nasyammmxx @NaszKechik
nasyammmxx @NaszKechik
Rawang Selangor
Nas , 16 , 4Melor(Agricultural Science) , SEMEKARIANS , Rawang Selangor . WeChat : naszkechik Twitter / IG : nasyammmxx Isyam Is My Future Hubby , In Shaa Allah ツ
Make a gift
Dilarang Bertanya Soalan Yg Merepek :)
RSS Report answers
Follow me back ? Btw ask and boom me? Bohsan arr  • Ketupat Hangus •
dah follow lama da --'
done boom you :)
6 people like this
thank y0u! d0ne b0om y0u t0o ^agaga  yati
okay wc :)
hikhik .. thanks ^^
6 people like this
BaGi aNda,anDa LeBih suKe | ▲sk | B0om | F0llow | yati?? klau anda lebih suke ▲sk yati, ▲sk la yati skrg / klau anda lebih suke b0om yati, b0om yati skrg! nnti yati b0om anda balik / jikalau anda lebih suke f0llow yati,f0llow yati skrg..D▲N..klau anda tidak suke | ▲sk | B0om | F0llow | yati is 0kay!  yati
suke boom ^^
done boom you :)
7 people like this
Haha , saye ni pengguna tegar ask . Ramai ke tanye soalan bodoh kat awak ? Sakai je kan dorang . Nasib saye tak :)
:)
bagus la kalau awk ta tanya soalan bodoh ^^
6 people like this
Hai comel :) .. Jika diberi peluang untuk jadi guru, subjek apa yang anda ingin ajar ? *ask/boom me*  Tiaaahh™
Hye :)
Ewm sy na ajar sains pertanian atau bio :)
Okayyy i will ;)
10 people like this
^^  nasyammmxx
wahai buda buda ask.fm yg baik lagi bijaksana ..
tolong jangan tanya soalan serupa anjing pliss ;)
anjing pun lagi comel dari korang yg tanya soalan mcm bodoh tu :*
8 people like this
Gambar awak semue ny adakan edit sematemate ? Tak nampak jerawat pun, but the real of yu ? -.-
lebih baik edit muka dari makeup tebal mcm opera cina :)
makeup tebal dah sah sah muka cepat tua ..law edit , tade kesan pape pun ^^
10 people like this
Knp aku tgk kau mcm terlalu sombong dgn org , Kalau ta ikhlas nak jawap , tak payah jawap . Senang cite , tak payah buat ask.fm . Jwp mcm siaa je .Kau nak ceramah aku ? Aku tau kau ni mmg suke bajet baik , kenyataan --'
ehh ?
acc aku ke acc kau ?
org lain tade bising mcm kau .. tpy kau na memekak kat sini ? apahal ?
aku ta ckp aku baik .. aku bukan ceramah kau ..
kau tanya soalan apa ? kalau sampai aku ceramah , thats mean kau tanya soalan serupa cilaka tau ??!
abes tu kau dah cukup baik ke ? poyo je .. puihhh
law berani tunjuk arh muka kau .. jgn na jdy anon la --'
8 people like this
ahaha . sorry . taktau pulakk . smk rawang kt ne ehh ? kt KFC ehh ? :3  ~
ouhh .. haha sokayy :)
dkt la jugakk .. tesco rawang tau ?
8 people like this
knp awq xmesra bila jwb soalan ?? org lain klau jwb soalan mesti gune sayang semua tuhh.. knp awq x??
erghh .. sbb sy ta biasa na bermesra dgn org lain --'
8 people like this
follow back maybe ? :DD heheh  tira
okayy done ^^
9 people like this
ada ke smk rawang ? smk sngai choh ada laa .
--'
jangan pandang rendah sekola saya kayy ..
kat rawang ada byk sekola menengah ..
smk rawang , smk taman desa , smk taman desa 2 , smk taman tun perak , smk sungai choh dll ..
^^
6 people like this
skolah mne ?
smk rawang (:
7 people like this
thanks yaa  anis tarmizi
okengggg ^^
7 people like this
hai , ask me and boom me at ask ? sure ?  anis tarmizi
hye ..
done boom you :)
i will ask you later ^^
7 people like this
Takk , cuma nak ckp kapel tuhh haram :)
:)
tau .. but kami serious :)
insyaallah , hubungan kami kekal ^^
harap anda mendoakan yg terbaik buat kami :')
thankss ^^
11 people like this
Cantik baju raye .. nice peplum XD
hahaa .. thanks ^^
10 people like this
kampung kat sabah ?
boleh dikatakan begitu laa xD
10 people like this
raye ramai x dtg rmh ? saudare , kwn2 , ?
ta ramai sangat ..
sedare datang lah ..
lagipun hari tu balik sabah .. tu kurang org dtg :)
9 people like this
teringin nak jumpe .. blh i pegy rumah you ?
err .. sape ni ?
8 people like this
selalau tak pegy beraye rmah kawan .. klau boleh , saye nak ajak kkk dtg rumah saye open house ni . kat country homes .
jarang raya umah kawan :)
ohh .. kalau ajak , insyaallah datang :)
alamat ? ^^
8 people like this
ohh alright :) thanks .
okengg ^^
8 people like this
haha .. duit saye pun cukup cukup pakai jee ..
haha . gurau je :)
8 people like this
Apakah yang menyebabkan anda berasa mahu kentut ?  E X O
bila awak dokk tanya soalan mengarut --'
9 people like this
Hai, Intro ? Boom|Ask me . http://ask.fm/azwan_safuan
hye ..
tgk je la kat bio :)
okayy ^^
8 people like this