Youtube IG: Cindy Karmoko
Latest answers

Wdyt about live on instagram??

CAe

love ittttt jd bisa ngomong lgsg sama readers! yuk nonton aku live d ig @cindykarmoko

View more

pap dari depan donk pake bikini nya

go to IG @cindykarmoko 👌🏼

View more

How would you define that one person who creates (or created) butterflies in your stomach?

me.... AHAHA

View more

Hello😁, what is the best camera nowadays? (Can be for take a ootd pictures and also for vlogging)📸 thankyou😊

iphone 6 only 👌🏼

View more

What’s the scariest dream you have ever had?

losing someone over and over again...

View more

Old picture that makes you smile or cry?

SMILE! The clock is ticking 3/365 , how's 2017 so far guys?
Don't forget you could purchase the @danielwellington watches and get a 15% discount with my special code : karmoko

valid until 10th of january. my fav is their newest all black 👌🏼❤️

View more

Kak ck tingginya berapa? Kok bisa setinggi itu emang gen apa gimana?

genetik dek sukuri ajah

View more

pap selfie!

ootd aja yah... more on ig : @cindykarmoko

View more

Which dog breed do you resemble the most by appearance/character?

this one alaskan malamute? :)

View more

You look stunning on ur last ig post!!! Really like it💕💕

a soul for a wish, your youth for a kiss.... #witchinghour headpiece by Rinaldy A Yunardi

View more

What can melt your heart?

perseverance and kindness

View more

ci ada tips diet gitu gak... udah lama gak liat foto2 cici jadi makin cantik cik 😍😍

udah 2 minggu bolos work out bru mau mulai lg hari iniiii

View more

Selamat istirahat kak ceka💕

ketemu yunaaa aaah cantik bgt akunya udah lepek dr pagi

View more

http://www.hippiegonemad.com/ sejak kapan mati web_nya ka ciko ?

jadi www.cindykarmoko.com sekarang sayang

View more

Kok cc bsa dpet welcoming envelope dri hotelnya

semua juga dapet kl d hotel ituu i miss baliii

View more

sudah lampu hijau?

lampu opotoh kalo plat si akan selalu hitam ga akan pernah kuning.... *tekatekiambigu* hapoy sunday

View more

yah gimana donk?

hmmmm coba dibantu pikirin

View more

jadi kamu pengen kesetaraan tapi pengen diperlakukan secara spesial gitu? gua gk ngerti gmn

:) jgn nyesel bro

View more

ci klo pake bikini pasti bagus banget tinggi semampai

masih yg ketutup2 aja udah sering masuk angin apa lagi pk bikini....
lensed @ifanhartanto
location @thirdeyespace
Stylist @jessicaesther
Makeup and hairdo @victoria_makeupatelier @clerencevictoria @rurypadwa
Photographer Assistant @andylumbangaol

go to @shoppe33 to see the full interview

View more

Have you tried waxing down there? Does it hurt? I'm curious but afraid at the same time

i do monthly hair away treatment in click house melawai including brazilian and underarm treatment :)

View more

Bagaimana pendapat mu tentang orang yang melakukan Operasi Plastik dengan tujuan dan alasan yang berbeda beda? apakah itu sesuatu yang wajar atau melanggar ethik sebagai manusia have a nice day everyone :)

do whatever you wanna do as long as it makes you happy nothing else matter. Daripada ngurusin org operasi apa tidak mending fokus ke diri masing masing dan mempercantik jasmani dan rohani diri sendiri :)

View more

Get well soon kak ceka love u💕

Maharani

thank you so much sayanggg ❤️❤️

View more

Cepet sembuh mbk Cindy 🙂

thank youu

View more

Finally find your ask fm

tumbanggg

View more

What is your perfect Sunday morning?

yummy breakfast at fourpointsbysheraton kuta... ramah bgt semua pegawainya T__T aku sakit langsung d tanya2in mau d tolongin apa, mau obat apa , dikasih 2 teh. mau d pesenin driver hotel kalau mau ke airport. 😭

View more

Loading…

Ask @CindyKarmoko:

About Youtube IG: Cindy Karmoko:

left my heart in milan | instagram: @cindykarmoko http://bit.ly/1NFcHej | snapchat: cindy karmoko
Youtube: cindy karmoko
Cindykarmoko@hotmail.com We become siblings in your dream...

jakarta

www.hippiegonemad.com

#fashion #youtube #Instagram #blogger #beauty #milano #style