Amyza.
Latest answers

What's the first thing you notice in a person of the opposite gender?

height lol

View more

Hi 😬

Lol hi :)

View more

What question do you ask yourself a lot?

can I be like others to get straight A's in spm?

View more

What makes you angry?

bila orang tipu aku

View more

Who do you trust more, your friends or your parents?

parents for sure

View more

What is your one major weakness?

when I see someone is crying, I will crying too Idk why lol

View more

Do you like to dance?

yes lol

View more

What was your most awkward moment?

bila taknak jumpa orang tu tapi terjumpa pulak hahaha

View more

Are you scared of the dark?

yes :'(

View more

How many times a day do you look at yourself in the mirror?

Lol tak terkira hahah

View more

hai awak saya tgh sedih ni. awak ada tk utk saya? πŸ˜”

awak sedih? kenapa awak sedih ni? inshaAllah saya ada :')

View more

What color toothbrush do you have?

pink πŸ™Š

View more

What habit that others have annoys you most?

asking the stupid questions lol

View more

If you have friends coming over, what would you cook?

i will make cake for them lol

View more

describe pah

syrfhnsr

pah ohmaigod! rindu awak sangat. rindu nak peluk hg, rindu nak dgr kata kata semangat hg. rindu nak dgr nasihat hg, rindu nak gossip. rindu nak cita semua benda kt hg. kita kenal since form1 n tk pernah gaduh. tu Allah bagi persahabatan kita baik je alhamdulillah hahahah. awak pandai gila paduuu ohhh, baik pastu suka tolong orang, haaaa thats why i syg u. if ada apa apa, cita je kat hg, ngadu je kat hg, u always there when i need u. i sayang u la. hg pegi dri cnvent rasa mcm ya Allah menangis aku weh. hg suka pujuk aku bila aku nangis haaa tu yg aku sayang hg. hg faham aku. thanks awak. jaga diri kt sana. dont ever ever lupa kami taw sahabat. semoga persahabatan kita kekal jannah amin. loveyou πŸ’•πŸ’•

View more

describe tobek

Mohd Haikal

erm hai haikal hahaha kawan since sekolah rendah aku. dulu tk hensem, sekarang hensem dah kahkahkah. dulu hg memg nakal gila rasa nak sepak je. skrg ni mesti dh dewasa so tk nakal dh kot. aku tahu hg act baik orgnyaa haaa πŸ˜†πŸ˜† semoga berjaya dlam spm amin. jgn lupa akuu!

View more

kenal lagi aku ? @AmyzaIreisya

Mohd Haikal

kenal sengal hahahaha πŸ‘ŠπŸ‘Š

View more

Amyza describe raja comel

kunaj

raja? uhuuuuuu hai raja. ermm rapat dgn dia ni dh lama act sebab tun teja kan? sama haaa. pastu ths year sama kelas pulak wuish lagi syok . raja ni pendek orgnya sama la mcm i boleh geng hahaha. baik sebenarnya hg ni. paling penting sangat memahami. i still remember when kami cita pasal tutttt time tggu ayah hg dtg. bila dpt cita kt hg, rasa mcm wuish hg memang caring hahaha. comel mcm i pulak tu hahahaha paduuuu act 😊😊 loveyou!

View more

Describe faqihah dulu

hai qiah gedik, ehem bismillah hahaha. i really miss u. erm kita kenal since form1 weh, for sure kami sayg hg. pastu masuk form3 tk serapat time form1 and form2. dulu kita mcm belangkas kot. tk pe la yg pasti awak tetap sahabat saya. erm selama kami kenal hg, hg memg baik weh, suka bagi semangat kt kami if kami jatuh, suka bagi nasihat, hg dh mcm kakak kami hahaha. erm yg pling pentig hg memg kaki tidur hahaha. pastu suka cerita byk kali, hg pemalu act tpi kalau org kenal hg, faham hg, ermm sebenarnya qiah ni byk cakap. hg pandai maths haaa, rajin ajar saya kat ws. hihi. qiah kalau bab makan, no 1 eh? hahaha. hg suka dgr masalah org haaa. hg seorng yg kuat i knw u well. thanks sebb stay dgn saya. semoga kita berjaya sama sama amin. semoga persahabatan kita sampai jannah amin. loveyou sahabat πŸ’•

View more

baguslah kenal aku hahahaha

tasha

rindu awaks hahahahah

View more

hallu kenal tk siapa ni ?

tasha

hai syg hahahaha

View more

hbis hg beli wrna apa hg jgn nk mnipu tkde aku bru beli je smlam dkt kdai tu eeeee

tk beli lagi weh. tak, ni kat dlm the store hahahahhah

View more

Do you have a lot of respect for vegetarians?

tak makan sayur lol

View more

hg blnja hg lah byar klau aku yg byar semak je bwak hg hahahahahhahaa

jangan nk ngada eh hahahaha. weh tadi pi the store tak ada beg tu wrna dia :(

View more

amyjaaa bila nak blnje i shopping hehehee

hahaha shopping? bila bila? jom saya belanja, awak bayar

View more

Loading…

Ask @AmyzaIreisya:

About Amyza.:

Keep smiling :)

Taiping