Ask @AhmadShakirRamli:

Okay done ss. Nanti aku ade mase free aku tengok. Tu pun kalau aku jumpa la kat internet. Aku tk pernah dengar pun movie tu, memang πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Kalau genre musik?

yesmovies ada banyak movie online πŸ‘Œ kalau nak download dekat xpau.se. genre music ? aku takde specific genre. aku dengar apa yang sedap didengar. dulu i was into hardcore punya music πŸ˜‚

View more

Someone had crush on me, but suddenly i know that he 'usha' many girls too. Shud i ignore him?

hahahahaha dia bagi tahu kau crush dia ? at the same time dia cakap dekat perempuan lain benda yang sama ? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ pathetic πŸ‘Œ

View more

Tu dah jadi aktiviti biasa aku since form 1 lagi aha. Oh okay okay bilaaa rajin aku try la tengok. Aku rase pernah tengok la tajuk tu kat tv, cuma tak tergerak hati nak tengok. Usha tajuk je hahaha. Lagi? Movie apa lagi?

haaa ada keluar kat tv tak silap aku πŸ˜‚ . oh next movie try tengok "who am i - no system is safe"

View more

Aku tolong sorang kawan ni, dia foreigner dari Germany :) Dia nak tanya pendapat locals pasal brand kereta hoho. Mudanya aku doplohsatu dah buat master -..-

Autumn
ahhhhhh ingat kau πŸ˜‚ . tetiba pi loncat master. alaaa mana tahu kau nih genius dalam senyap. weh kalau perempuan kirim salam 😎

View more

Aayela pagi before class start aku buat. Tu memang last minute gilaaaa la tu πŸ˜‚πŸ˜‚ oh cerita mende yg ade plot twist mind blown? List skit

hahahahaha dasyat no h before class baru nak buat πŸ˜…. ada few cerita yang mind blown setakat nih, tapi aku tak ingat title kena usya balik folder movie aku. dah jumpa aku roger hang. oh for starter kau boleh try layan sherlock yang series punya not bad. tapi season last dia punya storyline aku boleh agak dah so tak berapa best untuk season yang last πŸ˜‚

View more

Apa kau buat bila kau rindu sangat sangat tapi kau tak boleh nak buat apa apa selain berdoa? Patut ke kau tegur dia atau let him be. He’s busy

hemmm πŸ€” tegur je, paling2 kena bluetick atau dia balas sepatah. better than nothing kan πŸ˜‚ . kalau aku aku biarkan je, nanti dia rindu kau, dua cari ah balik.

View more

https://www.facebook.com/aiman.adizero.90 jemput lihat ada juga kasut sukan bawah bajet RM200. Jika ada yg berkenan boleh PM. Hehe jika mahu tolong, sharekan pada rakan-rakan atau di sosial media. Thanks in advance!

Taerra
facebook sekarang pada aku susah kau nak promote barang kau unless kau ada banyak kawan yang dok promote. try ig or twitter πŸ˜… .

View more

Kenapa lelaki ni ego sangat? Nak tunjuk sayang pun susah ke? Can u guys explain it perfectly?

sebab memang lelaki lumrahnya ego ? πŸ˜… . lain orang lain cara mereka express dorang punya rasa sayang. sama ada kau tak perasan atau dia memang tak sayang hang πŸ˜‚

View more

Bruh tak salah tolong sikit sikit. Aku semput dah 3 minggu lagi nak bukak sekolah, satu habuk homework tak siap lagi😭 Anw, kau minat tengok movie genre mende?

hahahahahaha alaa biasa ah tuh tak buat lagi. last minute baru buat πŸ˜‚ . aku prefer movie yang macam mystery pahtuh plot twist dia mind blown gila

View more

Macam mana nak ngorat Ariffa ye?

hahahahahaja πŸ˜‚ . semoga berjaya 😎 make sure time nak mencuba mood dia tengah baik.

View more

Everyone expect the least from budak matriks is it?

who does that πŸ˜‚ budak matriks power kot 2 sem je pahtuh dah jumo degree πŸ˜‚ .

View more

asal tangkap gambar macam sajat

hahahaha daymn this is the first time πŸ˜‚πŸ˜‚ . sajat ada amek gambar macam tuh ke

View more

tak sedih pun. healing sebab sad song ni ibarat dia desc feeling kita yang kita sendiri tak reti nak explain apa yang kita lalui. so macam, even takde pun orang dalam dunia yang akan faham kau, but songs will.

ahhhh kalau tuh definisi sad song. aku ada banyak, tapi mostly lagu malay πŸ˜‚ .

View more

Wah bangkundurrr cakap pasal kening tak jadi. Uyyyooooooo hahaha

hahahahaha asal ehhh πŸ˜‚πŸ˜‚ maap kalau terguris hati πŸ˜‚πŸ˜‚

View more

Kalau nak beli kasut sukan, bajet kamu berapa RM?

Taerra
aku bersukan tak banyak, futsal je biasanya yang memerlukan kasut. so kasut futsal around 200+- cukup dah.

View more

Next