Ask @AhmadShakirRamli:

Anakin.
Latest answers

Which meme describes you the best?

Tipu la aku xkerja mana2x.. maksud aku keje ttp la.. hahaa.. aky lernah je kerja guru ganti 6 bulan, kerja koop sekolah , keje kedai jamu paling win 1 bulan je.. hahaa.. mcm2 kerja aku buat.. tapi aku jelex tgl kwn2 aku senang je keje.. sabau jela

jEliTa Lai

hahaha tuh ah tuh. mana boleh hidup weh takde duit, kedai jamu pon kau bedal ? hahaha asal sebulan je ? tuh rezeki dorang sis nak buat acano en

View more

La jb.. xdapek la den nak turun sana.. aisyhmen jauh nau.. mana ade famiky aku kerja sana.. insyaallah la kalau rezeki ke sana aku pm.. kdai ko jual ape?

jEliTa Lai

hahaha kau duduk ipoh en πŸ˜‚ alaa sekarang ada kapal terbang. kejap je sampai dah senai tuh. ohh nasi lemak sis, nasi lemak berlauk 😎

View more

Serius ke? Berniaga? Kat mana? Boleh turun makan kat sana.. haha

hahahaha to be precise my parent yang meniaga. aku tolong je πŸ˜‚ . ho mari lahh datang jb. membe punya harga aku bagi 😎

View more

Aku selalu nak pikir x -tive.. kdg2x aku try motivate diri jgn pertikaikan rezeki. Hmm.. kalau ko pun dah cuba byk kali cr kerja xdpt x ke stress.. mmg la makan pakai cukup kdg2 nak juga duit lebih nak beli semua duit sendiri.. la ni aku malas cr kerja.. aku ambik muet aku smbg degree.sng!!

jEliTa Lai

takkan kau mengangur je weh dari lepas habis poli dulu ? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. tuh aku rasa kerja kau kena ada kaitan dengan programming baru dapat kot. yess sambung weh mana tahu rezeki kau lepas degree ke

View more

When was the last time you danced?

biasa joget dalam tandas je πŸ’ƒ

View more

Mmg la aku rilex .. keluar 30 tahun, hmm.. nak tggu posting lagi.. risau pasal kerja je.. hope dapat la kerja lps smbg degree.. aku risau gile.. buat bisnes aku xpandai.. otak tepu pikir mcm2x..

jEliTa Lai

wuishhh ye ah tuh en πŸ˜‚πŸ˜‚ makan masa gak tuh. alaaa jangan risau weh rezeki ada dimana mana celah poket pon kadanag ada rezeki yang tak disangkan. contohnya bila kau takde duit then kau seluk poket kau tetiba ada duit πŸ˜‚ ya tuhannnnn

View more

Hebat la ni masak.. mcm tak jer.. jela.. kalau xkerja mana nak dtg duit.. pening pale otak pikio.. kerja sana sini xkaya gak.. so buka bisnes sng duit keluar masuk πŸ˜‚πŸ˜‚

jEliTa Lai

belumm hebat lagi. masih beguru dengan sifu πŸ˜‚ hahaha ye do niaga nih yang syok hari hari dapat duit πŸ˜‚

View more

Uish hebat.. ramai peminat la kene singgah sana sini ye dok.. nak smbg pon kene pikir banyak.. aku smbg pon dah lewat thn dpn dah 26 baru nk smbg degree.. hahaa.. semua sbb jibby dgn menteri 3.85

jEliTa Lai

hahahaha bukan peminat weh membe semua tuh. chill weh its never to late nak further study. time aku dip dulu ada sorang brader umur 30 lebih dah baru nak amek dip. dah ada anak bini lagi. every weekend kalau takde bende dia balik haaa πŸ˜‚

View more

Sbb aku xsuka programming la aku xdpt kerja yg septutnya.. bahaha.. insyaallah doakan aku.. ok keje ngan parents kerja apa? Ke makan tdo.. hahaa

hahahahahahahahahahaha πŸ˜‚ . bahaya weh nanti cepat tua kalau kerja ada buat menatang programming nih. aku duduk dapur masak sikit2 πŸ˜‚ weh mana nak dspat duet je do kalau makan tido je

View more

Hmm.. bagus la dah kerja.. parents ade bisnes ok latu.. la ji ssh cr kerja.. duk gara2 jibby.. adess.. bosan duk rumah.. nnri free turun ipoh .. haha..

jEliTa Lai

sayang kalau tak sambung. benda establish lama dah 😚. jahat pakcik jibby nih buat orang susah cari kerja πŸ˜‚. weh sure kalau aku bejalan aku singgah. banyak tempat aku kena singgah

View more

Hmm.. compute4 sirnce.. skrg dah habis ke study ke? Cheq ni pon fah habis study lama dah.. cari kerja mcm haprak xdpt2.. la ni otwy nak ambik muet insyaallah smbg upsi πŸ˜ƒ

jEliTa Lai

ho habis dah πŸ˜‚. hahaha kau mintak kerja yang ada kaitan dengan programming gak ke ? haaa go ah weh further study lagi.

View more

Buat apa yg la nak dram.. msti ramai org ngorat.. hahaaa.. Untung la.. hang buat apa skrg? Kerja? Study?

jEliTa Lai

cita cita nak belakon tapi apakan daya tak kesampaian. aku habis belajar dah. sekarang keje dengan parent ajo

View more

Hmm.. belajar programming tu betul.. mengajar ke laut la wak. Hahaa.. Aku dulu ms poli ambik program. Petak kepala.. haha.. hang ambik program gak ke? Adess byk dah hilang ingatan.. haha.. berhabuk ask aku

jEliTa Lai

hhahahaha yass ingatan aku masih berbisa πŸ˜‚ . haah amik computer science ada gak ah belajar programming tapi aku noob je ah πŸ˜‚ .

View more

Have you ever been called to school principal’s office? If yes, for what?

hahaha not prncipal office but meetings room πŸ˜‚ . cuz i touch some kid then kantoi then kena gantung πŸ˜‚ .

View more

Would you forgive, if your beloved one cheated on you?

i think so πŸ€” but it'll take some time. but yea I've never been cheated before πŸ’.

View more

Would you rather choose a high paid office job or a low paid adventurous job?

high paid office job πŸ˜‚ later on dah cukup duit baru ah pi joli 😎

View more

What's the longest you've ever gone without sleep?

two days top and under a lot of drug πŸ˜‚

View more

Mcm mana boleh follow mu ni?? Hahah.. lupa sudah?

jEliTa Lai

hemmmm πŸ€” aku rasa sebab kau dulu belaja programing gak kot. ke mengajar programing gitu ah πŸ˜‚πŸ˜‚

View more

Alhamdulillah dah kawen.. assalammualaikum.. haha..

hahahhah wehh takde weh. tuh semua drama je πŸ˜‚ kawen lambat lagi.

View more

Sweet ah adik beradik πŸ˜‚

Dini

hahahaha sweet pebendenyaa weh πŸ˜‚

View more

Have you ever fallen in love with a person who is in another relationship?

hahahahahahahahahahahahahaha yang nih aku mampu gelak je 😭

View more

Untuk anon tadi, tak tak, kami adik beradik jeerrrwpszz. Couple tu haram astaga aip. Kalau awak berkenan ngan adik saya (si anakin) ni, silala cucuk jarum, guwa sapot lu #girlspower

Autumn

alaaa lu baru nak bedrama siket πŸ˜‘. haaa sila ah, mak kata kalau pandai masak macam dia masak dah cun dah.

View more

Bila masa aku jadi bini kedua hang? Tak jumpa pun bini first mintak izin haritu? 🐽

Autumn

ada rituh 20/6/2016. sweet en aku ingat tarikh penting cemnih. oh dia kata dia nak payung emas nanti so kira takyah mintak izin pon

View more

Korng couple ?? Srry x thu

tak couple. couple haram 😎. dia bini second i. ehh its okay ada dua slot lagi πŸ™ˆ

View more

Loading…