Ask @AmiraSyazwana:

sambungan .. saya cuma nak mengadu , saya tertekan sgt , mungkin ini bukan rezeki saya , rezeki saya akan dtg , saya reda , saya hrap awak baca dan balas supaya saya rasa lebih dihargai ahahaha. saya tgk awak ni seorang yg soft , says tertarik dgn cara awak melayan asks , saya perempuan hehe

hai dear im so sorry i tak perasan i baru baca luahan hati awak. its okay dear result awak tu tak teruk pun! janganla rasa down sangat chill ni pt3 ja. i like your efforts!! teruskan struggle untuk spm nanti k. maybe masa pt3 awak takdapat nak capai target tapi who knows spm nanti your result bagus gila? dont feel sad. dont cry anymore k? ♥️💖 lepasni nak luah pape luah ja k 😉☺️

View more

Next