Ask @AtinFatin:

Hye akq!!.sya nk tnya knp follow button sya x leh folo..even folo org lain p0n sya x leh follow..knp ye??termsk ngan blog akq skli p0n,sya x leh folo..bila tekn jer dia akn keluar cam ni '"We're sorry... We were unable to handle your request. Please try again or return a bit later".hrp leh bntu..

button kan? sebab button dear mungkin dah full .. just follow button bole follow orang cukup2 dalam 30 je.. terpaksa pakai follower widget

View more

unnie sye dh try buat yg edit style tumblr tpi step 3 tu sye tak pham lah,unnie kte suruh tukrkan kpade automation tpi sye tak jumpe plak automation tu dekt ps sye,, cam mane ea :/

iye ke? setau unnie mmg semua ps ada automation... sbb die asal ;esstentials; ..just tukar je kpd automation.. cer check balik.. klo boleh printscren . unnie tgk balik

View more

lepas tu macam mana nak betulkan balik ? T.T ----> "assalamualaikum. kenapa ye entry saya tak keluar dekat dashbord. selalu nya keluar. Maybe orang lain pun tak nampak. benda n....."

hmmm... dont sad. x semua org yg xde entry awak klua.. sesetengh je. maybe org lama2 tu ad ag jumpe entry. ahh yg tu x boleh nk buat ape2 lah . terpaksa la kne buat blog baru. tp pada atin la. klo buat blog baru kne pakai design template. klo classic mmg x masuk la followers. tu la caranye . T_T

View more

Next