Ask @DeniaaEllysyaa:

what course you are going to take in university?

I might be doing physics and maths degree because I'm still not sure what am i going to do in future

View more

when is your birthday?

18th November

View more

whats the meaning of your name

No meaning at all :(

View more

Flight pukul berapa? Naik flight apa?

Flight kul 6 kot. Firefly ✈️

View more

Denia, nak snapchat you

deniaellysya

View more

Today is Cow Appreciation Day! Would you hug a cow?

Yes, I would like to hug a cow 😂 moo

View more

selamat bercuti dan selamat hari raya kak denia!!

Nora Amirah
Thank you! Selamat hari raya! Have fun cuti ni!! 😁

View more

assalamualaikum kak denia...selamat hari raya maaf zahir dan batin..... kita mintak maaf kalau kita ade buat salah,terkasar bahasa......SELAMAT HARI RAYA kak denia...i love you

Rufaida Hasniyusfee
Waalaikumussalam. Awalnya wish raya hahaha selamat hari raya!! I pun nak mintak maaf kalau selama ni ada buat salah jugak. Jangan lupa siapkan tmc love u too 😜

View more

any songs suggestion?

Ghosttown- Madonna

View more

Pakai baju kurung atau jubah?

Jubah

View more

Pergi iftar sekolah tak?

Pergi

View more

Buka ask.fm sebulan sekali ke?

Lebih kurang centu ah 😋

View more

Tak percaya pun

Bagusla

View more

Tipu lah matthew

Eloklah percaya 😝

View more

Kau suka kan palau soalan???

Ha'ah. Takda masa nak reply 😂

View more

Yeke balik kampung je?

Cuti raya kejap je dik trial spm pun dah nak dekat

View more

Who's your ex?

Matthew Espinosa

View more

Pap of your boyfriend

Bila kawin?

Eh nede kawin lagi

View more

Cuti raya pergi mana?

Balik kampung je

View more

But you selalu dapat apa yang you nak

Well tak semua. Tapi tu lah, bila kita kenal macam mana parents kita tu, kita boleh figure out macam mana nak dapatkan something yang kita nak without paksa dorang untuk belikan or mintak😏

View more

Why tak pinjam your parents punya duit?

Idk maybe bcs since dah grown up sikit, rasa cam bersalah nak mintak apa apa unless if they are the one yang offer nak belanja.

View more

You buy me souvenirs or not?

Nope. I didn't bring my own money 😅

View more

desc me😊

Rufaida Hasniyusfee
Soo rufaida form 1 😂 i kenal you masa kawad laksamana and cam biasa la awal awal cam diam je haha pernah masuk 1500m and you baling tepung dekat i 😂

View more

have fun kak denia

Rufaida Hasniyusfee
Thank you! 😁

View more

Next