Ask @Aliaanati:

Alia Anati
Latest answers

kenapa comel sangat ? :*

Mana ada :)

View more

how about trial ? is it okay ?

Okay je

View more

ask me question?

Taknak

View more

ape yang best dekat smk desaminium ?

Taktahu

View more

akak,klu ade buat cover dkt utube tu..bg tau adik taw ^^ teringin nk tgk akak buat cover dkt utube :'>

InsyaAllah :)

View more

cikgu kat desaminium garang tak ???

Takpunn hahahahaha

View more

desaminium ade sesi pagi and ptg ke ???

Ada sesi pagi je :)

View more

you form berape ??? free hair gi sekolah ??

I form 5, pakai tudung :)

View more

i love baby

Baby? Siapa baby? Hahahaha

View more

tkpe, sy hnye dpt cinta kn awk dri jauh je! :(

Hahahaha gediknya

View more

sye nk sgt kat awk, tpi sy tau sy xkan dpt awk pnya! :(

Awak ni siapa? Sorryy :)

View more

suka gamers tak ?

Entah

View more

desaminuam bebas x? i mean boleh free hair ?

Desaminium :) Boleh free hair

View more

hyeee ... nak tande tangan boleyy xD

Nak buat apa tanda tangan?

View more

i love alia

Love me? Thanks :) tapi i tak kenal you

View more

aku nk kat kau bley x weyy?

Takboleh, tak kenal kau

View more

you potong rambut setiap berapa bulan? what kind of hair treatment do u have?

Tak selalu juga potong rambut, tgk mood. Nkk potong, potong kalau tak tak lah. Tak buat treatment pun :)

View more

hyee ... artis ehh XD

Artis? Merepeknyaaa -,- biasa jelah

View more

kenal sapa aku ? hahah teka lah si tinggi

Tak kenal lah gila

View more

hai kak . akak edit gambar kat mana ?

hi adik, akak edit dekat adobe photoshop

View more

Hyeee .... nak tande tangan boley ? xD

Nak buatpe? kau g belajar pandai2 dulu hahahaha

View more

Main guitar tangan kiri ke kanan ?

Saya bukan kidal

View more

hye awak , awak skolah kat desaminium ??? waaaa ! skolah tu mcam mane ??? okey tak ??

hyee, yeappppp desaminium. Sekolah tu macam sekolah biasa je. Okay :)

View more

do you go to spa? :) or hair treatment like that?

Yeapppp :) my mom owns a spaaa hee

View more

Loading…

About Alia Anati:

Hi im alia anati 16 y/o. Ask me anything :) insyaAllah saya akan jawab semua soalan anda. Soalan berbaur lucah atau kutukan tidak akan dilayan harap maaf.

Seri kembangan