Ask @ChywaaMuslim:

Ashyrah Muslim
Latest answers

jgn tido lambat lambat x elok

ye thank u haha

View more

k lah nak tidor.. gudnite..

good night too

View more

camne spm ok ke

was okay lah

View more

cant sleep macam akk la

oh ptutlah haha ok

View more

haha..cer ingat balik time syrah jalan ngan nisha ade budak selalu bagi salam.. sape turh

hasan oit tak tidur lagi ke

View more

haha...cer teka sape

tidak suka meneka huhu

View more

asalamualaikum kak shyra

waalaikumussalam dik

View more

owh..how about raof dia dah tido ke belom

hm idk lah, dah kot

View more

owh..baru kawe tahu.. nape mu tak tido lagi

cant sleep

View more

im from planet marikh... how about you??

planet pluto

View more

Okay kimun nama panggilan. kimi nama timangan nazirul nama sebenar nazighul nama baru hakimi nama awak sebut awk suka yg mana ? goodnight wak haha

amboi kimi amboi hahahaha okay good night hakimi! hehe

View more

Saya kimun .awak suka saya tak?

saya tak suka kimun, timun saya suka lah

View more

aziq jual cendol lah

oh yg jual cendol lepas solat jumaat ke

View more

Aku aziq, pastu aku rasa aku suka kat kau. Haha

aziq mano engko ni hahaha gedik

View more

Awak suka saya tak

tak, sbb tak kenal

View more

I love your style shyrah :)

thank u :)

View more

apa yang tipu ni awak

hentah apa yg tipu eh haha

View more

Sape bdak form2 lelaki yg paling handsome ? Pendapat .

biarlah rahsia

View more

Awak comel!!!

haha tk pun, pape pun terima kasih :)

View more

Haha sombong ?? Dye pemalu ngan pompuan looo

oh begitu....

View more

habis tu nk ape? :p

nk apa pedia?

View more

Knal Furqhan bdak sejaye ?? Desc Furqhan

pembuat cover majalah sekolah, terlalu tinggi, tgok mcm sombong tpi kalau ajak berbual dia ok,

View more

describe kecik

adik nisha, pendek, igt cute lah tuh hahahaha korg ni semua nak describe hish haha

View more

DESCRIBE Muaz

mata 4, poyo, dak dak pbsmr je ni hahaha

View more

macam mana nak berjaya kalau tak ikut suruhan ibu bapa. jangan lupa diri tau.

siapa yg tak ikut?

View more

Loading…