Ask @AmieraNana:

Nana
Latest answers

Whats the difference between 'I like you' and 'I love you'. Describe it in few words.

Liking always require some definite reasons or perspective you've faith in but love is always reasonless, it always stands for itself with great brio πŸ’•

View more

Chubby. ❀️

😸

View more

Would you use ask.fm after your marriage ? 😜😁😹

Tak kot. Time tu dah tua 😽

View more

apa perasan kau bila kau suka mamat ni dah lama tapi dia tak tahu kau suka dia. tiba tiba ada perempuan ni muka cantik dari kau datang dekat dengan mamat tu kejap je dorang dah macam ada apa apa.

Tandanya mereka memilih kawan sebab rupa. Hmm entah la. Kalau bagitau suka pun tak mgkin mereka akn suka kita balik. So pendam je la slagi mampu. And tengok je drama mereka. Hmm

View more

I agree. πŸ’― % true..

πŸ‘

View more

Post something sad :/

https://ask.fm/AmieraNana/answer/143047401625?utm_source=copy_link&utm_medium=android mak nana cikgu math?wow..ajar sek menengah ke rendah?kalau sek menengah form bape kalau sek rendah darjah berapa?sorry byk tanya πŸ˜…

Sek rendah je awk. Darjah 1 hingga 3 πŸ˜€

View more

Buat pe nana?

Tolong umi πŸ‘Ό

View more

Lit tu apa?

Entah

View more

which one you vote?

Vote what ?

View more

Lelaki yang sakitkan hati awak.

Dia tak sakitkan pun. Just masing2 tak memahami. End up masing2 terluka. Ok la. Nak tidur dah. Goodnight πŸ’•

View more

Tapi. Dia sayangkan awak.

Dia siapa ?

View more

Dipermain? Dikawal?

Entah la. Susah nak ckp.

View more

Habis tu asal sakit hati?

Malas la ckp.

View more

Sebab lelaki jahat?

Tak la. Tak ckp pun lelaki jahat.

View more

Tido nana oi

Yeye nak tidur ah ni.

View more

Asal nak sakit hati?

Takda pa2 la.

View more

Jangan nak layan lelaki lain sangat.

Em takda masa. Nanti sakit hati je.

View more

Ye je tak tahu.

Anon yg ask. Mana la nana tau. Em

View more

I love u? Siapa tulis tu?

Tak tau.

View more

Espiyem victim ka ni?? Hha

Tak, salah πŸ˜‘

View more

I love u

Tipu je

View more

Loading…