Tengku Natasya @TengkuNatasya
no describe please ⚠️
RSS Report answers
What is the most unexpected thing that happened to you this week?
BIG PIMPLE FOR RAYA
At what age you kissed for the first time?
bukan saya, tapi mak saya la yang cium saya first yaaaaaa
dkt ssp kau rapat ngan saper ye??
tovaris yay do u feel the love yet guys
8 people like this
hi
hellooo
Bij i love u more,leggo :)  Najlaaa❀
next week ah apa lagi
Rifox says hi
tasya says cegah starbucks, sokong murtabaks.
3 people like this
Who knows you the best?
mamaku yang dicintai
1 person likes this
Describe mierani
make sure kau ajar aku jepun smapai aku dapat a ye
1 person likes this
Describe me  Najlaaa❀
malas buat panjang but i swear to god ur da best bae in town and aku sayang kau dah serupa lesbo dah haha jom ah tengok tfios nanti okay love u baeboon
1 person likes this
Describe Syafa debabomz
partner bb paling mengerikan bila bejot
1 person likes this
prettayy
wah tengs awak
Describe Zahiral
flawless sial
pap bday
dekat camera hadhirah boohoo
ada form 4 tak?
ntah la
Describe Aten
my type of creep
Describe Noraz
number one bae
2 people like this
a'ad disini setia menunggumu
dah ah taknak layan
jangan rindu a'ad tau
macamna nak tak rindu
a'ad balik lambat
apa ni kejam sangat aish merajuk
k bye tasya
jangan tinggalkan ku
tasya layan la a'ad
layan la ni
a'ad tu comel nak mati en
no words could describe betapa comelnya kelingku
1 person likes this
nak spam ko ni  A'ad
dipersilakan
describe sabrina johari or else no chocolate fr u
tak boleh describe sebab no words would be enough to describe u my asshole
hello! how are you today? hope you're alright there. may I ask please your snapchat? :)
hello! I'm good today, thank you x haha its tengkunatasya !