ten ten @shimokihanno97
shhh and think.
RSS Answers
belajar ok? apa yang tough stakat ni?
tak tough , gemuk dah skrg haha.
quran lah kut tough. 5 minit lepas tasmik, dah lupa Y.Y
1 person likes this
skang ni dah realised dah apa yang kau cakap tu betul
mende?
Do you have a blog?
yes. hanno97.blogspot.com
1 person likes this
What to do on a rainy day?
du'a.
Have you ever bought something on the internet?
no.
What kind of things annoy you?
your question.
What's the worst movie ever?
window's movie maker.
If someone tu pernah lukakan hati kita sekalipun Jangan benci dia kerana masa lalu Sebab dia hadir dlm hidup kita ada bawa kebaikan juga .
betul
How is your family different from others?
my family have me as their family but others do not.
haha.
x gilo
kau la gilo
1 person likes this
Kun anta
tazdad jamala
3 people like this
target utk 3 mac ni ?
Lulus.
Y.Y
"aku tahu aku buat macam mana"
1 person likes this
cmne nk unblock org kt fb?
Reti block mesti reti unblock. Cer cek kat setting. Dia ada senarai org yg dah kita block.
Kau accept call dq ak gayah ?
accept.
bila kita tersilap langkah terbabas sikit orang kata kita ni "nampak je baik rupanya bajet" "nampak je mcm bdak agama" .hakikatnya mereka hanya nampak bukan merasai apa yang kita rasa .tapi janganlah jadikan itu alasan untuk menutup menolak dan melawan nasihat yang org sekeliling berikan :) *smile*
:)
mula buat benda baik dengan terpaksa .lama2 akan jadi biasa .macam tu juga dengan taat ibu bapa .elak jadi derhaka .kutip berkat yg ada dalam setiap perkara yang mereka minta .tidak melawan kehendak mereka dalam hati mahupun muka .yakinlah di setiap perkara tercatat hikmah-Nya :)
:)
apa yang ko paling kesal setakat beberapa hari dalam 2015 ni?
kesal? hmm tak de modal tasmik kut. haha
ni hanif hadri ke ?
tak. ni hanif supirno.
1 person likes this
assalamualaikum sahabat
waalaikumussalam sahabat.
happy birthday may Allah bless
fyi my birthday is 9 days later, not 9 days ago. haha. tq :)) may Allah bless u too.
siapa rogayah?
jiran adibahnoorisyakumaladevi.
5 people like this
"jadilah pemaaf dan suruhlah orang mengerjakan yang makruf,serta jangan pedulikan orang-orang yang bodoh" (al-A'raf,199)
:)
1 person likes this
Rate your dancing skills from 1 (worst) to 10 (best)
7
1 person likes this
awak!  Dolph
siapakkau?
1 person likes this
ok done for this time.nnti ada masa ko lak share ngn smua orang hadith,quran or any reminders.sorry penuhkan answer kau :)
:)
1 person likes this