Ask @AmeeraAznel:

Pls mind your own business

Exuse me? Why should I listen to you?

View more

What three things do you think of most each day?

My hair, my phone and my homework

View more

What body part do you wash first in the shower?

My hands..

View more

hai u

Hai.. sapa nih?

View more

Minah kepoh mcm ko ni memang patut kna buang ngan fawwaz tuh!

Pardon me? What are you trying to say here?

View more

If you could ask one person one questions and get a completely honest answer who would it be and what would you ask?

My crush. Why do you always look at other girls even though I'm infont of you?

View more

happy birthday Ameera,,,,,,,,,,,,,,!!!!!!!!!!http://ask.fm/HappyAkmalDylan

Thanksss :)

View more

titew ni mnusia la awucks, :*

Of course la manusia >.<

View more

hai awucks

Hai, ni sapa ek?

View more

tak payah bg tau pun awak akan tau dengan sendiri nanti :') assalamualaikum . selamat malam .

Jangan nak pura pura ibrahim sangat k awak. Sejak 'Hai' tuh pun saya dah tau sapa. Awak terlalu awal untuk nak trick saya :') w'salam, gudnight :)

View more

rapat sangat :'/

Awak ni sapa?

View more

haha . i get it . dah tertekan ask baru teringat . okay baby . hang selamat dari bencana tepung dan telur gred c .

Haha, ye ye laaa :) dah dah, g tdo.. Adious!

View more

okay , ikut awak la : )

Awak ni sapa ek? Awak rapat ke dgn saya?

View more

japjap . selasa nih ? what what what ?

Wana YuScha
Pikir pikir laa.. Hg yg peringat aku!

View more

M banyak.. boleh dikatakan kebanyakan lelaki bernama Muhammad... M jugak tu..

Huruf ja k.. Ituh yg awak nak and ituh yang saya bagi :p

View more

hahahahahahahahahahaha . okay baby . nahhh nunite kiss :* betul laa tu

Wana YuScha
Haha, betul kan.. Bubye :) jangan lupa selas nih!

View more

mohd ? muhamad ? murad ? or what ?

Kata nak huruf ja tdi!

View more

laa . sapa ?

Teka ja k. Wana wan :p

View more

bgtau nama dia mula dari huruf apa dh la : )

M..bole mcm tuh?

View more

baby you know meee ? ohh noo

Hello, cara tulis pun i dah tau sapa darling

View more

nama ? :) kelas mana ?

Mana ley gtau. Nanti orang tuh tau la kan..

View more

baby laaa ni org pnggl meera . whatthe hack . gula gula hack sedap dimakan :3 nyumnyum

Hey, apa nie.. Semua orang bole panggil apa diorang nak la, honey bunney

View more

dia tuh sekolah lagi ka ? sekolah mana ?

Dia sekolah lagi.. Schoolmate meera..

View more

just tell me who la ? : )

Mesti la tak bole sebab dia takkan msg

View more

orang tercinta ? siapa ? boleh saya tau ? ex bf ka ?

Orang tercinta tuh bukan bf saya dan sebenarnya saya tau dia dah takkan msg saya dah. Last skali saya akan tetido mcm tuh ja..

View more

Next
  • 49
    Posts
  • 2
    Likes

About Nur Ameera Husna Aznel:

Instagram : @AmeeraHusna
http://twitter.com/AmeeraAznel
BB Pin : 29B08793 ☺

Malaysia