Ask @AhmadShakirRamli:

Anakin.
Latest answers

19/06 LastQ: How do you imagine yourself when you are older?

i got a not too big family maybe.
i got a house where i got my own mancave for me and my son later on.
1 car for me to go on a ride and 1 family car.
my family business is stable and getting bigger.
ad maybe a few other things hahaha. yang penting aku hidup bahagia dan sentiasa dibawah rahmat-Nya.

View more

What did you do as a kid that seemed normal at the time but which now seems super weird?

dulu aku ada tiga puting satu aku hisap, satu aku pegang dan satu lagi aku bau. xD

View more

Terbaik la filter.. hahaa.. kemain edit.. adoii caya tang listik merah tu

jEliTa Lai

hahahahah nih guna snapchat sis. aku mana ada bakat nak edit edit gamba nih.

View more

Dialek/loghat negeri mana yang korang rasa comel or sedap je didengar? 😅

Panda-kun

setakat yang aku pernah dengar semua molek2 weh, kalau bleh nak belajar semua

View more

Menawan ape.. adoii lain cm je tgk dp.. muka puteh bebeno lipstic merah.. adoii.. hahah

jEliTa Lai

hahahaha kau tahu tuh filter je kan ? xD

View more

05/06 Q04: How do you stop procrastinate?

bila dapat kerja terus buat. hahaha kau bagi alasan sekali kompem terus bertangguh nanti

View more

05/06 Q05: Describe an unforgettable scene before your eyes.

nampak pondan blowjob sorang brader gemok.

View more

05/06 Q07: What is your opinion on orphan's adoption?

kalau kau ada segala keperluan untuk ambil anak angkat, pada aku ia amat digalakkan. lagi lagi pada peringkat dia masih kanak2 lagi. barulah mereka tak merasa bersendirian

View more

05/06 Q09: Can you live without Internet? How about without social medias?

ebagai seorang gamer aku takleh hidup tanpa internet. tanpa internet aku tak boleh main game. takleh main game aku murung. aku murung aku kurang makan. aku kurang makan badan jadi tak sihat. tak sihat > mati. takde internet=mati. hahahahha doakan aku supaya beruba gaya hidup macam nih sangatlah tak sihat

View more

05/06 Q01: Name one lie you've been telling yourself.

jangan risau kau akan jadi lagi tinggi one day. padahal umur dah 21 tahun nih :/

View more

Soalan.. haha.. apa makna tanggungjawab bg anakin? Haha

jEliTa Lai

bila kau dapat satu tugas/amanah kau kena lakukan habis baik.

View more

12/06 24: What is the perception of our society that needs to be changed?

isu perkauman dekat malaysia masih lagi hangat diprkatakan. masih ada lagi manusia yang membezakan bangsa itu dengan bangsa ini. kulit gelap kulit cerah. muslim non muslim. kita semua manusia jugak ada perasaan ada hati. darah sama merah, bukan darah kau hitam legam darah aku warna warni macam pelangi. kita sebagai remaja yang bakal mencorak keadaan negara kelak haruslah sedikit demi sedikit merubah perkara ini. sekian ucapan dari saya.

View more

Bruno Mars or Drake?

Adele

View more

12/06 22: Is there any unsung hero which you know in your life? Should they be more popular?

aku xD beberapa bulan lepas aku ada selamatkan budak dari lemas dekat lost lost world of tambun hahah feeling superhero sangat

View more

12/06 25: What is your opinion on attention-seeker? Are you one of them? *gasp*

depa kurang kasi sayang, jadi kita bantu lah dorang dapat kasih sayang yang secukupnya ;3

View more

12/06 26: How would you react if someone criticised your opinion?

ikut mood. kalau mood aku time tuh rasa nak bertekak and idea ada banyak aku lawan balik. kalau takde mood aku buat tak kesah je

View more

12/06 27: If you were a superhero, what would be your superpower?

teleporting xD macam dalam cerita jumper or claws and regenerate ability macam wolveine

View more

12/06 28: What is your stress management plan?

hahhahaha it is a secret :3

View more

12/06 29: Should the worst criminal, who did the most unforgivable crime, be forgiven? Think of mass killing, like in many places in US.

well yes. human have right to change, give them a chance. guide them to be better person

View more

12/06 30: What is your opinion in gun legalisation? Should people in Malaysia be given rights to have gun?

nope. mental rakyat malaysia cepat koyak. nanti tak masal peluru sesat hinggap dekat kepala sebab masuk lane orang tak bagi signal

View more

12/06 LQ: Do you cherish your life? (LQ - last question)

yes i do. kalau bukan aku yang bahgiakan hidup aku siapa lagi ?

View more

Paling win bila ada yang berlagak jadi Tuhan 😏😌 Salam takziah kepada mereka yang judge orang lain macam dia takde dosa langsung 😏 https://ask.fm/AhmadShakirRamli/answers/142789438901

Autumn

semoga kita tak tergolong dalam golongan itu :3

View more

Selamat bersahur semua.. #17ramadan ..

jEliTa Lai

selamat boh selamat :3

View more

Knpe dp mu trajis. Lelaki pakain lipstick merah? Hackers ke? Haha

jEliTa Lai

hahahaha sebaba merah itu menawan :3

View more

12/06 23: Do you have a healthy competition with your friends or colleagues?

dulu lumba sape dapat badan cantik dulu :3 pada masa yang sama dapat jaga kesihatan badan. huhu

View more

Loading…