Ask @Aunyshhh:

Kau memang x layak bahagia pon . rosakkan kebahagiaan orang laen . pakwe aku dgn kawan -2 die x habis -2 puji kau . nak kau sampai kawan aku pun gadoh dgn pakwe die . Kau duduk rumah diam -2 laa budak . nanti kalau masuk u semua pakwe orang laa kau kacau kan ? malang jumpe kau .

Auny tak pernah mintak depa puji auny, depa pun auny tak kenal. rosakkan kebahagiaan orang lain? wuuu bagus jugak auny ni kan 😉 hahahaha fyi, banyak lagi benda berfaedah auny boleh buat daripada "rosakkan kebahagiaan orang lain" & ya kalau betul dia syg akak dia tak akan buat macam tu lah, dia akan jaga hati akak. walaupun auny single, auny tak terdesak lah nak layanan/perhatian lelaki. Jangan sebab lelaki, diri diperguna ok? 😘

View more

bagus ! asal nak kecoh dekat wc ? nak bagi pakwe aku bace ? ke nak mintak simpati pakwe org? ceni laa perempuan cantik , nak cari bekap lelaki . kau sent moments pon orang x kan tau laa tu aku bodoh

ya Allah kak, fl wc auny tak ada pun pakwe akak tu, lelaki pun tak ramai. yang ada pun memb2 auny je. akak ni tak penat ke? asyik nak tuduh auny itu ini. auny tak mintak simpati sesiapa pun kak. auny dah pm akak, kenapa tak reply? kak, bukan auny yang mintak rupa macam ni, semua ni pemberian Allah. akak pun cantik, tapi akak yang tak reti bersyukur. haa! yes, orang tak tahu sebab auny tak mampu nak malukan akak macam akak malukan auny. apa masalah akak eh? bagi akak auny memang tak layak bahagia ke huh

View more

Next