Ask @AmyzaIreisya:

describe pah

syrfhnsr
pah ohmaigod! rindu awak sangat. rindu nak peluk hg, rindu nak dgr kata kata semangat hg. rindu nak dgr nasihat hg, rindu nak gossip. rindu nak cita semua benda kt hg. kita kenal since form1 n tk pernah gaduh. tu Allah bagi persahabatan kita baik je alhamdulillah hahahah. awak pandai gila paduuu ohhh, baik pastu suka tolong orang, haaaa thats why i syg u. if ada apa apa, cita je kat hg, ngadu je kat hg, u always there when i need u. i sayang u la. hg pegi dri cnvent rasa mcm ya Allah menangis aku weh. hg suka pujuk aku bila aku nangis haaa tu yg aku sayang hg. hg faham aku. thanks awak. jaga diri kt sana. dont ever ever lupa kami taw sahabat. semoga persahabatan kita kekal jannah amin. loveyou 💕💕

View more

describe tobek

Mohd Haikal
erm hai haikal hahaha kawan since sekolah rendah aku. dulu tk hensem, sekarang hensem dah kahkahkah. dulu hg memg nakal gila rasa nak sepak je. skrg ni mesti dh dewasa so tk nakal dh kot. aku tahu hg act baik orgnyaa haaa 😆😆 semoga berjaya dlam spm amin. jgn lupa akuu!

View more

Amyza describe raja comel

kunaj
raja? uhuuuuuu hai raja. ermm rapat dgn dia ni dh lama act sebab tun teja kan? sama haaa. pastu ths year sama kelas pulak wuish lagi syok . raja ni pendek orgnya sama la mcm i boleh geng hahaha. baik sebenarnya hg ni. paling penting sangat memahami. i still remember when kami cita pasal tutttt time tggu ayah hg dtg. bila dpt cita kt hg, rasa mcm wuish hg memang caring hahaha. comel mcm i pulak tu hahahaha paduuuu act 😊😊 loveyou!

View more

Describe faqihah dulu

hai qiah gedik, ehem bismillah hahaha. i really miss u. erm kita kenal since form1 weh, for sure kami sayg hg. pastu masuk form3 tk serapat time form1 and form2. dulu kita mcm belangkas kot. tk pe la yg pasti awak tetap sahabat saya. erm selama kami kenal hg, hg memg baik weh, suka bagi semangat kt kami if kami jatuh, suka bagi nasihat, hg dh mcm kakak kami hahaha. erm yg pling pentig hg memg kaki tidur hahaha. pastu suka cerita byk kali, hg pemalu act tpi kalau org kenal hg, faham hg, ermm sebenarnya qiah ni byk cakap. hg pandai maths haaa, rajin ajar saya kat ws. hihi. qiah kalau bab makan, no 1 eh? hahaha. hg suka dgr masalah org haaa. hg seorng yg kuat i knw u well. thanks sebb stay dgn saya. semoga kita berjaya sama sama amin. semoga persahabatan kita sampai jannah amin. loveyou sahabat 💕

View more

hg blnja hg lah byar klau aku yg byar semak je bwak hg hahahahahhahaa

jangan nk ngada eh hahahaha. weh tadi pi the store tak ada beg tu wrna dia :(

View more

Next