Ask @DeniaaEllysyaa:

happy teachers day

Tengs tapi saya bukan cikgu

View more

desc me😊

Rufaida Hasniyusfee
Soo rufaida form 1 πŸ˜‚ i kenal you masa kawad laksamana and cam biasa la awal awal cam diam je haha pernah masuk 1500m and you baling tepung dekat i πŸ˜‚

View more

Describe aku pulak

Aleesa Suhaidi
Ala kena describe gak ke? Alaaaa mood tak kena ah malam ni... Hahaha okla kau kawan yang aku kenal masa f2 sebab time tu aku cam selalu tegur kau atas sebab tertentu, tapi kau dulu cam layan nak taknak je tapi apa apa pun dulu aku nak peluk kau, pergh jangan harap aku dapat hahaha tapi now dah 2015, aleesa dah lain la huhu. Tapi kau still suka cari gado.. Ingat comel lah tu huhuhu hari hari kat sekolah asal aku turun tangga je nampak kelibat kau kat depan pintu kelas kau hahaha ntah apa la kau buat depan pintu tu, tunggu A+ masuk kelas ke? Penat dah nak kejar? Teruskan usaha kejar A+ biarlah kita berempat sama sama dapat 9A+ for spm! DDNA forever doh πŸ’• aduh kau tahu kan aku suka type panjang panjang? Lain kali lak ah aku describe kau. Thanks and sorry for everything. Sayang kau πŸ’•πŸ’• teruskanlah motivate aku ke jalan yang lurus.. Penat la jalan bengkang bengkok. Kang pengsan lak tengah jalan hahahahahHAHAHA pls gelak

View more

How do you study?

Baca buku, buat latihan

View more

Desc nasrin aulia

Nasrin Awliya β™›
Esok ah nas 😘

View more

In three words, how would you describe your best friend?

Semua tak kisah

View more

Describe aku. πŸ˜„ And jangan nak suruh aku describe balik. πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

Db
Ala db, janganla macam tu... Ahhaha okay kau sendiri tahu macam mana banyaknya aku cakap dalam kelas, so kalau nak descibe ni memang sah la panjang hahaha. Aku kenal kau since f1 sebab kita sama kelas and quite rapat gak la that time. Still remember Adibi Doe? Hahaha f2 pulak kita dah tak sama class.. But start f3 sampai sekarang kita sama class again and aku rasa this year we bff (walaupun kau tanak mengaku aku bffr kau) sebab kau duduk sebelah aku dalam class yay! Kau senarnya baik tau, malas pun ada gak, rajin pun rajin gak hehe sanggup gak ah layan aku bebel or mengarut sepanjang masa. Kau comel ah ahhaha sweet pun ada gak tapi bukan dengan aku lah ahhaha. Apa apa pun lagi berapa bulan je lagi kau nak kena tahan dengan aku, tapi nanti kau akan rindu aku HAHAHAHA OK NNTI AKU SURUH KAU DESCRibe aku gak tapi not now πŸ˜‚πŸ˜‚

View more

kenapa akak macam selalu happy je? apa rahsianya?

lupakan segala benda yang entah pape and just pretend to be happy lepastu okaylah xD ahahaha

View more

Quotes of the day?

Hmm.. Don't have any..

View more

Love or Hate?

Sleep.

View more

Are you able to play any musical instrument?

Nope :3

View more

have fun kak denia

Rufaida Hasniyusfee
Thank you! 😁

View more

Milan nanti pergi area mana?

Tak tahu la area mana. Well landing dekat milan then cam pusing pusing italy kot

View more

What's the most important lesson you've learned in life?

Do not expect toooooo high in life. You can dream but do not expect that all of ur dreams will come true if u don't put any effort to make it happen

View more

I wanna be thin and tall like you :(

Takpayah la, nanti orang panggil you tengkorak hidup or lidi or papan dan sebagainya. Bersyukur lah dengan apa yang ada. Kurus Ke gemuk ke, tak kemana pun. Masuk kubur jugak nanti.

View more

What is the last thing that made you laugh out loud?

Hmm masa aleesa gelak

View more

What would you do if you woke up and all the other people were gone?

I'll go back to sleep

View more

Desc I,haha2 😬😬

Muhammad Safwan
Safwaaaaaan hii! I kenal u since u masuk sab last year but tak cakap sangat until this year baru cam bertegur. You're good leader tho. Smart and mature. Anyway, goodluck for tarik tali tmrw and also gooluck for spm. Calon straight A+ ni

View more

Asal you suka jalan sorang sorang?

Sebab nak cari ketenangan yang sukar untuk dijumpai

View more

desc i pls <3

sabby
Hadoh ada lagi hahahaha hi sabby! Kita pernah sama sama masuk archery last year hehehe you're fun to be with. Banyak cakap hehe. Seems like u cam rajin je buat latihan.. Persediaan spm ye? Hehehe u tinggi do hahaha wait am i taller than u ke apa? Hahaha goodluck spm!πŸ˜‚

View more

nak jugak describeee hahahaha

Ψ­
Sekali describe orang, mesti ada je yang nak lagi hahaha okay kita sama class since f3 tapi tahu ni baru kita tahu lisa senarnya banyak cakap since kita punya meja cam dekat en.. Dari pendiam, masih lagi pendiam sebab yelah kalau lisa cakap sekali takde lah the whole class bergema dengan suara lisa gahaha lisa pandai lukis. Lawa gila pastu LK pulak result gempak haha tak lama lagi ada orang tu nak buka braces hehehe pls bawak makan esok ok tapi kalau boleh hari hari lah ye haahha good luck spm! Tak lama lagi tu ha. Hehehe

View more

hye denia. desc me bleh? hehe 😁

Zarith Zulaikha
Eh boleh boleh takde hal. Ha nama u Zarith Zulaikha and kalau tak silap you class H. Eh kita sama class agama kan? Hehehe I don't think we pernah cakap before kan? Ke pernah? Hahaha tbh I don't really know the real you so idk what to describe hahaha i feel bad but apa apa pun goodluck SPM!! Kejarlah A+

View more

Malas la nak desc hang. hahahaha bffr tu apakah. πŸ˜†

Db
Aku tahu dalam otak kau macam macam kau nak keluarkan tapi kau malas je.., bffr tu best friend forever raspberries HAHAHAHA aku excited sangat nak type sampai tertambah satu huruf

View more

Next