Ask @AfiqahMy:

Whats the first letter of your crush ? if u have one

No one

View more

Hai Afiqah, fiqah sentiasa comel dan cantik buat selamanya di mata aku. :')

Kau siapa?..

View more

hahaha takkan lupa punya k nak tido dulu kbai nite

Nite

View more

taknak kat sini, nanti aku bagitahu kat wassap ke wechat ke pun da okay

Kalo xmuncul siap ko 👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻

View more

hahaha taknak aku tanya kau , garang dan buat aku takut kbai

Bgtau dlu sapa ko..

View more

agak2 mana afiqah rasa paling tepat? A. Wan Hidayah B. Arif Nasrin C. Hafiz Zul D. Zulhelmi E. Fakhira

Ko ni sapa wei?..

View more

sambung belajar kat mana?

Selangor

View more

biarlah rahsia hahahah dah la ajakssszzzz bak kata wan

Ha?

View more

amirul mukminin bukan hagagagag

Hidayah?.. Arif?.. Hafiz?.. Zul?.. Mai?..

View more

aku ialah salah seorang dalam kelas 5A hahahahah selekeh nye aku, pernah ask kat kau pasal cikgu saayah ngan rammani hihi, teka la sapa aku nih?

Ko laki ke perempuan?.. Amirul mukminin?

View more

korang, kalau roomate korg pandang korang tuh ada je yg tak kene. apa korg wat ? Hmm tak jaga kebersihan 😌

suggest lagu yg best, lirik deep and smooth .

mel
Bnyak kot lagu 😂😂😂

View more

why Malaysian buy imported product? any idea???

Don't know

View more

Ade app yg kita boley talk?

Ade kot

View more

pernah atau tak afiqah marah pada seseorang? terangkan bagaimana kemarahan itu (3 marks)

Pernah.. Nk terangkn tu xpayah la

View more

hi...saya kembali nak kacau awak hahahahahah

Ko sapa?

View more

would u mind having a conversation with a stranger?

Yes

View more

Assalamualaikum

Waalaikumsalam

View more

you suka barang branded je ke ? or anything pon boleh asal comfy and cantik ?

Tak de la.. Pakai hentam je.. Anything pon bleh.. Branded ke x branded xkisah.. Yg penting selesa 😊😊

View more

wow ! cepatnya . hihihi ><

Intan
Kita kalo membaca memang laju.. Sepantas kilat katakan >< .. Hahaha

View more

dah baca ke ? :)

Intan
Dah baca :) .. Knapa?

View more

Terima kasih.. Tak sabar nk tunggu part sambungannya :)

View more

Next