Ask @AinSchakirah:

yayin
Top answers

Ainin . 14 . Kedah :)

Ainin Safina

Ouhh, nice to know you adik :)

View more

Wsaalam . ain for short . 15 y/0 . kedah . yayinnnnnn . kite gtg la ;/ take care awww , Assalamualaikum ;)

Ain Fatihah

K, take care too.

View more

haha, pisau cukur pon dah cukup xD

Aniki

Aharhar, kita cukur misai pengetua .

View more

haha, takut cg kasi penampar je lps tu :D habis laa awk ..

Aniki

Err, report ah dekat pengetua. Harhar

View more

tweet n ask2 :)

Tя!pℓє ϟ ツ

ouh, Kaum adam semua berada di masjid now. Kaum hawa pulak berada di rumah melayan twitter and ask.fm :) hee

View more

TEKA TEKI : banyak-2 ikan...ikan apekah badan die kecik kepale die besar..??? jawab jgn x jawab

♕BoboyMosishiro♕

Err, flower horn? Harhar

View more

hai. awak sihat? :)

Aai

Hi, alhamdulillah sihat :)

View more

haha, ingt pengetua tu di pihak awak ke ? mesti dia backup cg tu :D

Aniki

Errr, kwn2 kan ade? Dorg boleh backup. Aharhar, apa guna ada kawan kan? ;>

View more

haha, betul tu. pandai awk :D *nah coklat

Aniki

Hee, thankyou thankyou. Ehh, besar nya coklat? How much?

View more

Thanks ;) Ain for short . kedah ., 15 y/o , kedah . intro ? eyh . gtg la , take care ;) . assalamulaikum ^^v

Ain Fatihah

Ouhh, Ain too, 15 too, Nilai Seremban :> okayy. Byee, take care too. Havva nice day :> wa'alaikumsalam.

View more

Pernah tak senyum sorang sorangg bilaa teringat balik kenangan awak duluu ?

Elcha

Hehee, mesti lah pernah. How bout you?

View more

At what age do you consider someone old?

45.

View more

Assalamualaikum,Saya Online Ni :D,Awak Online? :/

♪♫♬RidzuanShahZ♪♫♬

Wa'alaikumsalam. Sorry dah lama tak on9.

View more

haha, ye laa tuh. Kawan2 pegi jumpa pengetua bawak sekali parang, pistol, pisau xD

Aniki

Harhar, yeahh :) ehh, pisau cukur or pisau apa ni? Aharharhar

View more

hahah, kadang-kadang cuci kadang-kadang tak xD *pemalas

Aniki

Ouh, harhar. Untunglah pemalas ;p

View more

hahaha, betul tu :D saya pndai makan je xD

Aniki

Harhar, amboiii. Dah makan tuh cuci pinggan tak ni?

View more

bace jgn x bace xpi jgn bace plahan-2 bace kuat-2 ehh... "Datanglah....Datanglah engkau kuntilanak yang penasaran... dan mnjadi wujud yang tidak terlihat... di sini kami buat pesta untuk mu "Datanglah...Datanglah kami jemput pulang tak kami hantar" "HAHAHAHAHAHA" ayat seru apekah ini.???

♕BoboyMosishiro♕

Harhar, lol. Tahu dah, ade sorg budak ni peminat hantu. Dia always send txt mcm nie malam2. Erghh, sakit hati. Always tk boleh tidur malam -.-

View more

Awk sorry sngt-ii kita dh kene block .

DayanaBodol

Sokayy lah. hehe

View more

tinggi berapa.?

151 cm :-)

View more

Ain Schakirah , done follow awak :DD

Elcha

Me too, done follow awak ;D Hee thnkyou eaa

View more

Kenapa anon ? Sipi sipi nama saya ~

unknown ;) Sajaa, Siapa nama awak haa?

View more

Ehemmmmm

pergi makan ubat batuk yaa anon ;>

View more

pernah x jatuh hati dekat cikgu ???? awak comel mcm kite lah , haha. *boom me maybe

NATASHA

Err, kenapa tanya soalan mcm tu -,-

View more

Ask.fm ni best ke?

Best ;>

View more

Loading…