miza yusof @mizanabilah
Me want your question :p
RSS Report answers
Describe again hehe xD  •• NURDINI ••
dini ! kecik molek je awak ni xD muka mcm budak2 :3 haha . semestinya comel and ada peminat en ? ceh untunglaa. friendlyy and suka senyum :D pendiam and bersikap le,ah lembut je bila bercakap :D semestinya pandai :33 rapat dgn feesa kan ? haha. okay tu je kot rasanya :3
1 person likes this
describe? :)  » NADIA «
nadiaa . haha . kenal waktu SMKAM dulu . nadia friendly , suka tegur org kalau jumpa :D ingatkan sombong tapi tak pon :) erm shorter than me xD haha chill . pendek tu kan comel ? xD Comel & cantik . that's why ramai peminat :O xD and finally budak pandai :D pointer tinggi2 meh T.T haha tu je kot :) hope to know you better :D
1 person likes this
apahal kak kau twit like that sis ?
whatt ??
ssaayyaannggg
err ?
DESCRIBE WOI. Panjengpanjeng.  Fisha Fariz Nazrul
OOOO FISH GRED A haha xD Okay, budak paling hyper and friendly kat dorm xD Ada penyakit suka selfiee xD haha. EXPERT dalam bab PHOTOGRAPHER . fuyoooo. Selain photography, bab MOVIE-EDITING pon pandai :O sampai tubuhkan Film Club. (y) Baik, memahami & suka tolong orang :D hehe ada banyak lagi tapi hehe nantilah ye. love you more fishaa :D
1 person likes this
describe mehh  S O P H I E
SOPHIE ! Haha. Budak dorm . sangatlah manja mcm kucing. And suka sgt buatt bunyi kucing . haha. Friendly and happy go lucky. Baik & pemurah :)) comel ~hee tu je kot. hope to know you better x))
1 person likes this
Describe sepanjang dan seikhlas mungkin untuk kali keberapa ntah lol :p  •• NURDINI ••
Dinie ! Putih melepak. Muka kebudak-budakkan xD haha. Comel and agak pendek . heee ~. Baik. Sopan-santun. Lembut. xD Kawan baik feesa ;)) ramai peminat . wuu. Hr ghaffur . budak kelas B :D hehe ikhlas dri hati tpi sorry tak panjang ><
1 person likes this
Aku x puas lagi . Aku nak kau sambong lagi . Haha :p  Nabila Adlina
Malassss kau pulak :ppp
Woi describe . Panjang punya tau !  Nabila Adlina
KAU KAN EYY. KALAU BAB JIWANG NI NOMBOR SATU. Semestinya pendek dri aku tapi lari laju -.- PANDAI TAPI PEMALAS. OTAK MATHS. haha. Putih melepak and muka suci. Muka mcm nak nangis and time maghrib CONFIRM MATA MERAH. Especially bila habis solat maghrib. Athlete . lari laju bhaii. Diminati ramai org. Haha. Tapi kau tak layan sgt laki. Takpe, bgos jual mahal. Kau lah manusia yg suka sgt kacau aku especially time aku tgh dgr lagu. Haihh. Hate to admit this but kau ni comel :pp no wonder ramai peminat. -.- haha. Kau ni seorang yang berjimat cermat. :pp oklah apa lagi ? Oh kau tggal Kat bangi. Bnyk lg tpi malas no taip. Haha. Puass ?
1 person likes this
nak jugak. describe aku 2km panjangnya ok? :)  nafeesa helmi :)
Mau jugak ? Ye laaa. Okay. Tapi tak sure boleh dpt 2km haha. Okay, kau comel. Milik lembu. Hahahaha. Kau comel. Kau ni lain skit dri kembar kau yg lg satu. Ape entah nama kembar kau tu. Haha. Jk. Kau feminine, feeha plak disebaliknya. Kau penyabar and kuat. Tapi kalau bgi ayat jiwang je terus nangis. Hoho. So aku tak berani dah nk ksi ayat jiwang. Lol
Hmm. Bnyk lg tpi tu je la. Good luck on your life. :))
2 people like this
cepatlahh . haritu tak panjang . buat karangan lahhhhh .  Saiyidahfeeha
Essay ? Haha. Hmm I'll try. Okay . Saiyidah Nafeeha BT Helmi. Nickname feeha tpi cg affindiy pggil saiyidah. Haha. Kau ni pandai sebenarnya. Kau seorang yg sgt rajin. Especially bab homework niehh. Haha. Digelar budak kopi pasta oleh seseorang. Haha. Lebih pendek dri adik aku yg darjah enam tu. Haha tpi takpe. Pendek itu comel kan ? Budak hot kan ? Ramai org kenal kau xp kau kan compel, mama tak hotnya kan ? Mempunyai sifat setia kawan. Seorang yg sensitif dan suka sgt emo. Kalau merajuk, susah dipujuk. Kalau nk pujuk, kene belanja dulu. -.- haishh. Oh and lastly, muka psycho -,- tpi ftp compel xp bluekkk. Haha tu he not. Byee
1 person likes this
im so fab
Haha ye
miza . desc me . 180 pp .  Saiyidahfeeha
Bukan dah describe ke?
you've made my heart stopped
wow am i that ugly or sth
1 person likes this
desc afifa pab 01
Afifah kecik ? haha she's friendly and rapat dgn yana. Very skinny . Hmm tak rapat sgt . Hope to know her better. :)
1 person likes this
ko gamer ke
i only play fifa..
1 person likes this
What angers you the most?
bila kalah lawan fifa dgn adik. -______-
I dumped my gf because she is too islamic. is that okay ?
pe cadbury sgt kau ni sia
1 person likes this
How quickly have you fallen in and out of love?
ask.fm jiwang bhaii
1 person likes this
Shall we look for love, wait for love or forget totally about it?
aiyoo pe ni ask.fm jiwang jiwangg
Are you afraid of falling in love?
basically falling in love can make me really crazy and rip my soul if its not working out so yes, im afraid to fall in love again
Kau x jwb lagi soalan aku . Dah mintak maaf kat dia blom ?  Nabila Adlina
Belom. Ego
Pakcik . Haha . Sedih dowh hidup
bagus jimat (y)
Aku keje pon x lagi . Mana nak dpt duit -,- . Phone pon kebas orang punya
kau kebas sape punya ??
Kaya ? Aku duit pon x de
ye keee ? :p