Ask @Asrxnx:

Kadang rasa kerdil je nak bandingkan dengan orang yang kita minat. Huhu

Tak perlu kot rasa macamtu. Semua manusia sama je :)

View more

Hidup memang tak boleh bergurau ke wahai manusia? πŸ˜ͺ

Boleh je gurau tapi tahu limit "bergurau" tu tahap mana. Kita mana tahu kot2 dia terasa ke apa kan ?

View more

Pernah tgok KDrama? GOBLIN? mmm cerita dia caner eh? Asal aku tgok tp tak pham 😭😭😭 ke... sebab aku tak tgok episod 1...terus tgok episod 2... pstu tak pham.. mcm tu? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #tnye je #sorry if this question bothering 🐦

iza
Maybe kena tengok dari awal kot. Idk tak tengok lagi cerita tu haha

View more

macam mana eh kita nak cakap "diam" pada someone yg suka sangat bercakap ni macam 24jam takleh stop? orang baru kenal masalahnya ni πŸ˜…

" cakap diam "

View more

Can you guys please stop hntar shoutout psl BF, GF, EX, cintan cintun bgai. Rimas la. X tau ke couple tu haram. Nk sedih2 dh break buat pe? I'm sorry. But please. Take note. 😣

Sabar2. Lain kali takyah baca soalan tu okay ? Masing2 tak sakit hati

View more

Staying awake at night makes you think a lot about what has happened in your life. That always come in our minds about sad story and happy story. Who?Why?Where?What?How? It has made you think many times and there is no answer to the question until you fall asleepπŸ˜” #just copy paste 😁

Sometimes apa yang kita fikir boleh buat kita tak boleh tidur hm

View more

tksuke mkn manis ,minum manis fobia tau sbb pnh tertewas dgn kate2 manis smpai skrg broken πŸ’” #kepala_bana

Ada kaitan eh ? Takpe bagus jugak boleh elak kena macam2 penyakit

View more

I just realised that I'm everyone's second choice haha why does this hurt me so much πŸ˜‚

You are my first choice AFTER my family :)

View more

Macam mana nak hadap dengan orang yang acah2 alim tapi dalam masa yang sama dia buat jugak benda tu?

Nasihat dia. Kalau sama je haa takyah hadap. Tinggalkan je terus HAHAHA

View more

Next