Ask @DeniaaEllysyaa:

what course you are going to take in university?

I might be doing physics and maths degree because I'm still not sure what am i going to do in future

View more

assalamualaikum kak denia...selamat hari raya maaf zahir dan batin..... kita mintak maaf kalau kita ade buat salah,terkasar bahasa......SELAMAT HARI RAYA kak denia...i love you

Rufaida Hasniyusfee
Waalaikumussalam. Awalnya wish raya hahaha selamat hari raya!! I pun nak mintak maaf kalau selama ni ada buat salah jugak. Jangan lupa siapkan tmc love u too 😜

View more

But you selalu dapat apa yang you nak

Well tak semua. Tapi tu lah, bila kita kenal macam mana parents kita tu, kita boleh figure out macam mana nak dapatkan something yang kita nak without paksa dorang untuk belikan or mintak😏

View more

Why tak pinjam your parents punya duit?

Idk maybe bcs since dah grown up sikit, rasa cam bersalah nak mintak apa apa unless if they are the one yang offer nak belanja.

View more

Next