Muhd Hanif @shimokihanno97
shhh and think.
RSS Report answers
Salam EidulMubarak ~ Harap dosa hamba ini dapat dimaafkan sama ada zahir atau batin ~ Doakan hamba Allah ini dan keluarga selamat sampai kelantan esok inShaa Allah ^^ #GoodluckTrialSPM #GoodluckTrialSPM #GoodluckFormatif2  Amirul Aiman Bin Mohd Hamka
:)
2 people like this
On a scale from 1 to 10 how weird are you?
9.90 approximately. lol
2 people like this
What song is stuck in your head?
hilang - najwa latif
lol
eh2,lpe.i ingat u awet muda..opps. spm 2014 good luck!
tq :)
btw,goodluck spm 2015. hunus pedangmu tuk mencapai 11A+
spm 2014. insyaAllah sebelas A tambah :3
i lah, aduh penyanyi dambaan merpati..tibah
tibahh i agak busy ni kekek
hanif,jom karaoke party jom
haha. siapa ni? lamaaa dh x bukak mende tu
descr hadri
nanti.
desc acap..please
mahu.
2 people like this
What can you do that others can't do?
read others' mind. lol
shhh!
apa cita?
What is your favorite thing in your room?
pillow.
Followers dekat ask berapa?
166
can ne kau edit blog kau?
rajinkanlah diri godek html code tu, belajar sendiri,
pastu kalau cam blank... google2 lah
1 person likes this
weh canne kau buat blog guna blogskin ?
erm erm, rasanya boleh google sendiri,
tapi nah, aku dah google kan :)
http://diyasesame.blogspot.com/2011/12/tutorial-menggunakan-blogskin.html
f2 kau kenal siapa je
ramai jee muka familiar. tapi tak igt nama.
5 people like this
knl bdk2 manah ? sape je ?
thaqif, asytar, kimi, and sape ntah 2 orang lagi.... firzani.... leho, alin
lol, jani, temi
4 people like this
describe zahid 5ibs
tak kenal.
4 people like this
Siapa nama isteri abon ?
maziah bt mohd puat
2 people like this
kita ni Hamba Allah. Allah jadikan kita. Dia bagi kita segalanya. Kaki, Tangan, Mulut, Telinga dan sebagainya. Rezeki, Udara, Kudrat, Nikmat. Sebab itu kita kene Solat. Sebagai tanda kita berterima kasih dan bersyukur atas pemberiannya. 1 hari 5 kali 5 minit. Jadi kenapa tak boleh solat? Assalam :))
:)
Chelsea menangggg
okay
2 people like this
logik sangat pun tak boleh kot -_-
haha okay~
soalan logik sikit -_-
okay
kau stalk dari atas sampai bawah ke canne ?
tak lah. aku amik isi2 penting je. lol
Macam spylah kau ni -_-
off course. I like to be an observer.
1 person likes this