Ask @AisyahGenius:

apa nasihat untuk f3 yang nak masuk ke alam f4 ?

nasihat?
alahai,semoga bergembira jadi senior aras tinggi lel.
belajar sungguh-sungguh,jangan jadi org2 menyesal di kemudian hari.
some cliche words yg so true,'zaman f4 bukan zaman honeymoon'
matang sikit,jgn jadi childish mcm syabad ni hihihi good luck :)
eh lupa pulak,budak 2000 mmg semua matang2.

View more

Decs your dormmate

Hello Zainabers :))
Yusya emm can I say that shes my best bedmate ever. Dah 3 tahun mengadap muka dia setiap kali nak tidur. Selalu share problem au story dengannya so basically 80% no secret between us lah (kot). Banyak cakap banyak makan banyak songeh banyak terasa hui papepun saranghae akak bela <3
Wadhihah haduhai ni aku dah jadi 4 tahun dormmate dia. Selalu berperang mulut dengan aku haishh rasa nak bukak silat je. Tapi nak ckplah shes the best listener ever. Ganasssszzzz sampai kena bawak penyodok bila lari dari dia emm again saranghae wadhihah :))
Nisa kecikun baru 1 year jadi dormmate bersama. Sungguh baik hati asyik suruh aku makan mana tak arterosklerosis arteri2 aku. Suka bergaya dan baru2 ni jatuh chenta dgn captain yoo si jin. Hmm saranghae nisssaa :)

View more

Tgh tgk drama apa skrg

Curently banyak gila since dah stop tgk drama dlm bulan 3 sebab kononnya nak focus spm but hmmmmmm.
Some of it are dots ( yeah I know im a bit late lol),doctors (my passion lah kot2 ada kesempatan jadi urologist),the k2 (i dont really like ji chang wook tapi sbb dia ada komersial faceu so idk hmmm) and a lot more.
Sorrylah byk ckp,excited gila bila masuk bab2 kpop ni pehhh astaghfirullah.

View more

Next