Ask @AmieraNana:

Kalau korang diberi pilihan untuk memilih. What would you choose. Cantik atau comel. Maskulin atau lelaki jambu?

"Its not how you look from the outside, it's the inside that what matters." πŸ‘―

View more

Would you like to be my girlfriend?

Maaf. Tak berminat. πŸ‘£

View more

raya-raya nie uoalls p makan maruku kat maana? tak mau share dengan ioalls ke? πŸ‘‰πŸ‘ˆ

ΨΉΩ†Ψ¨Ψ± Ω†ΩˆΨ±Ψ© | Amber Noura
Takde pergi mana2 pun sis 😐

View more

Hiatus by budak tomato. Will be on the bookstore around november. Highly recommended. Ur Rm28 will be worth it

Okay thanks 😊

View more

Self love is the best love ☺️ Love yourself first okay πŸ˜‰ be good to yourself

Suryani Shafie
πŸ‘―πŸ’•

View more

Did you prefer iPhone or android 🌈

Nur Hanani
Android

View more

Kalaau diberi pilihan .. Awak nk pilih spe die ke sayeπŸ˜‚

Dia tu siapa dan awk siapa ?

View more

Guys , bila ko try untuk jadi lembut tapi pada masa yg sama ko risau org lain mengata ...😳😳😳

Ye, kita mmg tak boleh nak puaskan hati semua orang. Baik ke tak tetap ada je orang tak sukakan kita. So hidup ni kena la pandai k. Yang penting ingat Dia je. πŸ‘―

View more

Give me the best puns joke.

naimzakii
Sorry. Idk.

View more

Mna la tahu kot2 gnggu akk? .

Takde la. Tak ganggu pun dik.

View more

siapa yg kenal tu?

Takde apa la anon.

View more

Oh adik sihat je.πŸ˜‰akk sibuk ke?

Oh bagus ah. Takde la busy sangat pun. Kenapa ?

View more

Ni crush harituπŸ˜‚πŸ˜‚akk sihat?

Eh alhamdulillah sihat. Adik ni plak ?

View more

Hai .. Umur?

Hai. Em cuba teka.

View more

hmm... btol tu btol... ahahha... trimas btw...

zhoul's
Ye terima kasih kembali πŸ˜‡

View more

banyak like... ahahha...😊😊😊

zhoul's
"Orang berbudi, kita berbahasa" haa mcm tu ah 😊 takde ah saja nak like.

View more

betul ke, lagi ok chat gn seseorg yg kau tak kenal rather than chat gn org yg kau kenal? ke pelik?

Em entah la. 😐

View more

siapa yg dah tgok tambiruooooo? boleh bagi komen tak?

Belum.

View more

i thought askfm ni bolehkan kita utk tanya apa2 soalan either utk tnya pndpt or masalah sndri. but if certain org just jwb acuh tak acuh, then jwpn dia tu menunjukkan malas nak jawab actually... better tk payah jawab. jwb pendek2 mcm busy sgt lahaii. next time, tkyah jawab langsung ok? chill

Tak semua mcm tu. Kekadang tengok soalan jgak nak jawab mcm mana. Chill je πŸ‘―

View more

Thanks 😘

My pleasure :)

View more

assalamualaikum

Walaikumsalam.

View more

hello there , um can you help me? like today my friend came over my place as it was my bthday . they gave me surprise , brought a ake and even wished me at 12. so can you give me a long para to thank me. thankyouu. i would write myslef bt \my eng isnt that gud so :(

You need a paragraph to thank them ? Why would you thank them with that ? Just give them a hug and tell them you're really thankful for having such great friends. 😊

View more

boys, can u stop being that ' fakehope giver '? nah just jokingπŸ˜ͺ

Okay.

View more

ΩƒΩŠΩ Ψͺُسعد Ψ΅Ψ―ΩŠΩ‚ΨͺΩƒ Ψ§Ω„Ψ­Ψ²ΩŠΩ†Ψ©ΨŸ πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ Your friend is sad ; what u do to make her happy??

ΨΉΩ†Ψ¨Ψ± Ω†ΩˆΨ±Ψ© | Amber Noura
I'll just say "you look pretty today" then she will laugh. πŸ’•

View more

Next