Ask @AmiraFilzah:

Almera Rara's
Latest answers

Sayang lagi dekat ex?

Dak. kalau jumpa rasa nak pijak. Haa marah ni marah. 😠

View more

next time jgn upload video hq sgt kat ig paham?

Laa, wifi hang yang lembab salahkan aku pulak.

View more

sapa mntk ptus?

Dia. πŸ‘Š

View more

Sayang , when is your birthday ?

Amboi, call me sayang but don't know my birthday. πŸ˜‘

View more

hari tu dah getback , lani putus balik ka dgn zul?

Ha, dah putus. 😌

View more

dengaq kata oqg tuh dah get back?

Diam.

View more

hii kak

Yes. ☺

View more

i sengaja created acc ni sbb nak keep in touch with you crush .

Seriously? Thank you. πŸ˜‚

View more

Takpe . Nanti keluar dgn saye , saye jadi mata awak . (=

Em sweet.

View more

awat lak bknnya zina pon

Taktau lah. Nak jawapan sahih pi tanya ustaz.

View more

tengok blue dosa dak

Berdosa laaaaaaaaaa. πŸ˜’

View more

Awak cantik kalau tk pakai spec . (=

Haah kan? Tapi saya rabun. Kena pakai jugak. πŸ˜”

View more

What is the weirdest scar you have and how did you get it?

Jatuh longkang. πŸ˜‘

View more

If you could be invisible for one hour, where would you go and what you would you do?

I will go to his house and get to know his life, attitudes, behaviour.

View more

tau lha .. aku dh abaq aku suka hg .. hg pon suka aku .. tapi aku was2 dgn hg .. hg paham dak ? ni contoh aku la .. aku kenai hg pon dak .. -_-

Laa awat tak gtau awai. Mana nak faham. Okay ceni, ni kisah hg ka? Kalau aku jadi pompuan yang hg dok ligan tu, aku em aku akan cuba buat hg caya dgn aku. Kalau hg ragu gak dgn dia, hg noob la. Mau tapi ragu. Baik tak payah.

View more

Aku suka hg , aku nak kan hg tp aku was2 dgn hg . hg nk wtp ?

Dak lani aku tau tak hang suka aku? πŸ˜…

View more

tadi nmpk awak jalan sorang kat kantin .. laju sgt nak pi mana ?

Haha. Lewat pi kelas la. Lalu kot kantin. Shortcut.

View more

What if orang dah tak percaya you?

Hmmmm. πŸ˜” Susah nak jawab.

View more

weh fiza lapaq tomyam jom marina jom ..

Takmau la. Dah malam. Lain kali na.

View more

What if dia cop kita desperate sis ?

Then you should stop. πŸ˜‚

View more

Oh ya ? tapi sis dia ta layan i . then what should i do ?

I nak bagi nasihat pun i tak pandai sebab i'm in the same boat as you. πŸ˜‚

View more

Salam sis na tanye , kita perempuan takpe ke kalau kita start convo and kejar lelaki ? Thanks . 😘

Waasalam. Takpe sis, pendapat i kalau you betul sukakan dia takpelah you tunjuk effort sikit. Tapi guna cara yang betul, jangan terlebih sangat. Nanti you pulak dapat malu. πŸ˜‰

View more

myra bila nak kapel dgn aku..

Uii, dak kot. Tak kenal lah. πŸ˜…

View more

Do you have crush on someone?

Nope, because i'm waiting for someone.

View more

What if someone you love suddenly changed after he/she promise to stay with you?

I've no idea. Emm, maybe i will make him to love me back as before. If nothing change after i fight for him, maka dengan itu saya berundur. Redha. ☺

View more

Loading…