Ask @Ardxlina_:

Kadang aku tertanya tanya, ada ka orang yang nakkan aku. Aku ni seorang yang bosan , cantik pun biasa biasa ja. Srsly talk aku rasa macam takda yang menarik pun tentang aku. Ada ka orang nakkan aku? Yaa, aku pernah 'berkawan rapat' dengan lelaki tapi Tak tahan lama sebab aku membosankan. Hm

hey baby i hope you have a nice day today okay💕 i dont know who you are where you from but i want to tell you something. you are special okay so special. ofcourse ada orang nak kau and its your jodoh my dear. let’s just stay simple and ugly because truly men will come to see your flaws and cover your flaws with his and accpt the way you are and love u no matter what. that will be perfect. my dear sabarlah oneday ada lelaki yang akan nampak cantik kau dkt mna prngai menarik kau dkt mna dia akan notice babe just trust me okay you will find one soon dont worry 💕🖤

View more

Next