Ask @Asrxnx:

Buat apa doh kau.. Tak tidur lagi ni

Takleh tidur :(

View more

Midnight walk or midnight ride?

None...

View more

Dulu you sayang, sekarang you benci...If you pergi takpa you ada org lain, I sorang-sorang jew :') Sakit :')

Eleh

View more

Dare: Tell us your bf or crush name😏

Ala senang sangat. Next?

View more

Can anyone reply me something to make me feel better? 😥

Hey there! If you have a really bad day, remember that it's just a bad day not a bad life. Chin up bro/sis 😊 . Don't overthinking too much and just think positive. Hope that you will be okay. Alright ? ☺ Have a nice day 🌸🍃

View more

I wish you success in your life😊😊💖💖💕💕

mimi
Thank you and same goes to you :) goodnight mimi!

View more

Sometime ade benda yg rasa malas sgt nk buat or teruskan , x kisahlah demi diri sendiri atau jaga hati org lain . Saya harap kamu semua kuat 💪 its really tiring .

Thank you. Saya pun harap awak kuat :)

View more

Tips untuk calm diri bila rasa sedih ? 😌😅

Syara
Nangis puas2 :))

View more

Cari kemanisan dan kesenangan dlm hidup disebalik kepahitan dan kesusahan . Ingat syukur , syukur itu cukup 👌💕

Dan sabar itu perlu ada untuk mencari kemanisan dan kesenangan dalam hidup :) btw thank you!

View more

Nobody perfect , don't try so hard to make people love u . Live your life and be free be yourself 💖

Yup! Thanks and goodnight :)

View more

🔰 *Tausiyatul Qulub* 🔰 🎈"Apa yang membuatmu sedih gundah-gulana? 🎈Jangan terlalu cepat berburuk sangka kepada ALLAH, 🎈Kerana kamu tidak tahu apakah ALLAH sedang menyiapkan sesuatu yang lebih baik atau ingin mengangkat darjatmu dari hamba-hambaNYA yang lain." *[ Habib Munzir Al-Musawa

Terima kasih :) goodnight!

View more

cerita kan satu kisah sedih dalam hidup korang yg korang tak bole lupakan sampai hari ni :-)

About 2months ago rasanya my friends and i pegi kedai makan nasi ayam. Kitorang tak tahu pun ex senior ada kerja kat situ sebab order makan dengan orang lain nak bayar dengan orang lain. Tengah dia duk kira tu ttibe dia tanya''belajar kat xxxx ke?'' cam pelik lah sebab kitorang tak kenal pun dia ni tapi dia cakap kenal sebab dia kenal sorang my friend ni. Masa tu tak ramai orang so dia pun duduk lah sekali borak2 semua. Dia nasihat''belajar lah elok2 mana tahu ada rezeki dapat belajar jauh'' sebab kitorang dah biasa dapat nasihat macamni so iyee kan jelah+cakap lah thanks. Masa nak balik tu dia suruh kirim salam dekat sorang teacher ni.
7/9/2017 : 2am
Kitorang dapat tahu dia meninggal. Accident kereta dengan treler. Arwah accident dengan his friend. And dua2 meninggal. Yup kitorang rasa terkilan sebab sampai ke harini salam untuk teacher tu tak disampaikan.

View more

🔰 *Tausiyatul Qulub* 🔰 🎈"Lakukanlah satu pekerjaan yang ringan dan mudah, 🎈Tetapi ganjarannya sangat besar di sisi Allah سبحانه وتعالی, 🎈Iaitu tidak menyakiti hati manusia lain dan berusaha memberikan kebahagiaan kepada mereka." *[ Habib Ali Zaenal Abidin Bin Abu Bakar Al-Hamid ]*

Thank you :)

View more

Quote?

MuhammadAiman
When one door of happiness closes, another opens, but often we look so long at the closed door that we do not see the one that has been opened for us

View more

lgfi - you're good ✌

àfiq
Nope

View more

💡 Be the change that you wish to see in the world.

Thank you for the warm words :) goodnight!

View more

CONFESS SOMETHING?

I wrote this letter to numb your pain
Cause everyday I wake up I'm feeling the same
I got issues just like you got issues
I been hurt I seen scar tissue
If I showed you would you run away?
Do I gotta hide 'em for you to wanna stay?
Do I even need you?
Should I leave you?
Do I gotta be you
Just to please you?
Do I say I'm all good
When I bleed you through my heart?
Quit tearing mine apart
I shout, I swear, I get angry, I get scared
I fall, I break, I mess up, I make mistakes
But if you can't take me at my worst
You don't deserve me at my best
Look, life is about making mistakes
It's also about trying to be great, right
Do not let failure scare you away
I know you fed up, you fall, get up
It's all in us,
I can speak about cause I did it true
Ladies and gentlemen here's the exhibit
It's my life look a little closer you could see the highlight
Gold ain't always golden but I told 'em
Look at all the years
I've been waiting for a moment
Shed a lot of tears
Just to smile in the morning

View more

quotes for today ? 😊

Zurin ✨
:))

View more

I love you 💕

All of me loves all of you

View more

- سُبحان الله.💜 - الحمدلله.🌸💭 - لا إله إلا الله.💓 - اللهُ أكبر.💎💦 - سُبحان الله و بحمده.🌸💜 - سُبحان الله العظيم. 💜 - استغفر الله و أتوبُ إليه.💭💜 - لا حول و لا قوة إلا بالله.🎀💜 - اللهُم صلِ وسلم على نبينا محمد.💧💜

Syukran 🍃💕

View more

Share anything 😎😎😎

You don't have to try too hard to be lovable. If someone appreciates you, they will shower you with love & you will feel loved.

タイラ
Thank you :)

View more

Hurt lah sebab ada orang tu buat jahat kat kita hmm :') nasib ada ali hihi

View more

Next
  • 32
    Posts
  • 452
    Likes

About asr:

Then there's you ☺