Ask @Avelllanoo96:

gadischubby__
Latest answers

Hahaa yup , lewat akak tidur?

Nabila Raffi ♥

haha, lwat jugak, layan the return o superman, btw, ada twitter ke ? boleh sembang-sembang kat sana.. hihi ;)

View more

Hehe aah lepasan spm , tak buat apa pun tapi saya ingat nak kerja part time . :D

Nabila Raffi ♥

wahh, bagus tu kerja part time, sekurang2nya x de la duk saja2 at rumah, disamping bole side income. hihi.

View more

Hi i'm bella , 17 :) , ni kira kakak la ye?saya panggil kakak ya? , akak boleh panggil saya nabila / bella :) , nama akak?

haha.. wahh, sedap nama bella. ;) u can call me izzati. :) ohh lepasan SPM la ni ye ? hihi, buat apa cuti ni ? hihi

View more

If you could time travel, would you go to the future or the past?

i want to go from the past, the time when i am at the matrics, it is because, rasa menyesal sebab tak luah sometin' dekat sorang tu.. huhu

View more

Quotes?

M

Quotes, haa, this on. "Tak apa kalau orang x kenal kita, asalkan orang tahu apa jasa kita" hihi ;) . your quote ?

View more

How do you keep yourself busy on a rainy day?

by reading novel and online.. :D

View more

Okay, i am 19 this year, and beberapa hari lagi 20 tahun.. haha. ok, *i dah tua T-T* and what can i call u dear ? hihi

View more

What talent would you like to have?

laugh out loud and maybe a thinking.. LOL

View more

Do you tolerate heat or cold better?

sometimes i am tolerate with heat, sometimes tolerate with cold.. its follow by my mood. :)

View more

when your enemy say to you " I LOVE YOU" . . . what is your answer to him/her ? XD

nurinurinnn

you labi air.. kuakuakua XdD ( jahat pulak rasanyaa) xD

View more

aiman hakim dengan aaron aziz mana yang lagi hensem ? XD

nurinurinnn

hensem abang sadooo. hahaha

View more

nak tnya boleyh?? =p

Hajar Zukri

apakah hajar ? haha

View more

describe me.. =P

Hajar Zukri

awak, comei, baik hati, selalu bantu kami bila susah. selalu bagi semangat bila kami (elf) buntu. Tapi, kadang2, gila-gila.. ermm, mungkin selalu kot bila grup kita jumpa. haha awak comei.. awakklahhhh buat saya happyyy. yeayyyy!!! haha. muahhh setepekkkk!!! haha, ;))

View more

hai,tengah buat apa tuh?

nur

tengah baring2. haha

View more

awak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajar Zukri

awakkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! malamm kesayangan sahabatkuuu... hihi ;))

View more

Pernah tak bergaduh giler-giler dengan orang di sekeliling kamu ?

Nana

always. haha. Kami selalu gaduh gila2 sebab tu hubungan makin akrab.. :DD

View more

Good Morning :) Makan apa pagi ni? Share kit

MuhammaD Aqmal ヅ

Good night!!

View more

Apa benda hang duk fikir la ni?

MuhammaD Aqmal ヅ

ak tengok cite yg sempat nak tengok. LOL. ;)

View more

Cuti sekolah ni apa aktiviti aktiviti awaaaaa buat? Nak tahu je ~

MuhammaD Aqmal ヅ

bat apa ye ? buat mmbesarkan badann kot.. haha xD

View more

"Apa tanda hati mati?" "Apabila kita tidak berasa dosa atas maksiat yang kita lakukan." #Selamat Pagi

MuhammaD Aqmal ヅ

ye.. absolutely right!! oleh itu, kita sentiasalah kena istighfar setiap hari kepada Allah. Astaghfirullahal adzim.. :) #SelamatMalam. :D

View more

How many times do you hit the snooze button before getting up?

3 maybe ?? hahahaha

View more

Can you draw faces on the soles of your feet & take a photo of it?

hmmmm, maybe ? haha

View more

aku da ada da ....hehe

ada apa ek ?

View more

kau suka tak aku punya??? aku tak pandai nak main .masih belajar,tolom ajar kan yo .

Siapa ni yer ? takde nama awak lah..huhu

View more

Loading…

About gadischubby__:

❤ 19 ❤ Terengganu do follow my site below.. ^^