desc bendahari kelas awk

ada dua orang. nak yang laki ke prmpuan ? πŸ˜‚

Miza desc aku since the first day kau kenal aku saiyidahfeeha

Baiklah. Saiyidah Nafeeha, time first aku kenal kau aku confuse kau dengan feesa πŸ˜‚ Well everyone does. Aku ingatkan kau sombong sbb muka cam garang so aku pun malas nak tegur eventho classmate. Rupa2nya kau friendlyy. You're a good listener and aku suka dengar citer kau. Pandai haih. Salah seorang cikgu maths/add maths aku yang tak bergaji 😊 Suka buat lawak hambar and pickup lines πŸ˜‚ Ramai scandal πŸ™Š Comel (ew), mata sepet especially time senyum πŸ˜‚. Kau ni kuat merajuk and susah nak dipujuk πŸ˜’ Ego hang mengalahkan ketinggian hang sendiri. Peminat MU ece kita geng, GGMU. Kita mempunyai banyak kenangan bersama ye feeha. Huhu. Banyak lagi weh sebenarnya tapi malas nak bagitahu takut kau kembang. πŸ˜‚ ok bye πŸ’•

disebabkan kau ni manusia . so desc aku 😊😊 Nabila Adlina

Haih dah 3 tahun aku asyik describe kau nabilah πŸ˜‚. Okayla, kau ni boleh tahan gedik gak sebenarnya en. Muka high and hyper gila nak mati. Ramai peminat uuu. Kedekut, aku mintak belanja pun kena buat dare kau dulu -.- Ada sifat setia kawan. Ece. A very good listener and mempunyai kisah hidup yang menarik. Pandai, terima kasih jadi cikgu maths aku yang tak bergaji πŸ˜‚. Lari lajuuuu and dah jadi athlete dah sekaranggg. Pendek, comel (ew) , baik (eww), robot and suka belimbing and ayam penyet πŸ˜‚

desc new classmate

pandai 😭

eleh lawak konon . muka hari tu macam nak tumbuk semua orang

sebab bila fikir balik macam lawak. 😌

best tak kena marah ? hahaha

hahahaha πŸ˜‚ Best. Lawak pun ada doh

pernah kena marah dgn org tak sepanjang minggu aktiviti ni ?

Hahaha pernah. Aku tahu siapa nieh πŸ˜‚

kenal aku tak

aku rasa kau nabilah 😏

hi

hi anon

cuti sekolah pergi mane?

Penang

rindu sesiapa tak?

Nope.

What talent would you like to have?

Hacking kot. Nak hack artis xD haha

Miza ad boyfriend x?

Nope and never will have one. :)

Desc xD Nabila Adlina

Okay fine ! Kau ni en haih tak tahu la nak cakap apa. Kau ni degil. -.- Feelingless. Haha. Kau tak layan/crush kat laki sbb kau cakap laki kat maktab takde yang hensem. xD Budak kaya wuu. Seorang yang pandai ofc. Suka ajar aku Maths. :) Hmm tahun ni kau dah start rajin xD tahniah. Haha. Haih bila lah aku nak rajin. Suka lari and kau lari laju. Pandai main bola ofc. Suka cristiano ronaldo. Everytime kau jumpa aku, mesti kau tendang aku :') Hobi eh ? Setiap maghrib, mata kau akan jadi merah xD High eh ? Haha. Kau tak minum air manis, strictly mineral water only. You're a good listener and a good friend too. We have so much in common lol Maybe sbb tu lah aku still kwn dgn kau haha. You can be a pain in the **** sometimes but takpelah aku sabar x) Kau comel lah gak. Muka baby face x) Tu je lah kot. Bye baby πŸ˜‚

What is your goal for the next 24 hours?

Nak siapkan homework hoho

thoughts on Saf yg comel :)

Puih. xD Dia ni en haih. At first takut gak ah nak cakap hi/tegur sbb takut kena marah xD But lama2 dh okay dh. Pandai menari. Tung ah. Budak debat, budak sastera, comel, caring, sometimes lengai, pendek, very friendly, mata bulat omg and you have a very good sense of humour xD Hahaha

Describe me 😘 Nur Liyana

You're the first person I knew during our first day kat penjara. You have the most 'cutest' morning face πŸ˜‚ Sangatlah annoying especially bila kau buat BT and gelak soz . Baik and sangatlah hot. Strictly kau tak kasi org pegang double chin kau. Kadang2 over and gedik :p Suka buat muka comel uwek. Lastly imyt. Kbye

Ececece desc afifa

Aih dia ni xD Orang panggil pipot eh ? x) Rapat dgn kak Acha. Comel and sangatlah friendly. Suka senyum. Teringin nak tgk afifa marah lolol jk. Pandai menari and pandai dlm akademik xD Ada minat dekat tutt tutt. Haha tu je kot 😁

Latest thoughts on putut hehe

Putut ! Haih dia ni dh ada bae rasanya xD Putih dan lawa. Sangatlah tinggi masha allah dan merupakan seorang athlete. Pandai dalam akademik mahupun dalam main netball xD You're very friendly and kind :) Tu je kot x) Haha Goodluck for PT3 noh 😁

desc julia

Julie seorang ALK yang comel xD Baik & friendly. Ketinggian anda sangatlah comel haha. Pandai ofc. Tu je lah kot :) Goodluck for PT3 x)

Describeee ✌✌ sxbrienx

Kak anum sabriena . You always call me 'sakai' smh. Saya kenal akak time form 1 thanks to yana. Dulu time jumpa akak mesti awkward but skrg dh kurang sikit lah. xD Seorang yang sangat pemalu and suka sangat diam. :p Seorang yang pandai & rajin study. Time kat surau selalu nampak akak study. Tak bosan ke ? -.- Hm what else ? Oh akak ni er... comel ah gak. Muka macam budak2 lagi xD Hm banyak lagi tapi malas nak type. 😁 Oh finally, you're one of my fav senior kat maktab.

Desc hhhe SofeaJoe

Wuish. My first thought about you is you looked like kak hannah xD haha. Semestinya tinggi and sangatlah friendly. Pandai main netball wuish. Haha tu je kot 😁

desc πŸ’• saiyidahfeeha

Saiyidah Nafeeha Helmi.. Hmmm. Bilalah kau nak tinggi xD Try ah makan supplement xD Mata sepet nak mati tapi ada bagus jugak. Kalau kau tido dlm kelas cikgu tak perasan hoho. Sometimes banyak mulut and suka nagging mcm nenek. πŸ˜‹ Kau.. er..., comel lah jugak sbb tu lah kau ramai org minat en ? :p Kuat sangat emo haih nak muka kedut baru tahu. Be happy la life is too short maa. And last but not least, pandai and sangatlah rajin. πŸ‘πŸΌ kipidap

Desc 😁 Hani

Hai 😁 You looked cool and you've got that swag. Rapat dgn kak acha kan ? Nampak sporting and happy je selalu lol. Okay thats all kot. Goodluck checkpoint noh

Hey desc Nabila Adlina

Hey no :p

Loading…

Ask @mizanabilah:

About Miza✨:

nah

Malaysia

More