo haih nak muka kedut baru tahu. Be happy la life is too short maa. And last but not least, pandai and sangatlah rajin. 👍🏼 kipidap
1 person likes this
Desc 😁‎  Hani
Hai 😁 You looked cool and you've got that swag. Rapat dgn kak acha kan ? Nampak sporting and happy je selalu lol. Okay thats all kot. Goodluck checkpoint noh
1 person likes this
Hey desc‎  Nabila Adlina
Hey no :p
Desc xp‎  damia zuzainy
Damia damia damia. A very friendly person indeed, quite cengeng xD haha, lawa gila *muntah* and ramai peminat nieh, you have a brother that is 15 years younger than you kalau tak silap xD and last but not least, blur. Hahaha. love you xx
What song cheers you up? Post the music video for it!
Any bart baker song parodies 👍🏼
desc elle
Elle tggi , lawa & baik. Selalu nampak DL kacau Elle xD kenapa eh ? Hahaha. Tu je kot. :) Goodluck for PT3 noh
1 person likes this
help what and on what day? :o‎  Naem Tamizi
My friend's birthday lmao.
desc me.. :D‎  Naem Tamizi
I dont really know you but my friend Acha do. I always saw you walking with Eizlan lmao. You're kinda tall. A friendly and nice guy... kot. Lol. Oh and btw, thank you for helping us during that day. :)
1 person likes this
ad crush?
candy crush ada lah
1 person likes this
weh klau ko lh kn...ko suka crush ko jdi bestfriend ke boyfriend ko?
In my opinion, at this kind of age, aku lebih treasure friendship daripada relationship sbb for me, friendship last longer than relationship. Hewhew.
1 person likes this
Define Fisha as long as possible ♥‎  Fisha Fariz Nazrul
Fishaaaaa. waduh. Kawan satu dorm aku :D ceria, suka senyum. Sometimes aku fikir kau ni hidup takde masalah langsung sbb kau setiap hari muka happy -.- Kau ni baik. Pandai. Friendly. Senang nak ajak borak. Kau straight-forward and ada high level of confidence. haih aku nak sgt confidence kau tu. Kau pandai tangkap gambar. Banyak gambar kau yang lawa. Kau talented. Geng main futsal kat PP and kaulah org yg rajin nak g amik bola. haha. hmm apa lagi ? tu je lah kot. :D stay awesome
1 person likes this
disebabkan anda benci nafeesa, so terangkan apa yg anda tahu mengenai dia. secara terperinci dan lenguh tangan. okay? okay. :)
pertama sekali saya tak benci anda ye. Saiyidah Nafeesa Helmi. Short. Kind-hearted. Haih idk how to repay you. tgk lah, nanti aku belanja kau eh ? Hmm what else ? oh kau rajin. and of course pandai. :) suka tolong orang. suka senyum and time nangis pon still senyum. haih. seorang yang tabah , strong, sado, kuat. Bnyk crush hehe. seorang yang pemaaf dan penyabar. lastly, tegurla aku kalau jumpa aku :D
1 person likes this
Describe me xD‎  Nabila Adlina
SERIOUSLY ?
describe nadia syazana
nadia ? hmm hr jasmin, muka lawa/comel , ramai peminat and salah satunya from my class haha. oops. untunglahhh. kita dulu sama smk :) ingatkan sombong tpi tak pun. haha. shorter than me. pandai of course. active in sports. what else ? oh bajet gangster xD
1 person likes this