Ask @AtinFatin:

Impian dan azam baru untuk tahun baru,2013 ?

gadischubby__
impian , nak kumpul duit pergi korea.. klo x boleh .. try g concent je haha.. azam, klo dpt masuk U . akan terus berusa seterus dan seterusnya LOL :D

View more

maaf la atin kite mmg x pnh guna la..bley wt tuto x???plzzz thnx a lot dear

yg label tu ek?? insyaalah ko xde papae atin akan cuba buat tuto.. tp x tentu masanya :(

View more

Apa kenangan pahit yg awak takboleh lupa sampai sekarang ? Cer share :)

SuperGirl
kawan makan kawan ... Dulu sering di buli... Sekarang masih ingt lagi siapa yang lakukan pada saya -.-

View more

awak. nak tanya, tutorial Cute Bias List #2 awak kan,leh renovate jadi boleh click ? means bila click kat list tu terus pergi kat blog bias tu ? boleh tak ? :D

ohh... bole2.. nanati atin akan add kat tuto tu k :D

View more

lepas tu macam mana nak betulkan balik ? T.T ----> "assalamualaikum. kenapa ye entry saya tak keluar dekat dashbord. selalu nya keluar. Maybe orang lain pun tak nampak. benda n....."

hmmm... dont sad. x semua org yg xde entry awak klua.. sesetengh je. maybe org lama2 tu ad ag jumpe entry. ahh yg tu x boleh nk buat ape2 lah . terpaksa la kne buat blog baru. tp pada atin la. klo buat blog baru kne pakai design template. klo classic mmg x masuk la followers. tu la caranye . T_T

View more

Next