Ask @AmeeraAznel:

If you could ask one person one questions and get a completely honest answer who would it be and what would you ask?

My crush. Why do you always look at other girls even though I'm infont of you?

View more

tak payah bg tau pun awak akan tau dengan sendiri nanti :') assalamualaikum . selamat malam .

Jangan nak pura pura ibrahim sangat k awak. Sejak 'Hai' tuh pun saya dah tau sapa. Awak terlalu awal untuk nak trick saya :') w'salam, gudnight :)

View more

haha . i get it . dah tertekan ask baru teringat . okay baby . hang selamat dari bencana tepung dan telur gred c .

Haha, ye ye laaa :) dah dah, g tdo.. Adious!

View more

baby laaa ni org pnggl meera . whatthe hack . gula gula hack sedap dimakan :3 nyumnyum

Hey, apa nie.. Semua orang bole panggil apa diorang nak la, honey bunney

View more

orang tercinta ? siapa ? boleh saya tau ? ex bf ka ?

Orang tercinta tuh bukan bf saya dan sebenarnya saya tau dia dah takkan msg saya dah. Last skali saya akan tetido mcm tuh ja..

View more

Next