Ask @AfiqahMy:

tbh, my 1st impression towards ppl will always by their looks/the way they're stylish emself.but then bile i tahu dieorg dr daerah2 kecik, i'll always jauhkan dri dr dieorg.ik its wrong to look down on ppl like that.but idk why i always act like that.korng pls reply something so i can change my way.

Apa kata cuba dlu knal ngan diorg dgn rapat.. Ni bila dh tau mcm tu awk dh jauhkn diri.. Dan cuba secara prlhn2,jgn trlalu menilai org drpd luaran je.. Sbb luaran xmenjaminkn apa2.. Yg pnting hati/perangai dia mcm mne..

View more

Pernah tak kau harapkan seseorang and then seseorang tu tetiba tak nak buat apa yang dia kate nak buat.kita ni punyalah bagi harapan yg tinggi last2 ckp tak bleh....aq mmg mencarut dlm hatilahh sbb dia abg aq bkn sekali dia buat dh byk kali even mak aq pon sabar jelah

Aku bnyak kali pernah kena mcm ni.. Dlm aku tunggu tu lama2 aku biar smpai aku lupa bnde tu.. Pndam tu ade.. Tp kalo pndam lama2 pon xguna.. Jd aku akn biar bnde tu brlarutan smpai aku lupa πŸ˜‚πŸ˜‚

View more

Next