Ask @AziniAmiza:

Azini Amiza
Latest answers

Do you waiting for someone?

Yes. Waiting for him to make the second move?

View more

macam mana awak overcome n move on ek dgn situation mcm tu

nangis, doa pastu balik rumah selalu hahaha

View more

pernah tak terasa ter left over kan oleh manusia sekeliling

pernah pernah

View more

apa yang bestnya ask fm ni ?

Haikal Toy

best sebab boleh jawab and tanya orang soalan hahaha

View more

cita-2 nak jadi apa ?

Chemical Engineer hmm?

View more

hi awk,awk single kew :3 hehehe

HAI SYAFIQAH YG GEDIK

View more

Agak2 awak rasa sapa yg tnya soalan awak ingat awak comel tu??

Taktahu........

View more

Awak ingat awak comel??

Tak sangat

View more

what's your blood type ?

Ooooooooooooooooo

View more

dah lama kawin dengan muhammad alif tu?

Hah? :o

View more

Apa benda yg paling suka buat bila ade masa lapang??

tengok movie teheeeeee

View more

penang jauh x pada kau?

yeah it is.

View more

Do you prefer to call or text?

call!

View more

Hi awakk .

hoihoi!

View more

Dy yg rindu, cakap orang

Syamimi Alia

tolong la faham mi -..-

View more

Miss me much?

Syamimi Alia

U miss me right?

View more

Cuba teka Azini Amiza Amigo Albino Buffalo kuat nangis tak?

Ni mestii mimi kan...

View more

yela nini yela :3

k foineee k foineeeeeeee

View more

Awak sayang kita tak ? :3

sayang oched :33 hehe

View more

cehhh, konon. haha !

serius ah..

View more

rindu nini

sapoo eh?

View more

duhh, camne kau tahu aku ? {==}"

tulisan kau pun dah tahu la hadri, haha easy to recognize.

View more

nini !

yeeeee! haha hadri ke ni?

View more

dude !

yeeeeee? hoi hoi.

View more

Loading…