Ask @AtinFatin:

kak atin, macam mana nak letak nama macam akak punya bias list tu?

huhu.. yg tu akak just edit photoshop tulis nma dorg. makne lain edit nama je huhu :)

View more

Hye akq!!.sya nk tnya knp follow button sya x leh folo..even folo org lain p0n sya x leh follow..knp ye??termsk ngan blog akq skli p0n,sya x leh folo..bila tekn jer dia akn keluar cam ni '"We're sorry... We were unable to handle your request. Please try again or return a bit later".hrp leh bntu..

button kan? sebab button dear mungkin dah full .. just follow button bole follow orang cukup2 dalam 30 je.. terpaksa pakai follower widget

View more

Haa tak bersambung, kita guna template designer T.T

hmmm.. template design kadang2 bloh kdang2 x boleh.. klo bole pun die kene taruk code kat dalam html blog tu.. x yh taruk kat edit template mcm classic..

View more

salam nak tanya kenapa gambar dalam blog saya yang previous dah tak keluar gambar lagi melainkan update entri baru.. jadi sign macam no entry tensen.. ; (

mungkin error.. atau app link yang dulu tu dh di delete kot.. xpa.. tapi rasanya xde paper kot just mungin error tenet je ni.. :)

View more

kak klau yg bias page tu, kalau saya guna blogskin nak letak code tu dkt mana? Saya baru guna blogskin so masih banyak yang saya tak tahu.

kalau ikutkan nak kene buat blog lagi lah.. baru boleh.. spaya x kacau code2 yang lain.. so kne buat blog baru pakai classic template :)

View more

hurm sebenarnya saya nak tanya macammana eik nak bagi Navigate Dropdown Menu #2 yg Atin buat supaya background dye takdak langsung warna putih? thanks

maksudnye nk warna putih background tu? just cari code "background:#D2B48C;" tukar ke "background:#FFFFFF;"

View more

Bukan tergantung.. Hm taktahu nak terangkan cane. Bawah tu kan ada border cm tiang kan hahaha pape jelah, nak buat border/tiang tu bersambung dengan body cane ye? maaf complicated :'(

hahaha... ehh kan code yg akak buat tu die terus sambung kan kat body..mmg dear punye x sambungkan ek kat body?? meh akak tgk balik..

View more

unnie sye dh try buat yg edit style tumblr tpi step 3 tu sye tak pham lah,unnie kte suruh tukrkan kpade automation tpi sye tak jumpe plak automation tu dekt ps sye,, cam mane ea :/

iye ke? setau unnie mmg semua ps ada automation... sbb die asal ;esstentials; ..just tukar je kpd automation.. cer check balik.. klo boleh printscren . unnie tgk balik

View more

lepas tu macam mana nak betulkan balik ? T.T ----> "assalamualaikum. kenapa ye entry saya tak keluar dekat dashbord. selalu nya keluar. Maybe orang lain pun tak nampak. benda n....."

hmmm... dont sad. x semua org yg xde entry awak klua.. sesetengh je. maybe org lama2 tu ad ag jumpe entry. ahh yg tu x boleh nk buat ape2 lah . terpaksa la kne buat blog baru. tp pada atin la. klo buat blog baru kne pakai design template. klo classic mmg x masuk la followers. tu la caranye . T_T

View more

Next