Atin Fatin 박민린
Latest answers

kak atin, macam mana nak letak nama macam akak punya bias list tu?

huhu.. yg tu akak just edit photoshop tulis nma dorg. makne lain edit nama je huhu :)

View more

btw,sorry klau sya bnyak tnya :)

its ok :)

View more

Hye akq!!.sya nk tnya knp follow button sya x leh folo..even folo org lain p0n sya x leh follow..knp ye??termsk ngan blog akq skli p0n,sya x leh folo..bila tekn jer dia akn keluar cam ni '"We're sorry... We were unable to handle your request. Please try again or return a bit later".hrp leh bntu..

button kan? sebab button dear mungkin dah full .. just follow button bole follow orang cukup2 dalam 30 je.. terpaksa pakai follower widget

View more

Happy birthday, Atin - 20/3/14 :]

heheh.. thnks you so much unnie.. mian lmbat reply.. tenet sow huhu

View more

Haa tak bersambung, kita guna template designer T.T

hmmm.. template design kadang2 bloh kdang2 x boleh.. klo bole pun die kene taruk code kat dalam html blog tu.. x yh taruk kat edit template mcm classic..

View more

salam nak tanya kenapa gambar dalam blog saya yang previous dah tak keluar gambar lagi melainkan update entri baru.. jadi sign macam no entry tensen.. ; (

mungkin error.. atau app link yang dulu tu dh di delete kot.. xpa.. tapi rasanya xde paper kot just mungin error tenet je ni.. :)

View more

kak klau yg bias page tu, kalau saya guna blogskin nak letak code tu dkt mana? Saya baru guna blogskin so masih banyak yang saya tak tahu.

kalau ikutkan nak kene buat blog lagi lah.. baru boleh.. spaya x kacau code2 yang lain.. so kne buat blog baru pakai classic template :)

View more

kak atin how to this tuto? http://fatinhalid.blogspot.com/2012/06/letak-bloglink-di-profileblog-wajib_14.html semenjak blog tukar new ver. ni mmg ssh nk cari sesetengah bende

boleh terus ikut.. ohh sebab die dah jadi baru .. dah x bole.. just ikut pada step yang bahagian profile setting je

View more

kpop mana paling best? wanna ask me?

♚ PINKHEART ♔

ikut ikut citerasa masing2 .. bagi atin yang best .. BIGBANG .. :D

View more

hurm sebenarnya saya nak tanya macammana eik nak bagi Navigate Dropdown Menu #2 yg Atin buat supaya background dye takdak langsung warna putih? thanks

maksudnye nk warna putih background tu? just cari code "background:#D2B48C;" tukar ke "background:#FFFFFF;"

View more

tumpang tanya kak how to create a bias page like you? Nak code boleh.

Bukan tergantung.. Hm taktahu nak terangkan cane. Bawah tu kan ada border cm tiang kan hahaha pape jelah, nak buat border/tiang tu bersambung dengan body cane ye? maaf complicated :'(

hahaha... ehh kan code yg akak buat tu die terus sambung kan kat body..mmg dear punye x sambungkan ek kat body?? meh akak tgk balik..

View more

hai, saya ada masalah dengan float button followers. bila saya scroll ke bwh, saya tak boleh klik, tapi bila scroll ke atas balik, boleh tekan pula. tahu tak camne nak selesaikannya? dari http://madihahdaisy.blogspot.com/

maaf lmbat reply :( ..ohh maybe ad code yg x stabil...

View more

kak, cara buat ask.fm widget cantik dilihat seperti di http://www.tutorialonlineblog bagaimana?

ahhh link error :(

View more

Hi kak atin tutorial akak yg ni http://fatinhalid.blogspot.com/2013/04/tutorial-header-with-box-like-me.html mcm mane nak rapatkan dengan body ye? Tak tau nak terangkan cane :( Kalau buat border bawah tu cam tergantung tak melekat kat body. Cane eh?

tergantung? tergantung kat atas ke?? errr ka atin un x phm huu .. kompius..

View more

website xiuxiu tu dlm bhse cine ker?

yup.. tp jgn risau die x tyng bhse cina ad eng gk sikit..

View more

jadi yg automation tu ps tukarkan kepada essententials ker unnie?

maksut unnie . klo kt bukk ps die asalnye essentent . so kt kne tukr ke automation je huhu ..hmm tp unnie dh jrg wat sejak unnie dh install http://xiuxiu.meitu.com/ ni

View more

Macam mana mahu buat maam bila kita tekan gambar itu keluar cboxlah...Dia hover image...Macam blog ini --> http://www.hafidzatunnisa.co.vu/

unnie sye dh try buat yg edit style tumblr tpi step 3 tu sye tak pham lah,unnie kte suruh tukrkan kpade automation tpi sye tak jumpe plak automation tu dekt ps sye,, cam mane ea :/

iye ke? setau unnie mmg semua ps ada automation... sbb die asal ;esstentials; ..just tukar je kpd automation.. cer check balik.. klo boleh printscren . unnie tgk balik

View more

kak atin, nk tnye mcm mne nk buat gambar tu jdi HD eh? mcm fantakens amik smuanye diorng jadi kan pic tu Hd. mcm nk buat eh?

Hi do u have Ps Cs3 d/l? I lost mine :(

nope. but cs4/5/6 still same.. :)

View more

Sy guna blogskin awak , tapi sy dh edit , so die dah jadi gila , sy nak link blogskin2 awk ah ni boleh? sbb template die dah delete T_T

huhu.. its ok.. rajin edit tu yang bagus . x tau pulak sampai boleh buat awak jd stess ye huh.. ok ni http://fatinhalid.blogspot.com/search/label/skin

View more

lepas tu macam mana nak betulkan balik ? T.T ----> "assalamualaikum. kenapa ye entry saya tak keluar dekat dashbord. selalu nya keluar. Maybe orang lain pun tak nampak. benda n....."

hmmm... dont sad. x semua org yg xde entry awak klua.. sesetengh je. maybe org lama2 tu ad ag jumpe entry. ahh yg tu x boleh nk buat ape2 lah . terpaksa la kne buat blog baru. tp pada atin la. klo buat blog baru kne pakai design template. klo classic mmg x masuk la followers. tu la caranye . T_T

View more

serius.. wow nice ^__^... thanks saeng.. sp punye album ni? GD ke ZICo? so nice...

View more

Hye I've changed my link to http://screampaper.blogspot.com/ from theawesomegraphy.blogspot.com .Pls chnge it at ur affiliate section :) Thanks :*

callHanif

ok.. i check back :)

View more

Loading…