Ask @AisyahGenius:

#syabad
Latest answers

Which meme describes you the best?

MMO Yoon Jisung ft. Hanahreum Kim Taemin
#pd101s2 #memeking

View more

Dapat matriks mana?

tak mohon pun hehe

View more

apa nasihat untuk f3 yang nak masuk ke alam f4 ?

nasihat?
alahai,semoga bergembira jadi senior aras tinggi lel.
belajar sungguh-sungguh,jangan jadi org2 menyesal di kemudian hari.
some cliche words yg so true,'zaman f4 bukan zaman honeymoon'
matang sikit,jgn jadi childish mcm syabad ni hihihi good luck :)
eh lupa pulak,budak 2000 mmg semua matang2.

View more

Hye syeberrsss tersyg 😘😘😘

hai anon?

View more

Syabadddddd saya rindu mingyu

nisa_hafilzuddin

okep.
panjatkan doa semoga dia masuk islam wehehe.

View more

Syabad saya rindu nk main piano tiles bersama 😭😭😭😌😌

nisa_hafilzuddin

Eih,piano tiles je ke?
Moga Allah rahmati persahabatan kita ~

View more

Ouch ada org ckp pasal I patutla tersedak joongki xtinggal

nisa_hafilzuddin

Hameekk kau tersedak.
Joongki? Mana ada joongki, tak nmpk ke ai tulis captain yoo si jin? You salah orang nii πŸ˜‰

View more

Decs your dormmate

Hello Zainabers :))
Yusya emm can I say that shes my best bedmate ever. Dah 3 tahun mengadap muka dia setiap kali nak tidur. Selalu share problem au story dengannya so basically 80% no secret between us lah (kot). Banyak cakap banyak makan banyak songeh banyak terasa hui papepun saranghae akak bela <3
Wadhihah haduhai ni aku dah jadi 4 tahun dormmate dia. Selalu berperang mulut dengan aku haishh rasa nak bukak silat je. Tapi nak ckplah shes the best listener ever. Ganasssszzzz sampai kena bawak penyodok bila lari dari dia emm again saranghae wadhihah :))
Nisa kecikun baru 1 year jadi dormmate bersama. Sungguh baik hati asyik suruh aku makan mana tak arterosklerosis arteri2 aku. Suka bergaya dan baru2 ni jatuh chenta dgn captain yoo si jin. Hmm saranghae nisssaa :)

View more

Sayber sapa nk tlg nisa angkat baju ni 😭😭😭😭

nisa_hafilzuddin

Eh baju sendiri angkatlah sendiri.
Hahhhahha please jgn throwback cik nisa.

View more

dia dah deactive mcm mana nak tanya. lol

Pegilah ws ke dm ke lol.
Nowadays,askfm je ke dia ada heh.

View more

'Kitakan adik beradik' Do you remember this statement??

Of course lah nisa hafilzudin waaaaaa rindunyaaaaa nisa kecikun.

View more

Syaber ingat saya tak

Ya Allah sape je yg panggil saya syaber heh tak hingat.

View more

Syaber rindu nk tgk syaber menari 😭😭

Hahahhahahha shushhh shusshhh

View more

Tgh tgk drama apa skrg

Curently banyak gila since dah stop tgk drama dlm bulan 3 sebab kononnya nak focus spm but hmmmmmm.
Some of it are dots ( yeah I know im a bit late lol),doctors (my passion lah kot2 ada kesempatan jadi urologist),the k2 (i dont really like ji chang wook tapi sbb dia ada komersial faceu so idk hmmm) and a lot more.
Sorrylah byk ckp,excited gila bila masuk bab2 kpop ni pehhh astaghfirullah.

View more

Hai aisyah rindu aisyah kenal tk ni siapa saya slalu ada dgn aisyah saya slalu kacau aisyah tp skrg dh tk boleh jumpa 😭😭😭😭😭

Waaaaa who is this you're making me sad T_T
Pssstttt there are a lot of people selalu kacau saya and I cant recognised who you are. Hint pleaseee.

View more

kenapa yusya deactivate assefem ?

She has her own reason.
Hang pi lah tanya dia sendighi.

View more

Saleha badrul pun boleh ..hahaha sakai ahh syahh

Habistu,muhammad nur saleha kah?

View more

doakan reenroza naik pentas taon depan keyhh:-)

'yeah me too',saleha badrul

View more

hai syaber......im gonna miss you bebehh

arβ€’

hoho me too :) no one will ever messes my prep desk again haha dont worry like i said before 'i dont mind'. saya sayang 'ainaa azreena yeay saranghae <3

View more

pap your askfm profile ekeke

lol nak tengok followers lah tuu. sorry tapi memang sikit so takyah lah ye :)

View more

goodluck exam gais 🌌 result kasi naik pentas k πŸ‘ŒπŸŽ“

ni mesti ayan niii. trimas lah walaupun dah habis. you too tahun depan :)

View more

hi aisyah genius

Hi too terima kasih doakan :)

View more

eyyy tak sukalahhh diorangggggg

sape tak suka sape nihh haih konpius.

View more

syabadddd *crying*

يوشا

wae gureh? T_T

View more

psi progress?

heh sorry trial dah habes huhu alhamdulillah everything goes well insya-Allah doakan

View more

Loading…

About #syabad:

Nasihat itu relatif dan fleksibel.
Jika kelembutan tidak terkesan,
biar sentapan sahaja membekas.