@Dhira98

Dhirx_

Ask @Dhira98

Sort by:

LatestTop

People you may like

mirshine23’s Profile Photo mirmo
also likes
sabugo_geneva’s Profile Photo rkive♡
also likes
sajal_sazzad’s Profile Photo Sajal Sazzad
also likes
hassantuhami’s Profile Photo ђÃѕѕάή
also likes
sarrah_official’s Profile Photo Maisarah Zarnin
also likes
shimaasalah236’s Profile Photo Shimaa Salah
also likes
kholoudkhaled650’s Profile Photo Kholoud
also likes
farha_NFJ’s Profile Photo Faa
also likes
d_elkady’s Profile Photo Donia Elkady
also likes
tokanassar’s Profile Photo Toka
also likes
esraakhalaf23’s Profile Photo esraa khalaf ❤
also likes
livYNWA’s Profile Photo Mimi SJ
also likes
monasaber476’s Profile Photo Manosha
also likes
ahmdde2’s Profile Photo Ahmed alsbah .
also likes
zafirahnz’s Profile Photo 마차
also likes
AhmedFathi650’s Profile Photo Ahmed fathi
also likes
un_known1662’s Profile Photo Habiba Hesham
also likes
zozaahmed9295’s Profile Photo Zoza Ahmed
also likes
Meymels’s Profile Photo lyaa✿
also likes
arwakhaled7804’s Profile Photo Arwa Khaled
also likes
njonathan11’s Profile Photo nicolas jonathan
also likes
Want to make more friends? Try this: Tell us what you like and find people with the same interests. Try this: + add more interests + add your interests

lecturer bagi nasihat suruh cari boyfriend. My ideal type, dia orang jb + cute + baik.

Kenapa kena cari boyfriend

Aku ada jumpa sorg mamat ni duk sebelah dlm bas ekspres. Kitorg tukar contact no. Aku bg sbb dia mcm nice and dh berborak pnjg. Lps dr jmpe tu kitorg selalu chat and call. Tp my instinct mengatakn yg dia ni playboy and just nk main2 je dgn aku. Last2 aku friendzone dia. Am i wrong?

Emmm . Confirm ke dia playboy ?

Dah kantoi tapi dia still tak nak mengaku. Kalau situation mcm ni terjadi kat korang, apa yg korang buat???

Paksa dia untuk mengaku juga . Kalau taknak juga try tunjuk bukti ke apa ke atau diam je sebab malas dengan orang yang mcam tu

Bagi petua ke apa2 cara nak kurangkan rambut gugur please 😪

yunkIsmail’s Profile Photoyang
If sebelum ni selalu pakai anti keguguran rambut . Try pakai anti kelemumur . Sebab kelemumur pun punca untuk rambut gugur .
Liked by: yang

Kelmarin, Abu dan Kundur pergi ke sebuah restoran untuk makan tengah hari. Setelah selesai makan, semua pesanan dibayar lalu pergi. Tapi Abu dan Kundur tidak membayar makanan itu. Siapakah yang membayarnya?

Fettenazlan’s Profile Photoazienazlan
Kelmarin

kenapa aku dapat shoutout drpd random question daripada minggu 2 minggu lepas lagi aku x reply tapi semua shoutout sampai kini kebanyakkan soalan yang kena dengan situasi aku ni. adakah ini taqdir nak suruh aku bersabar?

Hahah mungkin
Liked by: Afiq Zuhaily

Aku bagi kucing makan depan bilik, lepastu esok tengok ada duit seringgit bawah mangkuk makanan tu. Taktau siapa bagi? Kucing bayar ke? Patut ke aku ambik duit tu utk beli makanan kucing?

Emm mungkin rezeki ? Boleh kot ambik untuk beli makanan kucing .

Pernah nampak hantu? Tell me your experience.

Pernah . Time tu kat asrama . Saya selalu bangun awal dalam pukul 4/5 gitu dah bangun . Saya sorang je bangun awal . Time tu memang pernahlah terfikir benda tu semua . Dorm pulak sebelah stor yang memang bersepah and takde siapa berani masuk . Blok asrama tu pun dah 3 years ditinggalkan sebab ada kes . Okay sambung part yang saya bangun pagi tu . Selalu bangun okay je . So dah biasa tak fikir apa lah . One day tu , tak ingat hari apa, saya bangun tapi saya rasa mengantuk sesangat . Mengantuk mcam tak tidur smpai pagi . So saya kuatkan diri juga untuk bangun mandi semua . Then habis mandi , selalu saya tidur balik . Katil kitaorang dua tingkat . Saya katil kat atas . Reply balik if nak tau cite lebih lanjut . Cite ni panjang haha .

macam mana nak luahkan perasaan pada orang yang kita suka?? takut kena reject huhu

Luahkan jelah . Tapi kau kena terima jawapan daripada dia . Kalau dia pun suka kau , baguslah . Kalau tak, redha jelah ya . Good luck !

Next

Language: English