Ask @AziimAzym:

azim_omar
Latest answers

spa yg ko rsa-rsa nma dia dh nk sma ngn nma ko? mention mereka

takdeeeee

View more

Eid mubarak guys..i'm sorry if i'm doing wrong to you guys😖😖

ѕуαмιяαh£J€

okayyyy

View more

pandai memandu kereta?

pandai je

View more

pekabo

kabar baik

View more

hye..assalamualaikum.. mownink all😊😊🌄

ѕуαмιяαh£J€

morning

View more

hye assalamualaikum btul ke klau kita bncikn someone..nnty kita jtuh cinta balik kt dy? contohnya..kita jtuh cinta kt musuh kita.. btul ke smua tuu??😅

ѕуαмιяαh£J€

entah

View more

bila nk dtg sini

sini tu kat mana

View more

tengah buat apaa tu

tak buat pe

View more

kenal anak fynn jamal? nak gambar anak dia lagi boleh?

tak

View more

hye..follback pls🙏🙏😊😊

ѕуαмιяαh£J€

done fllwbck

View more

meh jenguk blog ni 😃 munistory99.blogspot.com

αιмυηι

okayyy

View more

awal lagi nak tidur ni. malam masih muda haha

View more

handsome nk gi mane

pegi la mana mana

View more

aipp lama tak nmpk

ade je. saje malas nak on ask ni

View more

korang ptng2 buat ape?

buat la apa yg patut

View more

bleh tak nak jdi ur friend ?? 😂

boleh je

View more

Dia single kot beb bhahaha. Aku nak g tackle ah

haa pegi lah. takde hal lah

View more

Jim aku jumpa crush engko time form2. Lawa siyotttttt dia belajo kat penang

kirim salam sayang kat dia

View more

Loading…