Ask @AminaRasif:

Aminah Rasif
Latest answers

ajar aku cara nak sailang awek orang haha

Eiii bodo nya grrr kk sorry

View more

good luck study hard

Thank you!!!

View more

baju raya awak brp helai

Skrg ni dah siap 2 helai. Tak beli lagi sbb 1/7 baru balik rumah 😞😞😞

View more

Saya ingatkan pada masa ini dalam hidup saya, saya sudah...

Sudah what?

View more

lama cuti

Seminggu tapi takdelah seminggu sangat

View more

course apa..bila daftar

Estate management hehe. dah, 24/6 hari tu. Ni nak balik rumahhhhh hahahahahahahaga

View more

nnt biasa la..good luck

Hope so. Thank you! Pray for me hehe

View more

Dapat berapa spm ?

Alhamdulillah, adalah juga hehe

View more

matrik ke..napa nangis pulak..masih dlm malaya sis πŸ˜„

Uitm. Ahaha memanglah lol. Just tak pernah je jauh2 mcam tu

View more

cik adik manis..sambung study kek mano

Perakkkkkkkkk 😭😭

View more

Sorry tho

Lol apsal?

View more

Sapa tengok descendant of the sun?

Tak

View more

Id wechat ?

Untick dulu

View more

Esok sekolah

Esok i tidooooo hahahahah

View more

Wehh kalau aku suka seseorang and then mengharap dia jadi suami aku dosa tak ehh? I really like his personality maluΒ² kucing gitu 😻 and solat tak tinggal . but I can feel he likes me too . I don't want he be my boyfriend but my husband πŸ‘Œ. Aku rasa aku ni mcm jahil jaa nak gandingkan aku ngan diaa 😭😭

Lol kau tanya pada salah orang. Idk lah wei. Aku pun takdelah tahu mendalam. Huhu sorry cant help u

View more

Are you a witch? Because whenever I look at you everyone else disappears πŸ™†πŸ™ˆ

Haishhhh sudahlahh πŸ˜’πŸ˜’

View more

awak ke yg dlm proton pesona tadi..sungguh saya terpesona bila terpandang awak

Sorry tadi dalam honda city hahaaha lol

View more

Are you a camera? Because every time I look at you, I smile πŸ˜»πŸ™ˆ

Chia chia chiaaa hahaa pandai pickupline en

View more

Oh every time I see you When I see your eyes My heart keeps fluttering Night πŸ™†πŸ˜πŸ™ˆ

Chia chiaaaa hahaha night

View more

Chia chia what that supposed to mean ?

Entahlah, wrong person nak tanya pasal ni huhu

View more

Night πŸ’•πŸ™ˆπŸŒ™

Night

View more

PAP of your recent emojis

πŸ˜”

View more

Hi πŸ™‹πŸ™ˆ

parents bagi hadiah apa

Kasih sayang huhuhu clishe kan haha

View more

Loading…