Ask @AliaaEyra:

hai lia :) gdluck for yr pt3 ya hihik em act i nak tanya, you dapat dari mana mustache belah kanan ni? hehe. pls reply ya dear ;) thankyou lia & hv a nice day kawan :)

hai, thanks! hehe wait mustache kt header tu ke. yang tu sy save dkt google then letak mustache tu dkt header mse buat kt photoscape. pleasure and you too. god bless x :) btw gambar ni dh transparent so no worries.

View more

macam mana nak jaga muka kita eh? makin lama makin bnyk jrwt bila dh meningkt dwasa en mm

takpe normal ;) just make sure cuci muka selalu. dgn air je tak cukup beli pencuci muka yg sesuai dgn kulit okay baru boleh tanggal minyak dgn kotoran dkt muka. kalau nak lap peluh ke apa elakkan guna tgn sebab tgn kita kotor sebenarnya so beli tisu byk byk prepare nk lap peluh guna tisu je

View more

Next