@alexernst asks, "What is your favorite romance movie?"

deadpool ahah

When is the last time you told somone you love them?

4 years ago

Are you still friends with someone from kindergarten?

Yas, there are 3 of them and we're currently classmates (≧▽≦)

Where do you fall asleep besides your bed?

on the floor in the living room

which setting do you prefer? Lush life greenery, broad skies or the endless blue sea?

broad skies 😆

well miss u tho , lama tak cakap ngan kau dekat ask fm .bila tngk balik kelakar jugak dulu aku siap dngn swek swek nya , i wish skrng ni kau boleh rapat ngn kau cam dulu , hihi love you xx Aliah Suraya

I MISS YOU TOO, I know right, why did things go this way. I wonder, let's talk more and more and more okay??

What is the best color for a car?

white

What was the last book you read?

going vintage

swek swek on u Aliah Suraya

ahahah

hi aqi this is the queen of swek Aliah Suraya

hii

oh kereta maserati dengar khabar dah sampai ah kau je tak perasan cuba tngk kat luar rumah kau mesti ada nye en - Aliah Suraya

tak daaa

me plus swek , imma tell u swek time Aliah Suraya

lol ahah

oh u panggil husband i eh ? oh oh takpe nanti dia bawak geng swek dia tu sekali muahahhaha Aliah Suraya

hah korang hutang aku maserati

swek swek ahhahahah

@justinbieber weh bawak bini kau ni balik -,-

i got swek Aliah Suraya

idc :p

never say........... swek Aliah Suraya

never say swek?

alia comel ah ehhehe , takpe aku tahu aku cute kau pun cute gak

alia je comel, kau tak

do u like to friends with alia aka swek queen ?

haha who doesnt? swek lah sgtt

alia comel en en

takkk

goodnight ayeee - biebs Aliah Suraya

ne. bonne nuit

heh fine , whtevr but still i got swek Aliah Suraya

:p

hmmm no i see u got no swag yo Aliah Suraya

coz im cool

yes i am i got swek Aliah Suraya

swek swan? lolr

my name is alia and imma cool liddat :p Aliah Suraya

nahh you're not

dah makan mc'd dah today ? Aliah Suraya

semalamm

Loading…

Ask @pizzazzombie:

About aqilah iskandar.:

pizzazzombie.tumblr.com

More