Ask @AuniSalehan:

describe fatinnn hehe

weh geli lah fatin , aten sudahhh . hehehehe nama dia fatin izzati masturi dia ni kan bukan nak hotkan nama bapak dia pebenda ntahhh hahahhaha dia ni kan mulut kepohhh gile babi siaa aku rasa macam nak lempang je bila dia gelak dia ni manja gedik plusss ngegadaa dia kan tak reti nak lintas jalan kalau nak lintas kan dia mesti pegang tangan aku pebenda entah dia sejak pakai tab3 makin maju whuuu kalau tak dulu kemain lembab gilee hahahaha dia kan gedik kalau tangan dia kena gigit nyamuk mulalah hulur kat aku suruh garukan pebenda ntahh dah ahh ajet cute panggil sepit tu cepit fuck ahh hahhahha dia ni putih gebu chot lawa rambut cantik aku taktahu lah ape lagi tak cukup dengan dia ni sampai dia selalu ngeluhhh babi betul ahh dia ni berat tak sampai 50 nak kecohh gile babi banggang hahahahha dia ni pandai akaun wehh rajin gile belajar satulagi bajet gile mementang banyak fans budak bawah buto ahh aten dia kan anak mak susah nahh nak ajak keluar T.T aku teringin nak keluar dengan aten nd for the last aku sayang aten gile gile walaupun dia ngegada gedik puaka sial dan yang sama waktu dengan nyaaaaaaaaa ! Ilove atennn

View more

nak gak ah. describe killa hihi

gedik :b killa ni kan comel gile cantik skinny lawa auni adore dia ni hehehhee malu ahhh killa cantikkkk baik gile pulakkk tu walaupun tak rapat hmmm hmmm killa punya gambar semua lawa lawa muka ayuuu je pehhh auni jelesss T.T auni harap one day nanti auni rapat dengan killa kbyee maluuuu

View more

describe auni

auni ni comel sebenarnya hukhuk lawa muka tak bersih gemuk tapi semua orang sayang pluss suka badan dia ni sebab empuk katanya aida pernah gigit lengan dia sampai lembam and dia nangis masetu hmmm dia ni takbiasa dengan orang baru dia ni susah nak marah tapi pendendam dia ni susah gile nak mampos minat budak lelaki aku rasa dia ni lesbian hahahhaha dia ni setia sebab dia susah nahh nak terpikat dengan lelaki dia cepat merajuk ngegada manja tapi dia bertanggungjawab kot lahh dia ni boleh bawa bincang suka dengar masalah orang tapi dia ni degil ego tinggi entah banyak ahh sifat mazmumah dia ni hmm dia still sayang azim okayy byee

View more

describe amira hafiz :)

mira hafiz ni serius ahh dulu mase aku form 1 aku tak suka dia dengan geng dia menyampah benci gile lahhh sebab diorang ni belagak sangattt ! hahahhaha then mase form 2 mira masuk asrama and start tu kitorang kenal dia ni baik gile sebenarnyaaaa dah lah tong teng sumpah dia ni tak belagak even dia pandaiii plusss kaya gileeee dia ni tak berkira punnn dengan kawan kawan diaaa tahun lepas kitorang satu dorm tahun ni satu kepala lol dari dulu kitorang macam ni dia ni lawa tinggi kurus tapi aku tak faham apa masalahnyaa dia still nak diet manusiaaa hahahahha papepun mira ni baik wehh serius ahhh aku sayang dia siaaa T.T

View more

Diskeraib Tasha izlin boleh Auni yg comels ? heheheh xp

Heehehehe tasha ni junior auni form 1 dia ni comel tauuu muka dia omell tauuu dia baik peramahhhh sangatt auni suka diaaa hahahahaha dia pendek sebab dia form 1 heheheheehe kbyeee taktahuuu nak describe ape lagi yang penting tasha baik comel lenkali tegur lah auni kat sekolahhh :*

View more

Describe TFL

guru kelas aku first cina dia ajar math pehh sumpah first time aku faham math heheheh dia baik gile wehhh sabar je ajar aku yang lemau gile ni hehehhe dia baikkkkkk cakap pelat aku taktahu lah ape yang dia reti cakap bi pelat bm pelat cina je kot dia tahu rambut dia macam kwang sooo hahahahhaha kereta dia baru wehhh admire aku sayang dia walaupun dia bawa halia hahhahahha kbyee love TING FANG LING xoxoxo

View more

describe mok in many many many many many words. hee

mok ni kan bapak ahh korang taktau perangai sebenar dia . dia ni berpura pura je sebalik muka baik dah comel dia tapi sebenarnya kan dia ni saiko gile dahlahh tak reti masak tahunyaa arah arah aku je pehh benci siaa tapi dia suka jemur baju hehehehhe aku sayang mok tau sayang gile dia selalu ada masa aku frust semua benda pasal aku dia tahu mok ni kan dia perhatikan semua benda dia kan tahu pasal semua benda tauuu dia ni stalker budak hot syasyaohh dengan chah hahahhahaha lastly aku sayang mok sangat sangat wehhh takpernah dapat kawan best macam dia ni kitorang selalu tidur sama sama hmmm aku sayang mokkk hehehehhe bye malu lahh

View more

desc una

husna razali si hr yang annoying nak mampos wehh act aku taksuka dia tau sebab dia belagak nak mampos tapi tahun lepas aku satu dorm pluss katil atas bawahh hahahahha sebenarnya dia takdelah annoying mane biasa biasa je hehehehhe dia ni baik sebenarnyaa tapi dia gedik dengan jantan hahahhaha semua jantan dia nak lol dia sweet tau sebenarnya dia pernah buatkan aku vid sahabat pluss dia selalu bagi aku nasihat tulis dalam buku aku tapi tapi tapi bila aku tanya dia buat bodo je kayy takpe una hehhehehe tahun ni pulak kitorang sebelah dorm hahahah buddyz sesame jugakk pehhh rindu buddyz T.T

View more

Next