Ask @Aunyshhh:

Kau memang x layak bahagia pon . rosakkan kebahagiaan orang laen . pakwe aku dgn kawan -2 die x habis -2 puji kau . nak kau sampai kawan aku pun gadoh dgn pakwe die . Kau duduk rumah diam -2 laa budak . nanti kalau masuk u semua pakwe orang laa kau kacau kan ? malang jumpe kau .

Auny tak pernah mintak depa puji auny, depa pun auny tak kenal. rosakkan kebahagiaan orang lain? wuuu bagus jugak auny ni kan 😉 hahahaha fyi, banyak lagi benda berfaedah auny boleh buat daripada "rosakkan kebahagiaan orang lain" & ya kalau betul dia syg akak dia tak akan buat macam tu lah, dia akan jaga hati akak. walaupun auny single, auny tak terdesak lah nak layanan/perhatian lelaki. Jangan sebab lelaki, diri diperguna ok? 😘

View more

bagus ! asal nak kecoh dekat wc ? nak bagi pakwe aku bace ? ke nak mintak simpati pakwe org? ceni laa perempuan cantik , nak cari bekap lelaki . kau sent moments pon orang x kan tau laa tu aku bodoh

ya Allah kak, fl wc auny tak ada pun pakwe akak tu, lelaki pun tak ramai. yang ada pun memb2 auny je. akak ni tak penat ke? asyik nak tuduh auny itu ini. auny tak mintak simpati sesiapa pun kak. auny dah pm akak, kenapa tak reply? kak, bukan auny yang mintak rupa macam ni, semua ni pemberian Allah. akak pun cantik, tapi akak yang tak reti bersyukur. haa! yes, orang tak tahu sebab auny tak mampu nak malukan akak macam akak malukan auny. apa masalah akak eh? bagi akak auny memang tak layak bahagia ke huh

View more

Yelah dekat mulut je cakap dah move on, tapi dalam hati mesti belum boleh move on

hahahahahahahahahaha serious lah. Banyak lagi benda lain nak kena pikir

View more

Move on jelah auny, tak payah kesah pasal boy tu lagi. Waste your time

masa bila auny kesah pasal dia lagi? dah lama dah auny move on hahahaha

View more

Kau kan cantik, boleh cari yang lagi hensem daripada boy. Izzudin is nothing

tak pandang rupa, cukup lah seseorang yang boleh ambil alih tugas abah dengan baik dan terus untuk bimbing auny :')

View more

Akhirnya break juga kau dengan boy

jadi kenapa ye?

View more

auny

yes? 😊

View more

aku tau laa kau cantik auny . ramai minat kau tapi x yah laa sampai pakwe orang pun kau nak . aku tau ramai yang rasa bertuah kalau dpt kau tapi pandai -2 laa kau fikir hati kami . perempuan cantik macam kau ni elok mati jee drpd ganggu hubungan org laen .

ok tq, dah sampai ajal aku pergi :')

View more

kak auny!!! wawa nampak kak auny dekat sg besar minggu lepas tapi kak auny tak pandang wawa :( you're so pretty!

Hi wawa. kenapa tak tegur je kita?

View more

auny , bb & cc cream ada beza tak

ada beza

View more

tahu tak ig shop yang jual make up tools murah ?

idk, sorry dear 😔

View more

oit budak kecik.rindu nak usha kau minum air kat kantin. hehehehe

siapa kau?

View more

pki pncuci muke ape? n pki bedak compac?

safi. haa tak, I pakai loose powder je

View more

mesti anak bongsu kan. perwatakan manja

hahahaha no

View more

sayang Izzuddin tak

cuba tanya orang lain

View more

pkwe awak mesti hensem kan ?

siapa pakwe saya? 😭

View more

i will disturbing u until u get annoy

Tak ada life gitu lah 😅

View more

ko da break kan

mana tahu ni? ei busybody

View more

auny, teach me pakai pashmina. bole tak ?

pashmina? hah auny tak reti

View more

wei auny,, aQ tak kuat!! :'((

kau kenapa weh? sabarlah, Allah uji kau sebab Allah sayang. kau kena kuat walau apapun yang terjadi dekat kau. Remember that I will always be there for you ok? anytime baby

View more

kak auni pernah patah tgn,kaki??

patah hati pernah lah 😅

View more

afif masuk abassiah ker

yes!

View more

cantik sial

tak baik mencarut

View more

nak boy. boy dah ada perempuan lain

pity you. cari lain jelah ok?

View more

Muka saja cantik tapi perampas

saya rampas siapa? 😭

View more

Next