Ask @AtinFatin:

Atin Fatin 박민린
Top answers

Btw, sekolah mana ye ? ^^

callHanif

SMK Sri Gading

View more

Seriously duduk BP ? :O *amazed* kita ingat awak ni duduk KL ^^

callHanif

huhu dah setahun dok BP , tapi kenangan byk kat KL :) .

View more

Saya ada credit awak dbhg credit saya. Tengoklah ! Tengoklah ! :) mwehehe

callHanif

oh terima kasih :) .

View more

Bila agaknya kita boleh jumpa ya ? :D Saya terujaaaa nak jumpaa awk

callHanif

huhu saya tak biasa keluar .. sebab takut jalan raya kat sini LOL -.-

View more

Saya betul-betul bangga dengan awak *depakan tangan*

callHanif

bangga kenapa? XD

View more

Impian dan azam baru untuk tahun baru,2013 ?

gadischubby__

impian , nak kumpul duit pergi korea.. klo x boleh .. try g concent je haha.. azam, klo dpt masuk U . akan terus berusa seterus dan seterusnya LOL :D

View more

"Yes sir.. i'm one of a kind".. Apakah tajuk lagu tersebut ?? Cuba teka.. :D

gadischubby__

LOL? dear pun nk main2 pulak teka teki? haha.. hmm ape ek? ape ek>> haha "G-Dragon one of a kind" XD

View more

Happy birthday, Atin - 20/3/14 :]

heheh.. thnks you so much unnie.. mian lmbat reply.. tenet sow huhu

View more

tolong buatkan cod untuk billy mp3 lagu Exo-Growl boleh? Kalau takde apa2 lagu Exo pun boleh. pleaseee??

Bila tarikh lahir korang ? Cer share , nak kumpul duit nk beli hadiah nih ;3

SuperGirl

huhu 20 mac ni.. :D nak kasi hadih? boleh je XD

View more

akak,camne nak buat blogskin sendir erk??kalau buat blogskin sendiri,lagi bagus sebab tak payah gune blogskin orang lain,kan kan??berilah tutor sikit

Akak, nak request tuto buat header bersambung dengan body untuk blogskin. :3

031212 ❤

Akak Camne Nak Cari Background ask fm tuh ? :) .

background yg akak pakai ni ke?

View more

xpe aten....kita fham..bebila ada msa tlng bwt ye...xpe kite tnggu,hehe terima kasih bebanyak

maaf la atin kite mmg x pnh guna la..bley wt tuto x???plzzz thnx a lot dear

yg label tu ek?? insyaalah ko xde papae atin akan cuba buat tuto.. tp x tentu masanya :(

View more

Apa kenangan pahit yg awak takboleh lupa sampai sekarang ? Cer share :)

SuperGirl

kawan makan kawan ... Dulu sering di buli... Sekarang masih ingt lagi siapa yang lakukan pada saya -.-

View more

Mention someone always make you happy ?

SuperGirl

1. My mom 2. My Dad 3. my brother. :)

View more

contoh nya di http://fatinhalid.blogspot.com/search/label/skin yg tulisan yg boleh hypelink tu....sy mencari tutorial yg itu....

ohhh!! itu tajuk untuk label.. kan ade kat new post awk.. huhu kat tepi tu ade tulis label kan? ha tu la . klo x phn gk bru bg tau nnti atin cube buat tuto.

View more

awak. nak tanya, tutorial Cute Bias List #2 awak kan,leh renovate jadi boleh click ? means bila click kat list tu terus pergi kat blog bias tu ? boleh tak ? :D

ohh... bole2.. nanati atin akan add kat tuto tu k :D

View more

kpop mana paling best? wanna ask me?

♚ PINKHEART ♔

ikut ikut citerasa masing2 .. bagi atin yang best .. BIGBANG .. :D

View more

Sy guna blogskin awak , tapi sy dh edit , so die dah jadi gila , sy nak link blogskin2 awk ah ni boleh? sbb template die dah delete T_T

huhu.. its ok.. rajin edit tu yang bagus . x tau pulak sampai boleh buat awak jd stess ye huh.. ok ni http://fatinhalid.blogspot.com/search/label/skin

View more

lepas tu macam mana nak betulkan balik ? T.T ----> "assalamualaikum. kenapa ye entry saya tak keluar dekat dashbord. selalu nya keluar. Maybe orang lain pun tak nampak. benda n....."

hmmm... dont sad. x semua org yg xde entry awak klua.. sesetengh je. maybe org lama2 tu ad ag jumpe entry. ahh yg tu x boleh nk buat ape2 lah . terpaksa la kne buat blog baru. tp pada atin la. klo buat blog baru kne pakai design template. klo classic mmg x masuk la followers. tu la caranye . T_T

View more

Hye I've changed my link to http://screampaper.blogspot.com/ from theawesomegraphy.blogspot.com .Pls chnge it at ur affiliate section :) Thanks :*

callHanif

ok.. i check back :)

View more

apa tajuk lagu blog kak atinn ?

HFaresha

2bic - promise you :)

View more

Loading…