awak kapel ngn haziq kinda ke?

Saya lupa.

maksud playgirl ape? :') ANNE

Sejenis binatang liar dua alam yang yang patut dihapuskan :(

Crush datang dan ucap ' i love you'. Apa yang anda akan lakukan? Alya Aziz

*datang dekat* then bisik *iloveyoutoooooooooooooo* :*

Esok hari ape? Hahah Syada Ahmad

Esok hari raya, yeayyy! Selamat hari raya, hari untuk kita bersuka ria~

awak nmpk org buad date kt skolah . awak tu prefect . then diberi amanah untuk lapor benda tuh kt cikgu . tapi awak tak sanggup sbb dya kwn baik awak . *then .. apa awak nk buad* Alya Aziz

Saya join date jugak. Sebab kalau mereka berduaan, syaitan lah orang ketiga tu. So lebih baik saya yang teman mereka even saya pishangggggggg tengok dorang date. Eh? Haha :P

fakta : najib dan rajagopal masing2 dye rambut diorang warna putih .... soalan : antara najib dan rajagopal, yg mne lagi handsome i`m zul

Hmm saya lebih pilih kak ton :*

Paling banyak banyak binatang kat dalam hutan belantara ... . Binatang ape yang pemalas ? norfatihah norddin

Babi hutannnnnn :P

Akk nk link blog ^^ ~ Nur Farah Hazirah Fared ~

hagemarugemok.blogspot.com :)

background belakang tu sape kak?

Cousin akak :)

Ohh, okey. Selalu tk bagi num kat fans akak?

Fans? Akak mana ada fans, semua kawan :)

Selalu text or otp dengan haziq kinda tk? Korang sweet sangat. Serious tk tipu :)

Ada text, ada call.......... Hah hah? hmmm Hahaha merepek jelah awak ni :')

Akak selalu bagi number fon kat siapa selalu nya eh? :)

Hmmm dekat orang yang kenal dan boleh dipercayai :')

awak sambung form 6 ke ?

Iyeahh, saya sambung form6 :)

Ala, biarkan jelah mereka. Akak ramai lagi fans tau. Best tau baca. Hmm ingatkan haziq suruh delete.. :(

Haziq suruh delete? Ishh takde lah. Sebab akak tanak orang cakap macammacam dah, perampas or what. So better biar kami je tahu, haha lol :(

semalam nak call kak adaa . Tapi takut lah :/

Alaa kenapa nak malu pulak? Nak call, call jelah :)

assalamualaikum adaa. suke tgk mta kak adaa.. bulat

Waalaikumsalam :) Akak pun suka tengok mata adik :*

Kenapa delete cerita pasal haziq kinda? :( Nak baca......

Akak tak delete, cuma save dekat draft je :P Bukan tanak bagi orang baca, cuma....... Hm iyeahh karang ada orang cakap akak perampas pulak kan :')

Kak Adaa,Kenapa en3 akak dlm blog,yang pasal haziq tu hilang?Bukak bukak je blog akak,naik en3 lama): kenapa?

ada lah sebabnya kenapa akak delete entry pasal dia :')

Hi kak adaa :**

Oh hi adik :*

hey kak Adaa :') maryam

Heyyy adik :*

Adaa Syada Muacchh =*

Yee sayaaaa? :O Muahhhhh muahhh :*

akak ada blog x

Ada ada! Hagemarugemok.blogspot.com :)

adaa omeyy

Awak lebih omeyy :*

Assalamualaikum Sis Adaa .. sihat ?? >..< ✌▲ⒹⒶⓉⓘⓃ ⒺⓎⓁⒶ▼✌

Waalaikumsalam adik, sihat Alhamdulillah :)

awak lahir tahun berapa?

1994 :)

Loading…

Ask @AdaaCadaa: