Ask @CikNafa:

Hai. Apa khabar ?

Alhamdulillah Baik ...awak ?

View more

What is your favorite activity?

Twitting,facebooking,swimming,shopping. and also wechating .hahahahhahaha

View more

What do you do when you’re angry?

Nangissss ..

View more

hye . mind follow back :D @SaadiahAlidrus

okay ..done :)

View more

Hye, awak comel lh ! :-*

COmel ka ? biasa ja...alhamdullillah ..:)

View more

Nie Shorcut Dari Blog Ke Ask FM YeaA?

yaya...:)

View more

Bangun tidur → Check phone → Ada Message → *Senyum* → Bukak message → *Rupanya message dari maxis* "Bila nk bayar hutang sos ni baby?" #Pernah Terjadi ?

tak penah :( agak-2 bila dapat meseg centu eh ? haha

View more

haii! ape khabar?

kabar baik :)

View more

meh tanye kite jgk ok? hm.. comel la awk

Tengku Afiq
haha , yelah yelah . terima kasih ..=)

View more

A qquestin ja??

Yelah . -.-

View more

stalker awak yang setia . kbye :'(

Ya ALLah , ada STALKER rupanya . xD teringin nak tahu sapa awak . pless BAGITAU . :(

View more

saya takut awak akan benci saya bila saya bagitahu saya sapa :'( sorry

Ya Allah , kenapa macam tu ? -__-
bagitau lah . :'(

View more

awak tolong jangan menangis boleh tak ? saya risau tauu

yeke risau ? sweet nya xD haha .
boleh tahu awak sapa ? :P

View more

Kak Iella stay mna ?

Kepala batas , alor star xD kenapa ? nak datang ? haha

View more

haii comel

Haii , XxD

View more

you dgn mirol macam mana?

Awak sapa ? -_____-

View more

perlu ke bg peluang kedua pd yg trsyg wlaupun dia dh byk sakitkan hati kita?

bagi iella perlu . iella pecaya pada HIKMAH nya . biasalah kan , orang yang kita sayang . even dia sakitkan hati kita . kita tetap pilih dia dan sukar lupa dia kan ? :D

View more

follow u..follow me back ye.. :) http://ask.fm/SalamiahSharifudin

okay .. done :)

View more

awak comel :)

awak lagiiii comel :)

View more

  • 166
    Posts
  • 19
    Likes

About NurAminatulFadzilah:

Wechat ID :iella_fadzila
Insta : ilaafazil
Twitter : woihh_ila

alor star , kedah