Miza✨
Latest answers

Describe sehhhh.

Fisha Fariz Nazrul

Haha hai fishaaa! Huhu rindu nak satu dorm dengan kau weh. LOL okay now I remember about the video 😂 Ingat tak pasal video yang aku promote mask? Haha good times weh. Well I miss playing futsal with you and the rest kat pusat pelajar. 'Awek2 PP' ☺️ You have a very friendly and kind fisha. Aku dah banyak balun kau punya ribena last year 😂 Hoho thank youu. You're very cute and please just be yourself okay? Don't let other people tell you the opposite. Keep being happy fisha. And lastly, I admire most of the pictures you took. Time kahwin nanti, aku tahu mana nak cari a good photographer 😏😂 Okay thats all. Lets keep in touch.

View more

Describe. Panjang panjang.

sxbrienx

Ceh dia describe punyalah pendek. Well, baiklah. Hm, muka macam babyface tapi garang as hell. 😂 Banyak kali dah kena marah dengan akak but tak kisah pun hoho. Akak pandai. Pro dalam physics sampai gambar terpapar kat hallway makmal. Ece. Dulu suka nangis haha. Dulu suka pinjam ipod kita haha. Dulu kita rapat but now we barely even talk to each other and kadang2 macam awkward jugak ah 😂 Hm what else? You're good at giving advice. Very friendly and sometimes funny too. It was nice getting to know you hehe ☺️ Goodluck SPM!

View more

Tell us about your first kiss!

time game running man JPA 😂

View more

Kenapaaaa

sxbrienx

Dah lama tak sembang so macam malu pulak hahaha

View more

Weh sakai hahaha asal kau selalu awkward dgn akak eh?

sxbrienx

Hahaha tak tahuuu. Malu kot huhu

View more

Eheyy describe la balik

Muneera

Sorry tak kenal. ☺️ Haha. Hm, sebelum menjadi roommate, saya fikir anda ni sombong sebab dari gaya muka anda. Rupa2nya tak pun haha. Roommate yang paling gila and lawak selain dari kak arisha 😂 Lawak hambar anda lagi hambar dari saya sampai tak tahu nak gelak ke tak 😝. Muneera baik. Tahap baik muneera ni sampai semua benda nak cakap 'sorry' walaupun benda tu tak salah pun. Haha. Lepastu tempat muneera kemas doh. Dasar OCD betul. Boleh jadi JPA ni haha. Muneera pandai, sama je macam kawan muneera yang lain. Selalu bersiap lambat tapi boleh clear dorm sebelum habis countdown. Hebat ah. Nampak je macam gangster tapi hati lembut woo and seorang kakak yang sayang kat adik dia aww 💕 Happy eid in advance too! Sorry kalau akak ada buat salah kat muneera haha. Goodluck PT3! 🎉

View more

My turn , desc lah 😛

farahalisa

Eh siapa ni? 😂 Haha jkjk. Hm where should i start eh? Time first2 kenal farah, akak ingatkan farah ni pendiam tapi rupa2nya masha allah 😂 Jenis yang suka senyum and mudah terhibur haha. Kalau farah gelak je mesti akak akan gelak jugak. Idek why lol. Lepastu kalau farah puasa je mesti macam zombie. Balik dorm je terus landing kat katil 😂 Hm apa lagi? Farah pandai and rajin. Sebelum nak pergi mandi pun baca buku jugak. Fuh hebat ah. Pointer selalu tinggi. Mungkin cecah 200cm. Farah lawa sebab tu ramai peminat sampai malam2 selalu ada orang kacau 😏 Lastly, you are really nice, friendly and easy-going. Goodluck PT3! 🎉

View more

balqis comel😏💕👙👉👈

haha ye ye 😁

View more

hi boo

hi b 😁

View more

desc bendahari kelas awk

ada dua orang. nak yang laki ke prmpuan ? 😂

View more

Miza desc aku since the first day kau kenal aku

saiyidahfeeha

Baiklah. Saiyidah Nafeeha, time first aku kenal kau aku confuse kau dengan feesa 😂 Well everyone does. Aku ingatkan kau sombong sbb muka cam garang so aku pun malas nak tegur eventho classmate. Rupa2nya kau friendlyy. You're a good listener and aku suka dengar citer kau. Pandai haih. Salah seorang cikgu maths/add maths aku yang tak bergaji 😊 Suka buat lawak hambar and pickup lines 😂 Ramai scandal 🙊 Comel (ew), mata sepet especially time senyum 😂. Kau ni kuat merajuk and susah nak dipujuk 😒 Ego hang mengalahkan ketinggian hang sendiri. Peminat MU ece kita geng, GGMU. Kita mempunyai banyak kenangan bersama ye feeha. Huhu. Banyak lagi weh sebenarnya tapi malas nak bagitahu takut kau kembang. 😂 ok bye 💕

View more

disebabkan kau ni manusia . so desc aku 😊😊

Nabila Adlina

Haih dah 3 tahun aku asyik describe kau nabilah 😂. Okayla, kau ni boleh tahan gedik gak sebenarnya en. Muka high and hyper gila nak mati. Ramai peminat uuu. Kedekut, aku mintak belanja pun kena buat dare kau dulu -.- Ada sifat setia kawan. Ece. A very good listener and mempunyai kisah hidup yang menarik. Pandai, terima kasih jadi cikgu maths aku yang tak bergaji 😂. Lari lajuuuu and dah jadi athlete dah sekaranggg. Pendek, comel (ew) , baik (eww), robot and suka belimbing and ayam penyet 😂

View more

desc new classmate

pandai 😭

View more

eleh lawak konon . muka hari tu macam nak tumbuk semua orang

sebab bila fikir balik macam lawak. 😌

View more

best tak kena marah ? hahaha

hahahaha 😂 Best. Lawak pun ada doh

View more

pernah kena marah dgn org tak sepanjang minggu aktiviti ni ?

Hahaha pernah. Aku tahu siapa nieh 😂

View more

kenal aku tak

aku rasa kau nabilah 😏

View more

cuti sekolah pergi mane?

Penang

View more

rindu sesiapa tak?

Nope.

View more

What talent would you like to have?

Hacking kot. Nak hack artis xD haha

View more

Miza ad boyfriend x?

Nope and never will have one. :)

View more

Desc xD

Nabila Adlina

Okay fine ! Kau ni en haih tak tahu la nak cakap apa. Kau ni degil. -.- Feelingless. Haha. Kau tak layan/crush kat laki sbb kau cakap laki kat maktab takde yang hensem. xD Budak kaya wuu. Seorang yang pandai ofc. Suka ajar aku Maths. :) Hmm tahun ni kau dah start rajin xD tahniah. Haha. Haih bila lah aku nak rajin. Suka lari and kau lari laju. Pandai main bola ofc. Suka cristiano ronaldo. Everytime kau jumpa aku, mesti kau tendang aku :') Hobi eh ? Setiap maghrib, mata kau akan jadi merah xD High eh ? Haha. Kau tak minum air manis, strictly mineral water only. You're a good listener and a good friend too. We have so much in common lol Maybe sbb tu lah aku still kwn dgn kau haha. You can be a pain in the **** sometimes but takpelah aku sabar x) Kau comel lah gak. Muka baby face x) Tu je lah kot. Bye baby 😂

View more

What is your goal for the next 24 hours?

Nak siapkan homework hoho

View more

thoughts on Saf yg comel :)

Puih. xD Dia ni en haih. At first takut gak ah nak cakap hi/tegur sbb takut kena marah xD But lama2 dh okay dh. Pandai menari. Tung ah. Budak debat, budak sastera, comel, caring, sometimes lengai, pendek, very friendly, mata bulat omg and you have a very good sense of humour xD Hahaha

View more

Loading…

Ask @mizanabilah:

About Miza✨:

nah

Malaysia