Ask @DeniaaEllysyaa:

Describe aku pulak

Aleesa Suhaidi
Ala kena describe gak ke? Alaaaa mood tak kena ah malam ni... Hahaha okla kau kawan yang aku kenal masa f2 sebab time tu aku cam selalu tegur kau atas sebab tertentu, tapi kau dulu cam layan nak taknak je tapi apa apa pun dulu aku nak peluk kau, pergh jangan harap aku dapat hahaha tapi now dah 2015, aleesa dah lain la huhu. Tapi kau still suka cari gado.. Ingat comel lah tu huhuhu hari hari kat sekolah asal aku turun tangga je nampak kelibat kau kat depan pintu kelas kau hahaha ntah apa la kau buat depan pintu tu, tunggu A+ masuk kelas ke? Penat dah nak kejar? Teruskan usaha kejar A+ biarlah kita berempat sama sama dapat 9A+ for spm! DDNA forever doh πŸ’• aduh kau tahu kan aku suka type panjang panjang? Lain kali lak ah aku describe kau. Thanks and sorry for everything. Sayang kau πŸ’•πŸ’• teruskanlah motivate aku ke jalan yang lurus.. Penat la jalan bengkang bengkok. Kang pengsan lak tengah jalan hahahahahHAHAHA pls gelak

View more

Describe aku. πŸ˜„ And jangan nak suruh aku describe balik. πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

Db
Ala db, janganla macam tu... Ahhaha okay kau sendiri tahu macam mana banyaknya aku cakap dalam kelas, so kalau nak descibe ni memang sah la panjang hahaha. Aku kenal kau since f1 sebab kita sama kelas and quite rapat gak la that time. Still remember Adibi Doe? Hahaha f2 pulak kita dah tak sama class.. But start f3 sampai sekarang kita sama class again and aku rasa this year we bff (walaupun kau tanak mengaku aku bffr kau) sebab kau duduk sebelah aku dalam class yay! Kau senarnya baik tau, malas pun ada gak, rajin pun rajin gak hehe sanggup gak ah layan aku bebel or mengarut sepanjang masa. Kau comel ah ahhaha sweet pun ada gak tapi bukan dengan aku lah ahhaha. Apa apa pun lagi berapa bulan je lagi kau nak kena tahan dengan aku, tapi nanti kau akan rindu aku HAHAHAHA OK NNTI AKU SURUH KAU DESCRibe aku gak tapi not now πŸ˜‚πŸ˜‚

View more

nak jugak describeee hahahaha

Ψ­
Sekali describe orang, mesti ada je yang nak lagi hahaha okay kita sama class since f3 tapi tahu ni baru kita tahu lisa senarnya banyak cakap since kita punya meja cam dekat en.. Dari pendiam, masih lagi pendiam sebab yelah kalau lisa cakap sekali takde lah the whole class bergema dengan suara lisa gahaha lisa pandai lukis. Lawa gila pastu LK pulak result gempak haha tak lama lagi ada orang tu nak buka braces hehehe pls bawak makan esok ok tapi kalau boleh hari hari lah ye haahha good luck spm! Tak lama lagi tu ha. Hehehe

View more

Next