Ask @AhmadShakirRamli:

Alaa kau sweet dengan bini kau je nanti. Hahaha cane nak pm aku tak tahu sapa. Manatau jodoh kan.πŸ˜‚

hahahahahahaha awww πŸ˜‚. betul gak tuh sweet dengan bini je ah en 😘 . haa tulah mana tahu jodoh πŸ˜…πŸ˜…

View more

Hahaha sebab kau sweet gittuw.πŸ™ˆπŸ’• Yang tadi nampak serius rindu aku kahkah πŸ˜‚πŸ˜‚

hooman
hahahahaha ketahuilah aku tak sweet weh πŸ˜‚ . tak reti nak sweet2 nih πŸ˜…. haaa itu lerr nampak serius rindu kau tuh. baik kau pm cecepat.

View more

haaa this one this one πŸ˜‚ . aku biasa letak emoji weh. soklan yang tadi tuh kelihatan serius bila aku baca πŸ˜‚

View more

Haii peepsss!!! Wherever you are! Be well!

You too. May god bless you human

View more

kenapa org minum coffee utk stay awake at night?

Nur Hidayatuliman
sebab coffee contain caffeine

View more

Hahaha soklan tu keluar aku terus answer tu. Curious nak tahu hahahaha ingatkan kau πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

hooman
hahaha aku hantor soklan yang rindu aku ke tuh ? πŸ™ˆ . yang tadi bukan πŸ˜‚

View more

hahahahaha idok lerrrr πŸ˜‚ den baru bukak natang nih mok

View more

What is the most beautiful thing about you?

muh face. hensem pon ye jugak πŸ˜‚

View more

kenapa asad motawh , femes sedangkan suara die macam aku je

asad motawh tuh sape ? πŸ˜…

View more

Bagi aku apa apa random tajuk, dan aku akan reka satu cerita berkaitan tajuk yg diberi, jika berminat, sila. Semoga kau terhibur.

Pembunuhan ? πŸ˜…

View more

Oi

hemm oii πŸ˜‘

View more

Give me your favorite songs. I wanna hear it. And why you love it?

mnt
Lonely day // SOAD

View more

in a relationship biasanya isu apa yang buat a couple bergaduh atau berperang ? selain curang.

nak makan kat mana. bukan sahaja couple dengan kawan2 pon boleh buat gaduh kalau tanya nak makan mana

View more

Hahah.. hunuzon ek.. yela..

jEliTa Lai
haaa tulah lahh husnudzon sisbπŸ˜‚

View more

Pagi cantik/kacak

morningg πŸ™ˆ

View more

Can i meet you? 😊

eh sure can. why not πŸ™ˆ

View more

So isit possible for a guy to fall for the girl he has moved on from?

nothing is impossible πŸ‘

View more

why is it so difficult to move on?

because deep inside you dont wan to ? πŸ˜…

View more

diam la. alamak

halamak nak suruh aku diam pulak πŸ˜‘

View more

Is it okay for a girl to confess first?

100% okayy πŸ˜‚ . tak salah perigi cari timba

View more

Hi

hii πŸ™‹

View more

There are two form of intelligence. 1. Fluid Intelligence 2. Chrystallized Intelligence.

elaborate more please 😭

View more

Mcm ni kan aku keje koop sek.. so org kantin most of them tau aku adik cikgu.. one day akk(cikgu) tu g makan kat kantin tetibe je tukang masak (lelaki) tu terlebih ramah dgn kakak aku.. ko rase? Dia tu mental ke? Selalunya biasa je xde nak tego akak aku

jEliTa Lai
hahahaha lek lek. mungkin hari tuh dia terlebih peramah. husnudzon sis πŸ˜‚

View more

Should I follow my boyfriend ex in sosial media ?

why should you ? πŸ€”

View more

Agaknya siapa orang pertama buat ask.fm ni ? Siapa jawapan betul dapat hati saya πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ»

Asyraf Faizal
sorry acap i dont need your hati πŸ˜‚πŸ˜‚

View more

Next
  • 5788
    Posts
  • 21470
    Likes

About Anakin.:

21. Duda sebatang kara. Anak dah adopt kat orang lain.
May the force be with you

Safehouse

#pcmr #Chocolates🍫❀❀