Ask @AliaaEyra:

Alia Eyra
Latest answers

hi akak lia :) comel cantik ayu baik jea xD haha ><

syirah

hai awak :) eh eh awak lgi comel! thanks tau

View more

apa fav food?

ketam masak merah i guess pizza pun cop kfc pun cop domino pun cop semua lah haha

View more

Asslamualaikum Lia :) seriously i like your blog. If u know, your blog was so cute and i like it. And i like the calendar is a moving picture <3. I am your fan (: >3

waalaikumussalam. awh thanks dear. youre my friend ;)

View more

assalam kak . sy ambik tuto akk and sy dah letak credit :)

waalaikumussalam. okay awk thanks :)

View more

thanks for the simbol

pleasure :)

View more

crdit macamnee ? x faham ?

tulis dekat bahagian credits dekat blog awk

tuto from: alia eyra or freebies from: alia eyra ;)

View more

Eyra . Umor brapaa ? Cntik blog mcm orgnyee jugkk kan . Bnyakk kan buat blog eh . Best blog eyra , btw bolee buat blog tntang masakkan tk ? . Klau bolehlhaa

16 next year ;) thanks! oh in sha Allah boleh kalau sy free okay

View more

SEMUA CARA KENA TRY ATAU SALAH SATU?

calm down ok. TAK FAHAM LA AWAK SOALAN MERUJUK APA NI

View more

hai lia :) gdluck for yr pt3 ya hihik em act i nak tanya, you dapat dari mana mustache belah kanan ni? hehe. pls reply ya dear ;) thankyou lia & hv a nice day kawan :)

hai, thanks! hehe wait mustache kt header tu ke. yang tu sy save dkt google then letak mustache tu dkt header mse buat kt photoscape. pleasure and you too. god bless x :) btw gambar ni dh transparent so no worries.

View more

Akak tira amek 3 tuto akak boleh ? Tira dah credit ;) Btw tira juz ambil link dia aje :D

of course boleh :) okay

View more

kau ni gemok eh

a'ah gemok sangat pesal nak masak aku buat ayam kfc ke?

View more

macam mana nak jaga muka kita eh? makin lama makin bnyk jrwt bila dh meningkt dwasa en mm

takpe normal ;) just make sure cuci muka selalu. dgn air je tak cukup beli pencuci muka yg sesuai dgn kulit okay baru boleh tanggal minyak dgn kotoran dkt muka. kalau nak lap peluh ke apa elakkan guna tgn sebab tgn kita kotor sebenarnya so beli tisu byk byk prepare nk lap peluh guna tisu je

View more

Kak macam mane nak buang smula cctv widget tu ek ? Dah buang code tu tpi still ade lgi cctv lgi tk boleh hilang emmm :(

boleh la. awk yakin dah buang KESEMUA kod cctv tu sebab ada sisa sisa kot aha

View more

kak lia, saya ada tag kak lia untuk join one contest ni :D www.twelvemarch.blogspot.com

Izzatun

akak nak buat lah 20 facts tu lepas exam ni ehehe tapi contest tu tak masuk kot rasanya dah tarikh tutup baru akak siap exam lol thanks for tagging tho x

View more

ada Groovesshark ?

Ain Nurhuda (아인)

nope, sorry :)

View more

akak. nak request header bolehh ???

black seulgi

akak tengah pt3 lagi dalam mood exam lepas exam boleh ah request insyaAllah

View more

awak single ey? nak knal bleh?

tak haha kenal nama jer lah ok

View more

Assalamua'laikum kak!, tak jadi pon... (pasang scrollbar)

salah coding lah tu, check balik okay ;)

View more

macam mane nak buat banner cam "here to enter , eyra blog"

saya buat dekat photoscape

View more

macam mana nk tahu lelaki tu suka kt kita dalam kelas?

Dia selalu cari pasal haha tapi dalam keadaan gurau la bukan apa saja nak mengeratkan hubungan la tu er

View more

which one do comes first ? chicken or an egg ?

Fazli Ikhwan

Kenapa tanya saya macam ni ya tuhan haha

View more

reti masak tak?

reti la kalau tak apa guna jadi perempuan aha

View more

awak ni budak sekolah lagi kan? dah la main blognye.. pegi baca buku sane. ok

memang dah lama tak main blog, dah baca dah buku dah muak dah pun haha

View more

Akak, macam mane nak download blogskin di blogskins.com?

latest selfie

and........? :\ tk faham sorry whats with the latest selfie?

View more

Loading…