Ask @AishehhhMan:

sejak kebelakangan ni kan, separuh budak laki dlm kelas aku suka dok pndg2 aku cam ada something yg dia hide dari kita. aku msk kls lambat pndg, so setiap pergerakkan aku mesti mcm ada org yg pndg, so aku as a girl sumpah segan bila lelaki dok pndg2 aku. so ada tak pape suggestion yg patut aku buat

frst masuk kls, kau buat biasa ja, lps tu classmates kau usha lagi, kau gulung buku, ketuk kepala sekoq sekoq

View more

Next