Ask @DibahAzuan:

Dibxh
Latest answers

What things you really love.

mom , dad , sibs , my bæ , handphone , perfume my adopted bro, my bed , teddy bear , vans shoes , hello kitty blanket dan lain lainn. ;*

View more

Keluar lah rumah tu oii. Ni terperap je dalam rumah . haha

Lebih selamat dalam rumah. ;)

View more

You know , i always stalk you.

Good job

View more

Hai cantik

Hai anon .

View more

Strong girl ever i see :')

Ohh . who ?

View more

What was the last 'nice' thing you did for yourself?

perfume barbie :')

View more

How many games do you have on your phone?

1 only it's pou, cause i don't like any games.

View more

aku nk ko ! asl ko couple blik !!

kau siapa nak control aku sia ?

View more

mikhail mne sygn ko

and then ?

View more

kaurang dh getbck ye ?

sudah , alhamdulillah . :')

View more

what is ur real name ?

nur adibah bte azuan

View more

are you okay dude ?

nope .

View more

kalau aku ditempat kau , aku akan merayu rayu dkat bf aku , ckp tnak ptus .

aku tak sama dngan kau bahlol

View more

i'm your sweets stalker .

i'm your sour stalker.

View more

syg mikh x ?

sayang gila gila . :(

View more

buku yang tebal , dari first hingga last crita pasl mikhail tu , kau cmpak mana ?

aku simpan , tiap hri aku baca . :')

View more

kalo aq ckp yg mikh still sygkan ko , ape ko buat ?

aku tunggu dia .

View more

helloooo . don't be sad girl forever . kbye .

kbye .

View more

ko tak layak ah dngan mikhail , kau penyebab segala galanya .

so ?

View more

move on dibah .

for what ?

View more

hai akak , dah makn ?

makan ? minggu depan jelah .

View more

kesian kau , aku tngok . dekat kelas kau menangiskan bila kawn2 kau nyanyi lagu rindukanlah , dngn pengubt luka .

kau siapaa duhh . mana kau tahu semua nii .

View more

ko dh ptus ek dngn mikh ?

sebok sebok sebokk.

View more

lupekan je la mikh tu , jngn ingat jantan tak guna mcm dia .

jntan tak guna ? kepala hotak kau sakai .

View more

Loading…

About Dibxh:

jangan tanya soalan mcam pfftt 

Atas tanah Bawah langit .