Ask @AinnAyienn:

When looking back to 2016, which are the most memorable events you have experienced?

I dont remember anything abt the past. Let just focus on future shall we? Hahahahaha acah acah nya jawapan akuuuuu

View more

If you could ask one person one questions and get a completely honest answer who would it be and what would you ask?

Im gonna ask him abt his life and did he miss me like the way i miss him.haha

View more

start kerja ada yg tak tgk tv dah, balik keje tido, bangun tido main phone pastu gi keje, balik keje tido dan ulang la sampai benti keje

Erm 😶

View more

How many hours a day do you listen to music?

Kira lah dari start aku keluar rumah sampai lah aku dh smpai kat tempat kerja. Lepastu break 45 minit tu aku dgr lagu lagi. Pas dah balik kerja aku dgr lagu smpai lah aku dh jejak kaki kat rumah.

View more

Next