Ask @AlisyaNabilah:

Lisya nabilalalah
Latest answers

Are you a mommy or daddy person?

mommy

View more

https://vk.com/wall291721339_558 поставь лайк, а я тебе

我想去一次我就去看了一下

View more

Do you prefer day or night?

Night

View more

Bagi kau budak laki paling hot batch 0'0 spe? List kan 3

Entah

View more

What song is currently your favorite?

Permata cinta by aiman tino i really love it bcs jiwang jiwangggg 😘💞

View more

Scale of 1 to 10 how crazy are u?

0 im not crazy im princess hahahhahha acewah perasan blebleble

View more

как дела?) я подписан, а ты?)

.roma

Sorry can you translate to english, i dont understand what are u saying .

View more

hai kak alisya ! desc hehe

Dania Nizam

Hii dania , dania juniorr . Takde la beza mana pun umur kita . Tapi saya tetap tuaaa hehehheheh . Pandaiiii bijak otak ni . Baik . Sejuk mata memandang apabila kamu nmpk seperti prmpn solehah . Saya tak pandai desc saya tapi saya suka bagi advice panjang panjang . Jadi disini saya ingin memberitahu , life is great when you're calm . Jadi kita kene banyak banyak bersabar okay 😉😉 goodluck la dgn apa jua keadaan lamu . Make ur parents proud of u . Solat jgn tinggal okay 😘

View more

Desc

Aimah

Tak rapat sangat . Tapi aimah comel ngeee 😊 semua kawan alisya semua baik so confirm la aimah ni baik . Jadi jgn sape sape kacau dia tahu la dia comelll !!! Kemudiannnnn saya mahu berkata goodluck spm . Jangan banyak main main . Chaiyoookkkk . Holiday mari buat revision . Perahkan otak andaaa . Huarghh mari kita berjaya sama sama . Byee muah 😘😘😘

View more

Desc

アジム

First sekalii azim sombong hahahhahahha 👅 tak pernah ckp kot . Tapi kenal la semua ckp pasal azim kaya pandai and blablabla. Cousin rosmie . Entah kenapa skrg mcm azzim menyepi krik krik dulu nmpk la active media sosial tapi skrg mcm tak je hahahhaha . Lastly baik okaybye goodluck spm oh lupa hebat bola ni

View more

betul ke,muka iman cam park bo gum?pfftt,,, hahahhahaha

Aah bila rambut dua dua lelaki ni mcm mangkuk sama lah hahahhahah parkboiman

View more

GAHAHAHAHAHHAHAHAHA WEH RAVER ASTAGA

amani

Kalau ada anugerah kat sekolah aku vote kau raver paling gempak padu sendat ketat padat do , tu ah tapi takde !

View more

What is the worst thing that can happen on a Monday morning?

Perhimpunan la
Bosan dan malas nak berdiri serious pastu bila pengawas suruh duduk time tu terus tidur hahahahhahahhaha

View more

pap gamba rakan anda yg paling win

Ni kot sebab muka dia mcm pondan hahahahhahhahahah serious

View more

Rafinaaaaa
Pengawas pss geng lepak pss smpi tak reti masuk kelas hahhahah . Weh tahun depan kita pimpin pss sama sama so mari buat terbaik . #bangkitkanpsssgpusu cantikkkk . Rindu do kauuuu entah kenapa 😢😢😢😢 baik Tapi gengsterrr . Kak long qayyim . Hehhehe goodluck spm next year muah

View more

Desc me hehe

amani

Hi amani . Okay first of all taak percaya yg kita dah rapat 👉🏽👈🏼 ehheheh dulu serious i malu dgn u hahahahh . Amani nice name tengok la tuan dia nice juga . Hahahhaha . Kpop girl . Hafal do lirik lirik belit belit lidah . Terkejut 😜 pandai . Speaking english confirm a setiap hari eh silap setiap exam . Kaya . Baikk . Pendek tapi comel tauuu . I like u because u're just being yourself . Gilaaaaa tahap gaban . Joget dangdut best ni . Raver sungai pusu ialah amani . Sexy aumm ahhahahhaha okay thats all bye gr grr grrr goodluck spm 😍😘 tegur tegur la kat sekolah 🙋🏼

View more

Desc😂

irfan

Dah dua kali request desc hahahhaha maafla wak . Okay okay faris tapi kenapa letak nama irfan rasa lain . Faris rakan yg sering ke kals shatir . Dah mcm sebahagian daripada kelas kami . Family shatir ni . Hahahha . Baik . Suka bawa moto jalan jalan vroom vroom . Kalau nmpk aku jalan kaki tu tumpangkan la akuuu kesian akuuuu tau . Dak dak asrama friendly . Lelaki yg selalu tegur aku bagus nii . Saya kenal kamu drpd amy . Dan semua kwan dia baik baik belaka . Okay maafkan ats segala kesilapan saya . Byeee goodluck spm

View more

desc la juga

aliefasyraaf

Maaff lambat ya saya ni presiden so busy 👅 alip . Classmate saya since form 1 . Time form 1-3 nerd do . Dulu ada scandal dgn aisyah . Dulu pendek jeee comel je . Bila form 4 berubah 100% hahhahahhaha . Pandai dan sentiasa pandai aku doakan semua 4 shattir pandai juga mcm kau . Berjaya jgn sorang sorang aku nak berjaya gak . Ahhahahha . Kesayangan semua guru lagi lagi guru addmath . Acewahhh 🙊🙈🙉 kau idola aku sebenarnya . Blebleble👻👻👅 . Okay cukupla sampai disini saja bye goodluck spm

View more

desc me?if kenal lah😊

nrimnudin

Sorry late , busy sikit hehehhe . Iman siapa tak kenal pakcik hot ni . Opps pakcik ?! Hahahah dah tua teringat time merdeka dia buat persembahan teater . Nurimanudin unique name . I like it . Hahahhaha . Budak rabun mungkin pandai selalu baca buku 👻 . Bagus jaga kooperasi jangan malas malas nanti alisya mrah . Tinggi dan kurus tiang lampu eh tak chopstick . Dah berapa kali plan nak keluar tapi tak pernah jadi ahhaha 😂 sad life . Dah berpunya . Awek dia comel ☺️ . Sweet sweet dua dua ekor ni rasa nak sepak hahahhaha 👅 . Pastu friendly . Dah la tu banyak bye goodluck spm ⛄️

View more

Desc la saya cmon

DAIMTH

Danishhhhhh , classmate 3 tahun , dakdak merdeka dulu , perangai cam budak budak , budak hot , rajin gi tusyen , suara lawak blebleble mcm kartun pun ada dan itu sahaja hahahhahahhahahahga byeeee goodluck spm tahun depan chaiyokkk jgn sombong sombong kat sekolah

View more

Listkan 5 rakan yg slalu menceriakan anda

Natasha anisah amirah amy ain khadijah

View more

Continue with a rhyme: "From my window I can see…"

Jiran i yang sado badan ketak ketak aummm rechiks

View more

assalamualaikum :)

WAAalaikumusalammmm

View more

desc mufi

Bedmate 🌝🌛 dia suka hisap jari , nyanyi paling dia suko , dia peminat no 1 zoo safari , sushi dia sedap tau aku sukaaaa , malam malam selalu story dgn dia kalau next year tak tahu dah nak story dgn siapa , mufi seorang yang memahami , sayang dia even selalu gaduh , kadang kadang gaduh boleh merapatkan kita , and i miss her , satu dorm en gila tak rapat , tapi dia suka tolak org , kenapa eh entahlah hobi mungkin hahahahha gurau gurau , dia pemurah gak bagi chocolate tapi kene urut , and last i lebiu

View more

listkan lelaki itu hahaha 😂

Nak asrama ke harian ? Pilih antara salah satu 👅👅👅 banyak sgt

View more

Loading…