Ask @DanielBatisah:

Girang D. Batisah
Latest answers

Siapakah yang kamu fikir adalah orang yang paling menawan di Dunia ?

Paling menawan didunia? My mom lah. Siapa lagi.

View more

Siapakah selebriti yang kamu teringin untuk berjumpa?

Ofcz Exo. Bole pengsan kalau dapat shake hand with Kris n Luhan. Haha~

View more

Di manakah destinasi bulan madu yang sempurna bagi kamu?

Pulau Jeju Korea!

View more

Apakah laman web yang kamu lawati setiap hari?

Banyak! Especially online shop. Huu~~

View more

Apakah bintang zodiak kamu?

Pisces!

View more

You kata you ada member yang muka dia sama macam yoseob (beast) kan ? Boleh bagi i tengok ?

Nak tengok? Nanti I ambil pic dia.

View more

Pernahkah kamu melawat mana-mana galeri seni atau muzium baru-baru ini?

Pernah! pergi melawat Muzium Negeri Terengganu. Seriusly menyeramkan!

View more

Siapakah yang mempunyai pengaruh paling positif terhadap kamu?

My family and EXO. HuHu. Bila dapat tengok dorang rasa macam memberi I semangat!

View more

Apakah yang akan kamu lakukan jika kamu bertem

Wait, bertem tu apa?

View more

Bagaimanakah kamu menggambarkan negara kamu dalam tiga perkataan?

Lol. Semalam I dah jawab soalan ni. Please check balik soalan bila nak tanya.

View more

Adakah kamu percaya pada cinta?

Cinta? Apa yang I dapat kalau percaya dekat cinta? Cinta akan hilang bila perut lapar and cinta akan keluar ikut tingkap bila bergaduh. Well :)

View more

Jika kamu boleh membeli apa-apa kereta sekarang, apakah yang kamu akan beli?

Ofcz I akan beli kereta Volkswagen. Volkswagen Kura2. HuiHui.

View more

Pernahkah kamu membeli sesuatu di internet?

Pernah! I ni gila shopping online. Bole dikatakan setiap bulan I beli dekat internet. Rasa macam hobi pula. HuHu.

View more

Jika kamu boleh bertutur dalam apa-apa 3 bahasa dengan sempurna, apakah bahasa tersebut?

Bahasa Korea (ofcouse), Filipina dan Thailand !

View more

Bagaimanakah kamu menggambarkan negara kamu dalam tiga perkataan?

Aman, Harmoni, Maju

View more

Jika anda melihat seseorang sedang mencuri barang di kedai, apakah yang kamu lakukan?

Bagitahu tuan kedai. Biar dia uruskan.

View more

Bandar manakah yang paling menarik untuk dilawati di negara kamu?

Kota Bharu kot? Sebab aman je dan tak ada kelihatan girls yang pakai seksi2. Kebanyakannya wearing a hijab. Nak jalan pun selesa :)

View more

Apakah tempat kegemaran kamu untuk makan-makan?

Tak kisah di-mana2. Asalkan tempat tu kelihatan bagus dan selesa. Lagi satu bebas dari asap rokok dan yang penting makanan2 dia best!

View more

Apa yang membuatkan kamu istimewa?

Tak tau la. Depends kepada orang yang menilai aku. Tapi aku rasa aku ni handsome dan berhati mulia. Huu~

View more

Apakah hadiah terbaik yang kamu pernah terima?

Hadiah terbaik? Maybe Honda Icon kot. Hadiah sempena aku dapat lesen motosikal. Ahaha.

View more

Ke manakah kamu pergi untuk mendapatkan nasihat?

Tak pergi mana2. Just solve by myself :)

View more

Bilakah kamu kali pertama jatuh cinta?

Jatuh cinta? Kalau love at the 1st sight ada laa. Ahaha. Not sure la bila jatuh cinta sebab aku susah nak jatuh cinta. HuHu.

View more

Apakah haiwan kesayangan yang kamu ingin pelihara pada masa depan?

Sugar glider! Suke lah haiwan cemni. Cam comel je. Tapi x tahan dia asyik lompat2.

View more

Jika kamu boleh memiliki haiwan peliharaan eksotik, apakah yang kamu akan pilih?

Hamster. HuHu

View more

Sekerap mana kamu pergi menonton filem?

tak kerap mana. Klau ada cite best baru pergi.

View more

Loading…

About Girang D. Batisah:

★ agent dropship INSTABRIGHT SKINCARE ★simple boy
★happy-go-lucky
★like fashion ★BANA

Kota Bharu, Kelantan, Malaysia