ten ten @shimokihanno97
shhh and think.
RSS Answers
what if a foreigner come and ask you bout malaysian government ,what will you say to them ? backup or just telling 'em the true color of gov ?any idea?
Hambo cakap the colour of government kita warna biru. pastu dia ckp the end.
2 people like this
belajar ok? apa yang tough stakat ni?
tak tough , gemuk dah skrg haha.
quran lah kut tough. 5 minit lepas tasmik, dah lupa Y.Y
2 people like this
skang ni dah realised dah apa yang kau cakap tu betul
mende?
1 person likes this
Do you have a blog?
yes. hanno97.blogspot.com
2 people like this
What to do on a rainy day?
du'a.
1 person likes this
Have you ever bought something on the internet?
no.
1 person likes this
What kind of things annoy you?
your question.
1 person likes this
What's the worst movie ever?
window's movie maker.
1 person likes this
If someone tu pernah lukakan hati kita sekalipun Jangan benci dia kerana masa lalu Sebab dia hadir dlm hidup kita ada bawa kebaikan juga .
betul
1 person likes this
How is your family different from others?
my family have me as their family but others do not.
haha.
1 person likes this
x gilo
kau la gilo
2 people like this
Kun anta
tazdad jamala
3 people like this
target utk 3 mac ni ?
Lulus.
Y.Y
"aku tahu aku buat macam mana"
1 person likes this
cmne nk unblock org kt fb?
Reti block mesti reti unblock. Cer cek kat setting. Dia ada senarai org yg dah kita block.
Kau accept call dq ak gayah ?
accept.
bila kita tersilap langkah terbabas sikit orang kata kita ni "nampak je baik rupanya bajet" "nampak je mcm bdak agama" .hakikatnya mereka hanya nampak bukan merasai apa yang kita rasa .tapi janganlah jadikan itu alasan untuk menutup menolak dan melawan nasihat yang org sekeliling berikan :) *smile*
:)
mula buat benda baik dengan terpaksa .lama2 akan jadi biasa .macam tu juga dengan taat ibu bapa .elak jadi derhaka .kutip berkat yg ada dalam setiap perkara yang mereka minta .tidak melawan kehendak mereka dalam hati mahupun muka .yakinlah di setiap perkara tercatat hikmah-Nya :)
:)
apa yang ko paling kesal setakat beberapa hari dalam 2015 ni?
kesal? hmm tak de modal tasmik kut. haha
ni hanif hadri ke ?
tak. ni hanif supirno.
1 person likes this
assalamualaikum sahabat
waalaikumussalam sahabat.
happy birthday may Allah bless
fyi my birthday is 9 days later, not 9 days ago. haha. tq :)) may Allah bless u too.
siapa rogayah?
jiran adibahnoorisyakumaladevi.
5 people like this
"jadilah pemaaf dan suruhlah orang mengerjakan yang makruf,serta jangan pedulikan orang-orang yang bodoh" (al-A'raf,199)
:)
1 person likes this
Rate your dancing skills from 1 (worst) to 10 (best)
7
1 person likes this
awak!  Dolph
siapakkau?
1 person likes this