Ask @AuniSalehan:

cha 차
Top answers

describe fatinnn hehe

weh geli lah fatin , aten sudahhh . hehehehe nama dia fatin izzati masturi dia ni kan bukan nak hotkan nama bapak dia pebenda ntahhh hahahhaha dia ni kan mulut kepohhh gile babi siaa aku rasa macam nak lempang je bila dia gelak dia ni manja gedik plusss ngegadaa dia kan tak reti nak lintas jalan kalau nak lintas kan dia mesti pegang tangan aku pebenda entah dia sejak pakai tab3 makin maju whuuu kalau tak dulu kemain lembab gilee hahahaha dia kan gedik kalau tangan dia kena gigit nyamuk mulalah hulur kat aku suruh garukan pebenda ntahh dah ahh ajet cute panggil sepit tu cepit fuck ahh hahhahha dia ni putih gebu chot lawa rambut cantik aku taktahu lah ape lagi tak cukup dengan dia ni sampai dia selalu ngeluhhh babi betul ahh dia ni berat tak sampai 50 nak kecohh gile babi banggang hahahahha dia ni pandai akaun wehh rajin gile belajar satulagi bajet gile mementang banyak fans budak bawah buto ahh aten dia kan anak mak susah nahh nak ajak keluar T.T aku teringin nak keluar dengan aten nd for the last aku sayang aten gile gile walaupun dia ngegada gedik puaka sial dan yang sama waktu dengan nyaaaaaaaaa ! Ilove atennn

View more

Kak auni comel tapi kita lagi comel wakaka

elehhhh yekeeeee ? auni comell ahhh lol

View more

What is your favorite pic of yourself?

Amek ni pastu gi main jejauhhhh btw aku sayanggggg dioranggg xoxoxo

View more

muehehe amekkaw

nani soalan lastttt yang describe semua aku jawab esokkk . goodnight sayanggg rindu korangggg

View more

nak gak ah. describe killa hihi

gedik :b killa ni kan comel gile cantik skinny lawa auni adore dia ni hehehhee malu ahhh killa cantikkkk baik gile pulakkk tu walaupun tak rapat hmmm hmmm killa punya gambar semua lawa lawa muka ayuuu je pehhh auni jelesss T.T auni harap one day nanti auni rapat dengan killa kbyee maluuuu

View more

describe auni

auni ni comel sebenarnya hukhuk lawa muka tak bersih gemuk tapi semua orang sayang pluss suka badan dia ni sebab empuk katanya aida pernah gigit lengan dia sampai lembam and dia nangis masetu hmmm dia ni takbiasa dengan orang baru dia ni susah nak marah tapi pendendam dia ni susah gile nak mampos minat budak lelaki aku rasa dia ni lesbian hahahhaha dia ni setia sebab dia susah nahh nak terpikat dengan lelaki dia cepat merajuk ngegada manja tapi dia bertanggungjawab kot lahh dia ni boleh bawa bincang suka dengar masalah orang tapi dia ni degil ego tinggi entah banyak ahh sifat mazmumah dia ni hmm dia still sayang azim okayy byee

View more

Describe tv3

tahi lahh aku dahlama tak tengok tv aku benci tv3 sebab iklan lama sangat

View more

describe amira hafiz :)

mira hafiz ni serius ahh dulu mase aku form 1 aku tak suka dia dengan geng dia menyampah benci gile lahhh sebab diorang ni belagak sangattt ! hahahhaha then mase form 2 mira masuk asrama and start tu kitorang kenal dia ni baik gile sebenarnyaaaa dah lah tong teng sumpah dia ni tak belagak even dia pandaiii plusss kaya gileeee dia ni tak berkira punnn dengan kawan kawan diaaa tahun lepas kitorang satu dorm tahun ni satu kepala lol dari dulu kitorang macam ni dia ni lawa tinggi kurus tapi aku tak faham apa masalahnyaa dia still nak diet manusiaaa hahahahha papepun mira ni baik wehh serius ahhh aku sayang dia siaaa T.T

View more

desc Nur Fatin

Nopa ehhh ? Tak sempat nak rapat :( sebab mase aku baru masuk asrama dia dah keluar :( tapi serius nopa baik dia selalu hantar makanan kat buddyz tak pernah lupa buddyz kalau kau still ada mesti besttt wehhh :')

View more

describe guard hostel tahun lepas :)

Syahir Hamidon

huwaaaaaaaaaaa aku tak ingat dokkkk hahahahha makcik yang aku buat dia nangis tu ke ? hahahahaha

View more

Hey kakak Cantek + Hott !! :)

hi nahhh *hulur kopiko

View more

Diskeraib Tasha izlin boleh Auni yg comels ? heheheh xp

Heehehehe tasha ni junior auni form 1 dia ni comel tauuu muka dia omell tauuu dia baik peramahhhh sangatt auni suka diaaa hahahahaha dia pendek sebab dia form 1 heheheheehe kbyeee taktahuuu nak describe ape lagi yang penting tasha baik comel lenkali tegur lah auni kat sekolahhh :*

View more

desc org yg kau paling benci. essay plis

okayy aku benci aqilah hasya abdul razak sebab hahahhahaha semua orang tahu sebab nya ape bukan ape tau dia tu annoying nak mmpos aku benci dia dahlah suka bebel pehh fakkk dia kan isteri ustaz sebabkan dia lah tika kena share jawatan ajk dengan dia bodo betul atas alasan dia takdapat jadi ajk so ustaz tambah jawatan baru semata mata untuk diaa bodo siaa dia ni suka nahh lepak pejabat asrama lelama memang banggang petala 100000 pastu kann nanti balik lambat lepastu time maghrib lepak tepi longkang dengan sesi petang bodo siaa dia tu harap je kelas anggerik pehh dia suka semak dalam hidup aku and aku benci sangat sialll tapi kan aku pernah terbaca diari dia aku jumpa hahahahahahahhahahahahahha pmmpos dia aku kan pernah penuhkan baldi mandi dia penuh dengan air lepastukan dia pehh bebel siaa hempas pintu bhaii garang whuuu kesah pulak aku dan yang paling aku takboleh terima hakikat bila zati saje acah acah suruh aku stay satu dorm dengan dia wth siall aku benci dia tahu takkk masatukan mase nak balik last year boleh pulak dia naik katil aku kata nak lepak blablabla fakkk siaaaaa pastu aku cakap aku nak angkat barang lepastu aku lepak dorm sebelah dengan mok siap makan biskut kitorang sembunyikan selipar kitorang dalam dorm tu ahahahhaha semata mata nak lari dari qila hahhahaha lastly aku taknak satu dorm dengan dia tahun depan dan kalau dapat aku nak pindahhhhhhhhhh !

View more

Describe TFL

guru kelas aku first cina dia ajar math pehh sumpah first time aku faham math heheheh dia baik gile wehhh sabar je ajar aku yang lemau gile ni hehehhe dia baikkkkkk cakap pelat aku taktahu lah ape yang dia reti cakap bi pelat bm pelat cina je kot dia tahu rambut dia macam kwang sooo hahahahhaha kereta dia baru wehhh admire aku sayang dia walaupun dia bawa halia hahhahahha kbyee love TING FANG LING xoxoxo

View more

describe mok in many many many many many words. hee

mok ni kan bapak ahh korang taktau perangai sebenar dia . dia ni berpura pura je sebalik muka baik dah comel dia tapi sebenarnya kan dia ni saiko gile dahlahh tak reti masak tahunyaa arah arah aku je pehh benci siaa tapi dia suka jemur baju hehehehhe aku sayang mok tau sayang gile dia selalu ada masa aku frust semua benda pasal aku dia tahu mok ni kan dia perhatikan semua benda dia kan tahu pasal semua benda tauuu dia ni stalker budak hot syasyaohh dengan chah hahahhahaha lastly aku sayang mok sangat sangat wehhh takpernah dapat kawan best macam dia ni kitorang selalu tidur sama sama hmmm aku sayang mokkk hehehehhe bye malu lahh

View more

describe ziha

pehal siaaa hahahahahha . okayy okayy minah ni annoying gile . entah kenapa taktau lahhh . tapi kan serious lahh dia lawa putih gebu comel cuma annoying je hehehhehe . ziha skinny tauu bapakk ahh benci siaaa aku asyik kena describe orang lawwooooo :(((

View more

thanks boom , nanti saya boom balik :* intro ? n follow me back :)

Dyana

Hi , auni baru 16 . You ?

View more

semua cakap pasal warna baju raya ! nk cakap pasal warna rumah pula. # rumah awak warna apa ?

Tahun ni tak tukar warnaaaa . Jimattt , hehehhehehe . Awak ?

View more

boleh hidup ke kat asrama tanpa tuutttt!!!!!haha question by izzah

puterA♥

Tanpa phone ? Susahnyaaa soalan . Macam tanya antra pegi prep dengan pegi surau , mana nak pegi . Pilih satu . Complicated nyaaaa hidup ni

View more

Do you have a sweet tooth or a savory tooth?

🍪

View more

20 facts about yourself please

1.auni
2.born in kelantan bebeh,turn to better person on 8 june
3.163cm,berat takleh
4.short sighted, can't live without lenses and glasses
5.one direction,the vamps,5sos,ariana grande
6.budak astro lol
20.malas zzzz

View more

What do teenagers think about?

Having a prefect couple , better grade in school , being loved by everyone , perfect body hair face , alot of money , a perfect bedroom and a car

View more

hi lovely. you don't know me personally but I thought you should know that you're so incredibly amazing, and you mean a lot to me. so stay strong.♡

Kendall Jenner

omg thank you alot dear . I will stay strong baby :') Can we be friend ?

View more

desc una

husna razali si hr yang annoying nak mampos wehh act aku taksuka dia tau sebab dia belagak nak mampos tapi tahun lepas aku satu dorm pluss katil atas bawahh hahahahha sebenarnya dia takdelah annoying mane biasa biasa je hehehehhe dia ni baik sebenarnyaa tapi dia gedik dengan jantan hahahhaha semua jantan dia nak lol dia sweet tau sebenarnya dia pernah buatkan aku vid sahabat pluss dia selalu bagi aku nasihat tulis dalam buku aku tapi tapi tapi bila aku tanya dia buat bodo je kayy takpe una hehhehehe tahun ni pulak kitorang sebelah dorm hahahah buddyz sesame jugakk pehhh rindu buddyz T.T

View more

desc org yg kau suka skrg

sebenarnya kan aku taksuka sesape punn semua lelaki yang aku minat tu semua sesaje je buat ada ada hahahaha hmmm sebab aku tak minat ahh nak terlibat dalam cinta ni setelah dikecewakan lol hahahhaha aku sayang kawan kwan aku kbye

View more

Loading…