Ask @AlisyaNabilah:

hai kak alisya ! desc hehe

Dania Nizam
Hii dania , dania juniorr . Takde la beza mana pun umur kita . Tapi saya tetap tuaaa hehehheheh . Pandaiiii bijak otak ni . Baik . Sejuk mata memandang apabila kamu nmpk seperti prmpn solehah . Saya tak pandai desc saya tapi saya suka bagi advice panjang panjang . Jadi disini saya ingin memberitahu , life is great when you're calm . Jadi kita kene banyak banyak bersabar okay 😉😉 goodluck la dgn apa jua keadaan lamu . Make ur parents proud of u . Solat jgn tinggal okay 😘

View more

Desc me hehe

amani
Hi amani . Okay first of all taak percaya yg kita dah rapat 👉🏽👈🏼 ehheheh dulu serious i malu dgn u hahahahh . Amani nice name tengok la tuan dia nice juga . Hahahhaha . Kpop girl . Hafal do lirik lirik belit belit lidah . Terkejut 😜 pandai . Speaking english confirm a setiap hari eh silap setiap exam . Kaya . Baikk . Pendek tapi comel tauuu . I like u because u're just being yourself . Gilaaaaa tahap gaban . Joget dangdut best ni . Raver sungai pusu ialah amani . Sexy aumm ahhahahhaha okay thats all bye gr grr grrr goodluck spm 😍😘 tegur tegur la kat sekolah 🙋🏼

View more

Desc😂

irfan
Dah dua kali request desc hahahhaha maafla wak . Okay okay faris tapi kenapa letak nama irfan rasa lain . Faris rakan yg sering ke kals shatir . Dah mcm sebahagian daripada kelas kami . Family shatir ni . Hahahha . Baik . Suka bawa moto jalan jalan vroom vroom . Kalau nmpk aku jalan kaki tu tumpangkan la akuuu kesian akuuuu tau . Dak dak asrama friendly . Lelaki yg selalu tegur aku bagus nii . Saya kenal kamu drpd amy . Dan semua kwan dia baik baik belaka . Okay maafkan ats segala kesilapan saya . Byeee goodluck spm

View more

desc la juga

aliefasyraaf
Maaff lambat ya saya ni presiden so busy 👅 alip . Classmate saya since form 1 . Time form 1-3 nerd do . Dulu ada scandal dgn aisyah . Dulu pendek jeee comel je . Bila form 4 berubah 100% hahhahahhaha . Pandai dan sentiasa pandai aku doakan semua 4 shattir pandai juga mcm kau . Berjaya jgn sorang sorang aku nak berjaya gak . Ahhahahha . Kesayangan semua guru lagi lagi guru addmath . Acewahhh 🙊🙈🙉 kau idola aku sebenarnya . Blebleble👻👻👅 . Okay cukupla sampai disini saja bye goodluck spm

View more

desc me?if kenal lah😊

nrimnudin
Sorry late , busy sikit hehehhe . Iman siapa tak kenal pakcik hot ni . Opps pakcik ?! Hahahah dah tua teringat time merdeka dia buat persembahan teater . Nurimanudin unique name . I like it . Hahahhaha . Budak rabun mungkin pandai selalu baca buku 👻 . Bagus jaga kooperasi jangan malas malas nanti alisya mrah . Tinggi dan kurus tiang lampu eh tak chopstick . Dah berapa kali plan nak keluar tapi tak pernah jadi ahhaha 😂 sad life . Dah berpunya . Awek dia comel ☺️ . Sweet sweet dua dua ekor ni rasa nak sepak hahahhaha 👅 . Pastu friendly . Dah la tu banyak bye goodluck spm ⛄️

View more

desc mufi

Bedmate 🌝🌛 dia suka hisap jari , nyanyi paling dia suko , dia peminat no 1 zoo safari , sushi dia sedap tau aku sukaaaa , malam malam selalu story dgn dia kalau next year tak tahu dah nak story dgn siapa , mufi seorang yang memahami , sayang dia even selalu gaduh , kadang kadang gaduh boleh merapatkan kita , and i miss her , satu dorm en gila tak rapat , tapi dia suka tolak org , kenapa eh entahlah hobi mungkin hahahahha gurau gurau , dia pemurah gak bagi chocolate tapi kene urut , and last i lebiu

View more

Next